خیر نداره...................
بله حل میشه.................
خیر نداره...................
بله حل میشه.................
جواب ما جی شد ؟
راهی وجود داره از جایی تلفظ نام بازیکن رو به لیست اضافه کنیم تا گزارشگر نامش رو توی بازه بگه؟
برای اضافه کردن چهره بازیکن خاصی چی ؟ راهی هست؟
سلام
چطوری میشه فری کیک ها رو خوب زد؟
ممنون
سلام
بعد از حدود 2 ماه بازی باید
بگم که امسال فیفا روی پی ای اس رو سفید کرد
یادمه یه روزی ما میگفتیم پی اس چیه هر چی سانتر میکنی دقیق میرسه و گل میشه
اما حالا باید بگم فیفا اینجوری شده یارو از 60 متری میزنه زیر توپ در شرایطی که داره میخوره زمین میرسه به بازیکن سی پی یو و گل میزنه
80 دقیقه حمله میکنی همه توپهات یا اوت میشه یا به تیرک میخوره کامپیوتر یه حمله میکنه همه رو با مته زاکر آرسنال با اون قد درازش دریبل میزنه و گل میزنه بهت
یارو هم چین تکل میزنه بازیکنت سوت میشه داور خطا نمیگیره بازیکن من بدنش ساییده میشه به حریف خطا میشه
هیچ سانتری رو نمیشه هد زد ولی اونا همشو میزنن
موقع حمله لونها 6 تاشون تو حملن و موقع دفاع 9 تا من موقع حمله همش باید دکمه ال 1 رو بزن و خواهش کنم بازیکنام بیان جلو
سرعت رو نگو وقتی با والکات میرم یه دفاع مسن حریف حالا بگو مال وست برون ویچ ضرف دو تا قدم بهت میرسه و وقتی اون حمله میکنه نمیدونم سرعت رو چطوری بگیرم بهش برسم
تا بهش نزدیک میشی توپ بگیری تغییر جهت میده و توپ رو با یه پاس در عمق میرسونه و گل میخوری
صد رحمت به کارتون فوتبالیستها واقعا
نمیدونم چطوری بعضیها میگن حرف نداره
سوال شما رو دور ورلد کلاس یا لنگدری تونستین حتی با بارسلونا دوم بشین قهرمانی پیش کش؟
ببخشید این همه ایراد گرفتم اعصابم از این همه خالی بتدی های فیفا که ساخته خورد شد
پایینتر از ورلد کلاس آسون میشه و بی مزه بالاتر خیلی تخیلی و سخت
حالا خوب تا حالا لنگدری بازی نکردم
عزیز چرا عصیانی میشی . منم مثل از اون اول همینجوری اعصابم رو خورد میکرد ولی شما تو این بازی باید اصولی و رو تاکتیک و پاسکاری بازی کنید تا بتونید بر حریف غلبه کنید . توی دنیای واقعی هیچ بازیکنی نمیتونه از دم دروازه خودشون تا گل رو همه رو دریبل برنه و گل کنه
شما بگو با چه تیمی بازی میکنی شاید من تاکتیکشو دونستم ( مال بارسلونا و چلسی رو میدونم )
اینکه دفاعت جا میمونه مربوط به قسمت Pressure نوی بخش custom tactics توی ترکیب هستش باید اون pressure رو تا حدی پایین بیارید که تیمتون بالانس شه . واس خاطر همینه مدافعاتون اینقدر تو کار Press کردن هستن که هیچی توان واسشون نمیمونه و عین آب خوردن جا میمونن . اگه یه کم دقت کنی میبینی تنها بازی ورزشی نزدیک به واقعیته
یه سوال دارم که همیشه پرسیده میشه
برای پی سی فیفا بهتره یا pes البته من خودم همیشه با pes حال میکردم ولی این شمارش زیاد حال نداد میخوام بدونم فیفا چطوره ؟!!!!
داداش کسی میدونه ضعف رـال چیه؟؟؟؟
خیر نمیشه !
