تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 273 از 461 اولاول ... 173223263269270271272273274275276277283323373 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,721 به 2,730 از 4610

نام تاپيک: FIFA 12

ناظر انجمن سخت افزار
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

در قسمت کریر مود ، من در لیگ برتر انگلیس اول شدم و 25 میلیون بهم داد.
    حالا می خواستم بدونم این مبلغ در لیگ همه کشورها ثابته یا فقط انگلیسه؟
    و هم اینکه این مبلغ با توجه به درجه سختی فرق میکنه؟ چون در حالت پروفشنال بازی میکنم.

2. این کاربر از Ali*Reza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز SevenCity's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

درجه سختی بازی هیچ ارتباطی با پول نداره
    board difficulty مهمه که مسلما هرچی اسونتر باشه پول بیشتری میده و بازیکنها راحتر جابجا میشن پیشنهاد من برای درجه این قسمت، لجندری هست چون واقعیتره
    فقط هم در شروع میشه عوضش کرد

بعضی تیم ها که در دنیای واقعی هم مدیر پولدارتری (غارتگرتری) دارند تو فیفا 12 هم باشگاهشون پولدارتره مثلا ویگان حدودا 300 ملیون دلار در سال بودجه میده و اتلتیکو بیلبائو 100 ملیون و غیره ...

4. 2 کاربر از SevenCity بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت SanAndres's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

درجه سختی بازی هیچ ارتباطی با پول نداره
    board difficulty مهمه که مسلما هرچی اسونتر باشه پول بیشتری میده و بازیکنها راحتر جابجا میشن پیشنهاد من برای درجه این قسمت، لجندری هست چون واقعیتره
    فقط هم در شروع میشه عوضش کرد

بعضی تیم ها که در دنیای واقعی هم مدیر پولدارتری (غارتگرتری) دارند تو فیفا 12 هم باشگاهشون پولدارتره مثلا ویگان حدودا 300 ملیون دلار در سال بودجه میده و اتلتیکو بیلبائو 100 ملیون و غیره ...
    اگر باسیتسم مربی گری بری . مبلغی که بهت میده از آماتور و لجندری خیلی فرق میکنه . وقتی لجندری رو انتخاب کنی پول کمتری بهت میده و وقتی آماتور پول بیشتری گیرت میاد واسه خرید بازیکن .

تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

بچه ها جایی رو سراغ دارین واسه گرفتن پچ فیفا 2012 ؟ یا فیفا معمولا پچ نمی فرسته ؟

پروفشنال arashpr9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام دوستان
    یه مشکل نادر و جدید پیدا کردم تو نسخه 360
    وقتی میرم یه بازی دوستانه انجام بدم ترکیب و همه چی رو درست میکنم ولی وقتی میرم تو زمین فقط 7 یا 8 تا بازیکن از 11 نفر تو میدونن . تو بخش Career هم این اتفاق افتاده ولی اون اصلا نمیذاره ترکیب رو درست کنم و وقتی میرم تو ترکیب جای دوتا بازیکن خالیه وقتی روشون کلیک میکنم فریز میشه
    دوستان راه حلی دارین؟

تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام دوستان
    وقتی میرم یه بازی دوستانه انجام بدم ترکیب و همه چی رو درست میکنم ولی وقتی میرم تو زمین فقط 7 یا 8 تا بازیکن از 11 نفر تو میدونن . تو بخش Career هم این اتفاق افتاده ولی اون اصلا نمیذاره ترکیب رو درست کنم و وقتی میرم تو ترکیب جای دوتا بازیکن خالیه وقتی روشون کلیک میکنم فریز میشه
    دوستان راه حلی دارین؟
    من این مشکل رو pc داشتم مثلا تو کریر تا یه جایی رفته بودم و بازی کرده بودم بعد یکبار تو بازی که رفتم بازکنا جلوی اسمشون خالی بود و ارور میداد و میپرید بیرن بازی . بعد فایل هایی که save کردم رو پاک کردم مشکل حل شد . نمیدونم داخل 360 چجوریه ولی این مشکل تو pc هم هست .

9. این کاربر از SanAndres بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ستاره آسمان's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    خونه مادر بزرگه هزارتا قصه داره

پيش فرض

نقل قول:
    نوشته شده توسط arashpr9 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سلام دوستان
    دوستان راه حلی دارین؟

من این مشکل رو pc داشتم مثلا تو کریر تا یه جایی رفته بودم و بازی کرده بودم بعد یکبار تو بازی که رفتم بازکنا جلوی اسمشون خالی بود و ارور میداد و میپرید بیرن بازی . بعد فایل هایی که save کردم رو پاک کردم مشکل حل شد . نمیدونم داخل 360 چجوریه ولی این مشکل تو pc هم هست .

حرف دوستمون SanAndres درسته منم تو PC اين مشكل رو داشتم وقتي پوشه save رو پاك كردو و دوباره از بكاپم استفاده كردم مشكلم حل شد .

داره خودمونی میشه ستاره آسمان's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    خونه مادر بزرگه هزارتا قصه داره

پيش فرض

سلام من لیگ برتر با منچستر یونایتد به عنوان منیجر شروع کردم ولی هر چی بازی کردم به ایگ قهرمانان نرسیدم فقط لیگ برتر و جام حذفی بازی داره
    پس لیگ قهرمانان کجا می شه دوستان راهنمایی کنن ؟ آخه بدون لیگ قهرمانان اصلا حال نمی ده ؟

شما بايد يك فصل رو تمام كرده باشي و مقام اولي تا سومي رو كسب كني تا بتو ني تو ليگ اروپا شركت كني.
    Last edited by ستاره آسمان; 14-12-2011 at 12:50.

12. این کاربر از ستاره آسمان بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن سخت افزار
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من یه بازیکن را اورالشو ادیت کردم و تغییر دادم ، حالا می خواستم بدونم جایی یا قسمتی هست که کلا ریست کنه و به حالت دیفالت اولیه برگردونه؟

پروفشنال pouyasony's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

سلام من اگه بخوام لیگ بازی کنم مثلا لیگ برتر انگلیس باید کدوم قسمت برم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •