تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 274 از 461 اولاول ... 174224264270271272273274275276277278284324374 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,731 به 2,740 از 4610

نام تاپيک: FIFA 12

اگه نباشه جاش خالی می مونه AlirezaLamLam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    بندرانزلی

پيش فرض

سلام دوستای گل.
    اقا امروز 2تا چیزه توپ می خوام بهتون نشون بدم از خنده رودبور شین

اقا این عکسو نگا کن فقط بخند. من که مردم. دروازه بان و کارول محاجم لیورپول
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

---------- Post added at 11:10 PM ---------- Previous post was at 11:07 PM ----------

اقا این کلیپم خیلی باحاله. توو بازی منچستر. محاجم حریف قاتی می کنه یه یاتا پرنده می زنه دهنه همرو سرویس می کنه

کد:

---------- Post added at 11:11 PM ---------- Previous post was at 11:10 PM ----------

نظر یادت نره عزیز ضمنن

یادت نره تیم فقط ناپولی. بای

2. 6 کاربر از AlirezaLamLam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Kamyar_AnathemA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    -l- Spellbound -l-

پيش فرض

من یک سوال در مورد اچیومنت های Virtual Pro دارم

اون اچیومنت هایی که یکسری خوشحالی های جدید بعد از گل رو باز میکنه الان چندتاش برای من باز شده اما فقط میشه با همون بازیکن ساختگی زد
    نمیشه کاری کرد که با همه بازیکن ها بشه زد ؟

کاربر فعال انجمن لپ تاپ khelane's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سلام
    من حدود سه دفعه تو کریر مود نتوسنتم نانی رو ازدست ندم واقعا نمیدونم چشه وقتی میره فصل نقل و انتقالات یهو تو برد یه مسیج میاره مبنی برا ینکه نانی فوخته شده به این قیمت حالا بگذریم بجاش یه بازیکن خریدم ولی الان ترسم از اینه در اخر فصل هم بازیکنان دیگه هم برن خودم ندونم و اخر سر لیگ هم هیچ اگه تنظیماتی داره غیرفعال بشه لطف کنید
    با تشکر

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    بندرانزلی

پيش فرض

سلام
    من حدود سه دفعه تو کریر مود نتوسنتم نانی رو ازدست ندم واقعا نمیدونم چشه وقتی میره فصل نقل و انتقالات یهو تو برد یه مسیج میاره مبنی برا ینکه نانی فوخته شده به این قیمت حالا بگذریم بجاش یه بازیکن خریدم ولی الان ترسم از اینه در اخر فصل هم بازیکنان دیگه هم برن خودم ندونم و اخر سر لیگ هم هیچ اگه تنظیماتی داره غیرفعال بشه لطف کنید
    با تشکر
    سلام دوست عزیز
    تنطیمی به اون خصوص وجود نداره اما تو برای نگه داشتن بازیکنانت باید ببینی اون تیمی که داره مثلا واسه نانی پیشنهاد میده ببینی چقدر داره بت پیشنهاد می ده تو بیشتر به تازیکنت بده تا بتونی نگهش داری. توو قسمت تنظیمات تیم یجا هست نوشته Contract (اگه اشتباه نکرد باشم) اونجا که بری همه ی بازیکنانت مشخصاته قرار دادشون رو نوشته. مثلا چند سال قراردادشون مونده، چقد می گیرنو .... حالا مثلا نانی, برو توو نانی بعد قراردادشو از اون تیمی که بهت پیشنهاد می ده بیشتر کن. راستی , سعی کن اگه می خوای بازیکنت بمونه مقدار پول هفتگیشو بیشتر کنی تا قراردادش. توو همونجا نوشته Player Salery, اونو زیاد کن تا بمونه.

بعدشم اخه نانی یم شد بازیکن اخه. باز کاوانیی , لاوزیی , همسیکی

6. این کاربر از AlirezaLamLam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز SevenCity's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام
    با تشکر
    اگر با تیم های بزرگ مثل منچستر به لیگ اروپا یا جام قهرمانان نرسید هیچ بازیکنی با قابلیت های بالا مثل نانی رو اگر به پایان قرارداشون رسیده باشند رو به هیچ وجه با هیچ مبلغی نمیتونید نگه دارید خودشون تو ایمیل میگن که افر دارند و از باشگاه جدا خواهند شد. حالا اگر رتبه ی خوبی اورده باشید براحتی میتونید با اضافه کردن 10 ..20 هزار دلار بیشتر قرارداد رو تمدید کنید
    بهرحال بازیکنی رو که قراردادش تموم شده حتما باید تمدید کنید دیگه مثل فیفا11 نیست که خودش تمدید کنه! اگر تمدید نکنید بازیکنتون میپره!
    البته روی بورد لجندری منظورم هست بقیه لول هارو تست نگردم

8. این کاربر از SevenCity بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال vivabarca's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

دوستان من تازه این بازی رو نصب کردم ( به خاطر قراردادی که مسی با EA بسته ! ) ، مشکل من تنظیم کنترلر ها هست ، چون تو تنظیمات مثلا عوض کردن بازیکن رو روی LB می ذارم ولی باز تو بازی همون LT هست ! کسی می دونه مشکل از چیه و چطوری باید دسته ها رو تنظیم کرد ؟

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    بندرانزلی

پيش فرض

اگر با تیم های بزرگ مثل منچستر به لیگ اروپا یا جام قهرمانان نرسید هیچ بازیکنی با قابلیت های بالا مثل نانی رو اگر به پایان قرارداشون رسیده باشند رو به هیچ وجه با هیچ مبلغی نمیتونید نگه دارید خودشون تو ایمیل میگن که افر دارند و از باشگاه جدا خواهند شد. حالا اگر رتبه ی خوبی اورده باشید براحتی میتونید با اضافه کردن 10 ..20 هزار دلار بیشتر قرارداد رو تمدید کنید
    بهرحال بازیکنی رو که قراردادش تموم شده حتما باید تمدید کنید دیگه مثل فیفا11 نیست که خودش تمدید کنه! اگر تمدید نکنید بازیکنتون میپره!
    البته روی بورد لجندری منظورم هست بقیه لول هارو تست نگردم
    البته از دوسته عزیزمون AlirezaLamLam ممنونیم بخاطر توضیحشون

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

سلام دوستای گل.
    اقا امروز 2تا چیزه توپ می خوام بهتون نشون بدم از خنده رودبور شین

اقا این عکسو نگا کن فقط بخند. من که مردم. دروازه بان و کارول محاجم لیورپول
    کد:

---------- Post added at 11:10 PM ---------- Previous post was at 11:07 PM ----------

اقا این کلیپم خیلی باحاله. توو بازی منچستر. محاجم حریف قاتی می کنه یه یاتا پرنده می زنه دهنه همرو سرویس می کنه

کد:

---------- Post added at 11:11 PM ---------- Previous post was at 11:10 PM ----------

نظر یادت نره عزیز ضمنن

یادت نره تیم فقط ناپولی. بای
    عزیز نظر من اینه که سرور قحطی اومده که تو 4shared آپ میکنی ؟

تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

خیلی زشته که در فیفای کبیر دست دروازه بان از دیرک دروازه رد میشه و توپ رو میگیره:

کد:
    Last edited by SevenCity; 16-12-2011 at 05:54.

13. 2 کاربر از SevenCity بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

اینم فیلم چند ثانیه ای از حرکت بس بسیار بدون شرح!!:

با حجم بسیار کم و بدون کیفیت
    800kb

کد:
    اگر دوس میداشتید این فاجعه ی بزرگ رو از زوایای مختلف و با کیفیت بیشتری اپلود کنم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •