تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 278 از 359 اولاول ... 178228268274275276277278279280281282288328 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,771 به 2,780 از 3585

نام تاپيک: EDGE Irancell / شرکت ایرانسل

اگه نباشه جاش خالی می مونه gamebazi.blogfa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    azerbaycan

پيش فرض

دقیقاَ تأیید میشه سرعت خداروشکر بهتر شد نسبت به اون هفته که همش قطع میشد سرعت دانلود برای من به طور متوسط 20-30 کیلوبایت هست ...
    چند تا مشکل دارم که کم کم داره نظر منو بر می گردونه از ایرانسل به سمت وصل adsl
    یکی این حجمی بودنشه قبلاَ خیلی لذتش بیشتر بود
    حالا اگه حجمی هم میزارن لا اقل برای تشویق ساعاتی رایگان اختصاص بدن مثل چند ساعت آخر هفته های و نیمه شبا تا بتونیم یه چیزی دانلود کنیم..
    دیگه اینکه نمی دونم چرا یاهو مسنجرم با ایرانسل کلاَ مشکل داره نمی دونم با این که port https ایرانسل درست شد و سایت هایی مثل gmail و همچنین یاهو میل که یه مدت نمی رفت حالا میره ولی با این وجود مشکل یاهو مسنجر همچنان برقراره و خیلی از اوقات نمیره .
    به علاوه اینکه مشکلاتی با دانلود منیجر که جدیدا خیلی ارور میده و گوگل کروم که با باز کردن بعضی صفحات شروع به دانلود یه فایل عجیب غریب می کنه و کرش می کنه و مطمئنم از اینترنته
    سرعت چند روزه خیلی بهتر شده ولی من همیشه میتونم با یاهو مسنجر برم و مشکلی باهاش ندارم. فقط مشکلم توی voice هست که اررو میده.

آخر فروم باز arashlolos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تو یه ویلا نیمه سنتی قلعه رودخان! امضام...

پيش فرض

فکرنکنم با این سیم کارت معمولی ها فرقی داشته باشه.
    فقط کوچیکتر شده برا ساتفاده تو گوشی هایی مثل iphone و اینا!
    دقیقا همینطوره
    اینم از تو سایتش:
    با توجه به اینکه استفاده از نسل جدید گوشی‌های تلفن همراه مستلزم دارا بودن سیم کارت‌های مناسب این دستگاه‌ها در سایز کوچکتر است، شرکت ایرانسل افتخار دارد این بار نیز با ارائه خدماتی برتر و متناسب با آخرین تکنولوژی‌های روز دنیا، شما مشترکین عزیز را همراهی نماید.
    در همین راستا، «میکروسیم»های ویژه ایرانسل، در اندازه کوچک و سازگار با گوشی‌ها و ابزارهای نسل جدیدی همچون iPhone، iPad و ... به روش‌های زیر در دسترس شما کاربران عزیز و علاقه‌مندان فناوری‌های جدید قرار گرفته است...
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

به نظر من اینترنت ایرانسل به درد نمی خوره پینگش بسیاربالاست تو چت روم یاهو pm اصلا نمیره voic فعال نیست سایت بانک هارو به زور باز مینکه میخوای یه خرید اینترنتی یا کار بانکی کنی وسطش یا قطع میشه یا نمیره دیل آپ خیلی با عرضه تر از این edge با وجود سرعت 56kbps کارتو راه میندازه بعدشم پیشنهاد منم adsl که خیلی بهتر این اشغال هاست ماهی 7 الی 8 تومن بده شاتل،پارس انلاین ،لایزر و ..... بگیر سرعتمش خیلی خوبه شباهم رایگانه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

به نظر من اینترنت ایرانسل به درد نمی خوره پینگش بسیاربالاست تو چت روم یاهو pm اصلا نمیره voic فعال نیست سایت بانک هارو به زور باز مینکه میخوای یه خرید اینترنتی یا کار بانکی کنی وسطش یا قطع میشه یا نمیره دیل آپ خیلی با عرضه تر از این edge با وجود سرعت 56kbps کارتو راه میندازه بعدشم پیشنهاد منم adsl که خیلی بهتر این اشغال هاست ماهی 7 الی 8 تومن بده شاتل،پارس انلاین ،لایزر و ..... بگیر سرعتمش خیلی خوبه شباهم رایگانه

حرف شما براي تهران و كرج رو 100 درصد تاييد ميكنم. اصلاً به درد نميخوره.
    ولي انصافاً از حق نبايد بگذريم براي شهرستانها خيلي خوبه. من خودم تو شمال (نمك‌آبرود) وقتي وسط هفته و مواقع خلوتي كار ميكنم معادل 256 اي دي اس ال ديديكيت سرعت داره. ولي متاسفانه اين چند روزه تعطيلي سرعت خيلي اومده پايين.
    مشكل ويس و ... با يه چيز پي ان هم حل ميشه
    در مورد اي دي اس ال كه ميگيد براي خيلي ها مثل من كه مدام در حال رفت و آمد هستند اين نوع اينترنت به درد ميخوره

