داخل خود جعبش يك كيف مشكي رنگ داره كه به نظرم من بسيار خوبه اما كمري نيست اما اگه كمري بخواي قيمتش حدود 5 تومنه
داخل خود جعبش يك كيف مشكي رنگ داره كه به نظرم من بسيار خوبه اما كمري نيست اما اگه كمري بخواي قيمتش حدود 5 تومنه
ممنون خیالم راحت شد آخه شنیده بودم li-ion بهترین باتریه اما تو پک p1 ام li-polymer بود
flash player برای p1 اگه کسی لینک دانلودش رو داره بذاره
من هر چی سرچ کردم پیدا نشد تو سایت خود adobe هم معرفی نکرده فقط نگین که برای p1 ه flash player نیست !!!![]()
سلام
کسی میدونه که sony Ericsson P5i کی وارد میشه ؟ و قیمت حدودیش چنده ؟؟؟
نقل قول:
contact ها رو باز کنید.more رو بزنید و گزینه contact manager رو انتخاب کنید.بک اپش رو توی مموری کارت و فولدر other میریزه.میتونید اون رو روی کامپیوتر بریزید برای اطمینان بیشتر.
من contact manager ندارم؟
وقتی گوشی خاموشه و شارژ میشه lcd فقط کمرنگ میشه خاموش نمیشه.طبیعیه؟
وقتی گوشی خاموش بود به usb وصلش کردم یه لحظه صفحش روشن شد بعد از اون
گوشی روشن نشد!!!باطریش رو درآوردم بعدش درست شد.این یکی چی طبیعیه؟
p5i چیه؟من هم شنیدم ولی تو سایت sonyericsson هم نیست؟
من شنیدم adobe برای uiq3 چیزی نزده.
naaaaaaaaaaaaaaaaaa
الان یعنی رو n73 میشه فلش باز کرد اما رو p1 نمیشه !!
یعنی هیچ پلیری نداره؟!!
با سلام
من میخواستم با استفاده از بلک لیست یا وایت لیست یا هر برنامه دیگه میشه اگه کسی بهت زنگ زد بجای اشغالی پیغام قطعی گوشی(مقدور نمیباشد) بده؟
سلام. من امروز پی1 خریدم با گارانتی کامتل 320 تومان ا(لبته توی کاشان).
گوشی از تیر ماهه (یعنی دوماه پیش) و رم 512 روش هست . چون گفتند سری جدید کیفیت قبل رو نداره این رو خریدم. حالا نیاز به اپدیت داره یا نه؟
یارو میگفت منوی فارسی هم داره (من هنوز سراغ گوشی نرفتم-آخه توی شارژ 8 ساعته هستش)
از کجا بفهمم اصله یانه(هم رو باطری هم روی گوشی نوشته made in china -هم سریال توی گوش با روی جعبه مطابقه)
Last edited by Open-Source; 03-09-2008 at 17:42.
اومده ولي اول بايد گوشي رو هك كني ، بعد برنامه فلش پلير رو نصب كني
برو تو تاپيك هك uiq3
منم گوشیم دقیقا مثل شماست.فکر نکنم نیازی به آپدیت بخواد.سلام. من امروز پی1 خریدم با گارانتی کامتل 320 تومان ا(لبته توی کاشان).
گوشی از تیر ماهه (یعنی دوماه پیش) و رم 512 روش هست . چون گفتند سری جدید کیفیت قبل رو نداره این رو خریدم. حالا نیاز به اپدیت داره یا نه؟
یارو میگفت منوی فارسی هم داره (من هنوز سراغ گوشی نرفتم-آخه توی شارژ 8 ساعته هستش)
از کجا بفهمم اصله یانه(هم رو باطری هم روی گوشی نوشته made in china -هم سریال توی گوش با روی جعبه مطابقه)
امروز 05:42
گوشی من وقتی خاموشه و شارژ میشه lcd فقط کمرنگ میشه خاموش نمیشه
از شما چه طور؟
cda 'گوشی شما چیه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)