خیر نمیشه !راهی وجود داره از جایی تلفظ نام بازیکن رو به لیست اضافه کنیم تا گزارشگر نامش رو توی بازه بگه؟
برای اضافه کردن چهره بازیکن خاصی چی ؟ راهی هست؟
اگه اسمتون علی (مثل من) یا فاطمههست ، تو لیست اینا هستن !
محمد هم نداره !
قبل از ضربه جهت بالا رو نگه دار ...سلام
چطوری میشه فری کیک ها رو خوب زد؟
ممنون
سلام . چقدر دلت پره ؟سلام
بعد از حدود 2 ماه بازی باید
بگم که امسال فیفا روی پی ای اس رو سفید کرد
یادمه یه روزی ما میگفتیم پی اس چیه هر چی سانتر میکنی دقیق میرسه و گل میشه
اما حالا باید بگم فیفا اینجوری شده یارو از 60 متری میزنه زیر توپ در شرایطی که داره میخوره زمین میرسه به بازیکن سی پی یو و گل میزنه
80 دقیقه حمله میکنی همه توپهات یا اوت میشه یا به تیرک میخوره کامپیوتر یه حمله میکنه همه رو با مته زاکر آرسنال با اون قد درازش دریبل میزنه و گل میزنه بهت
یارو هم چین تکل میزنه بازیکنت سوت میشه داور خطا نمیگیره بازیکن من بدنش ساییده میشه به حریف خطا میشه
هیچ سانتری رو نمیشه هد زد ولی اونا همشو میزنن
موقع حمله لونها 6 تاشون تو حملن و موقع دفاع 9 تا من موقع حمله همش باید دکمه ال 1 رو بزن و خواهش کنم بازیکنام بیان جلو
سرعت رو نگو وقتی با والکات میرم یه دفاع مسن حریف حالا بگو مال وست برون ویچ ضرف دو تا قدم بهت میرسه و وقتی اون حمله میکنه نمیدونم سرعت رو چطوری بگیرم بهش برسم
تا بهش نزدیک میشی توپ بگیری تغییر جهت میده و توپ رو با یه پاس در عمق میرسونه و گل میخوری
صد رحمت به کارتون فوتبالیستها واقعا
نمیدونم چطوری بعضیها میگن حرف نداره
سوال شما رو دور ورلد کلاس یا لنگدری تونستین حتی با بارسلونا دوم بشین قهرمانی پیش کش؟
ببخشید این همه ایراد گرفتم اعصابم از این همه خالی بتدی های فیفا که ساخته خورد شد
پایینتر از ورلد کلاس آسون میشه و بی مزه بالاتر خیلی تخیلی و سخت
حالا خوب تا حالا لنگدری بازی نکردم
عزیز من FIFA 12 خیلی صبر و حوصله میخواد که خوب بازی کنی ! سعی کن خیلی پاس بدی اگه تک ضرب باشه خیلی تاثیر داره یعنی واقعا تاثیرش رو میبینی ! به نظر من یه بار امتحان کن !
---------- Post added at 01:18 AM ---------- Previous post was at 01:13 AM ----------
محمد با اجازت یکم حرفات رو نقض میکنم !باید آخرین آپدیت داشبرد،LT +2،کد مخصوص بازی آنلاین فیفا و آخرین تایتل آپدیت مخصوص بازی خودتون رو داشته باشید...................
همچنین Ping زیر 150 هستش،چون سرورهای فیفا خیلی شلوغ است............
واسه FIFA که Title Update نمیخواد !
پینگ زیر 200 عالیه !
اکانت گلد و 800 تا پوینت هم میخواد !
---------- Post added at 01:22 AM ---------- Previous post was at 01:18 AM ----------
داره ولی هیچ کدوم از اینا لایسنس شده نیست یعنی از لحاظ ظاهری هیچ شباهتی نداره ولی قوانین یکی هست !
کوپا دل ری هم داره ولی به اسم جام حذفی شناخته میشه !
گزینه Save وجود داره که هم میتونی تو سرور EA آپلود کنی و بعدا دانلود کنی یا تو PC سیو کنی !
Fraps هم برنامه ای است که یه دکمه ای واسش تعریف میکنی که باز زدن اون دکمه واسط ضبط میکنه !
مثلا با زدن دکمه X برنامه شروع میکنه به ضبط کردن بازی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)