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

آقا من ميخوام گوشي سامسونگ wave 533 رو وصل كنم به پي سي و بعد به عنوان مودم ازش استفاده كنم. برنامه ي خاصي هست كه بايد نصب داشته باشم تا گوشي به پي سي وصل بشه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Hamid.dzh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Internet

پيش فرض

برای وصل شدن به نت با پی سی گوشیها سامسونگ باید از برنامه Studio Sony که تو پاکت گوشی ها بیشترشون هست نهایتا نبود تو همین انجمن یه درخواست بده بهت میدن

آخر فروم باز italia88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    ناکجا آباد !!!

پيش فرض

حرف شما براي تهران و كرج رو 100 درصد تاييد ميكنم. اصلاً به درد نميخوره.
    ولي انصافاً از حق نبايد بگذريم براي شهرستانها خيلي خوبه. من خودم تو شمال (نمك‌آبرود) وقتي وسط هفته و مواقع خلوتي كار ميكنم معادل 256 اي دي اس ال ديديكيت سرعت داره. ولي متاسفانه اين چند روزه تعطيلي سرعت خيلي اومده پايين.
    مشكل ويس و ... با يه چيز پي ان هم حل ميشه
    در مورد اي دي اس ال كه ميگيد براي خيلي ها مثل من كه مدام در حال رفت و آمد هستند اين نوع اينترنت به درد ميخوره
    البته الان بدلیل زیاد شدن تعداد کاربرا سرعت در اکثرمناطق کم شده
    ولی نکته اینجاست که تنها مزیت این سرویس (همونطور که دوستمونم کفت) درحال حاضرهمینه که در مسیر ازش استفاده میشه کرد وگرنه برای کسی که توخونه میخاد استفاده کنه و دانلود زیاد داره حتما باید بره سراغ ADSL

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali_nnn13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به همگی دوستان...

اگه بخوام طرح 1 ماه رو فعال کنم میشه شارژ شگفت انگیز باشه ؟ یعنی 10000 تومن به صورت شارژ شگفت انگیز باشه که برای این کار استفادش کنم...

یا شارژ رو به صورت همین 141 وارد کنم ؟

موفق باشین...

---------------------------

ویرایش:

با شارژ معمولی باید میزدم...

دوستان من الان طرح 1 ماهه رو فعال کردم، سرعت به شدت پایینه ! یعنی حتی گوگل هم با بدبختی باز میشه...

خونمون پونکه، اینجا تمام پورتهای شرکت های ADSL پر شده و مجبور شدم که از اینترنت سیم کارت استفاده کنم، به نظرتون این شلوغی برای کاربرای زیاد این منطقست ؟ یا اینکه مشکل از جای دیگست ؟

موفق باشین...
    Last edited by ali_nnn13; 10-06-2011 at 20:31.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

كسي ميدونه چرا وقتي با ايرانسل ميخوام چيز پي ان رو كانكت كنم ارورر 619 ميده ولي با ديال آپ چيز پي ان بدون مشكل كانكت ميشه ؟

آخر فروم باز arashlolos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تو یه ویلا نیمه سنتی قلعه رودخان! امضام...

پيش فرض

سلام به همگی دوستان...

اگه بخوام طرح 1 ماه رو فعال کنم میشه شارژ شگفت انگیز باشه ؟ یعنی 10000 تومن به صورت شارژ شگفت انگیز باشه که برای این کار استفادش کنم...

یا شارژ رو به صورت همین 141 وارد کنم ؟

موفق باشین...

---------------------------

ویرایش:

با شارژ معمولی باید میزدم...

دوستان من الان طرح 1 ماهه رو فعال کردم، سرعت به شدت پایینه ! یعنی حتی گوگل هم با بدبختی باز میشه...

خونمون پونکه، اینجا تمام پورتهای شرکت های ADSL پر شده و مجبور شدم که از اینترنت سیم کارت استفاده کنم، به نظرتون این شلوغی برای کاربرای زیاد این منطقست ؟ یا اینکه مشکل از جای دیگست ؟

موفق باشین...
    پس متوجه شدین که با شارژمعمولی باید طرح بزنین...ایرانسل زرنگ تر از این حرفاست

شلوغی منطقتون که از اینترنت ایرانسل استفاده میکنن هم رو سرعت تاثیر داره ضمن اینکه بچه ها میگن این اواخر وضع سرعت داغونه کلا اگه تونستین از gprs استفاده کنیدن بهتره تا edge دلیلشم میدونید دیگه

11. این کاربر از arashlolos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •