کسی دیکشنری با قابلیت تلفظ برای p1 سراغ داره ؟
من یک همچین دیکشنری برای سیمبین سری 60 تو اینترنت دیدم ، میشه اونو رو p1 نصب کرد ؟
کسی دیکشنری با قابلیت تلفظ برای p1 سراغ داره ؟
من یک همچین دیکشنری برای سیمبین سری 60 تو اینترنت دیدم ، میشه اونو رو p1 نصب کرد ؟
شما وقتی می خوای یه کلمه بنویسی که وسطش "ی" داره مثل سیب. باید از "ی" دو نقطه! استفاده کنی.
ولی برای آخر کلمه فرقی نداره.
همچین دیکشنری موجود هست.اسمش هم slovoed هست.حجمش هم 60 مگابایت هست.گشتم ولی پیداش نکردم.کسی دیکشنری با قابلیت تلفظ برای p1 سراغ داره ؟
خوب اشکالات احتمالی ورژنهای قبل برطرف میشه+سرعتش بیشتر میشه.با آپدیت کردن به آخرین ورژن دقیقا چه چیزهایی تغییر میکنه ؟
گارانتیش از بین نمیره ؟
هیچ ربطی به گارانتی نداره.
contact ها رو باز کنید.more رو بزنید و گزینه contact manager رو انتخاب کنید.بک اپش رو توی مموری کارت و فولدر other میریزه.میتونید اون رو روی کامپیوتر بریزید برای اطمینان بیشتر.من این کار را بلد نیستم چطور باید انجامش بدم؟
آره.میشه گفت یکی از اشکالاتش این هست.به نظر من یکی از عیبهای p1 نداشتن درپوش لنز دوربینه که باعث میشه لنز خیلی سریع کثیف بشه و یا بشکنه
نظر دوستان چیه ؟
Last edited by hamed1297; 02-09-2008 at 23:10.
چه جوری میشه ورژن Cda گوشی رو فهمید؟
آیا از روی سزیال هم میشه تشخیص داد؟
Last edited by saedy; 03-09-2008 at 11:37.
يه سوال مي خواستم ببينم اين صفحه P1 منظورم lcd اونه ضد خش است يا نه ؟؟؟
يا بايد براش چسب محافظ lcd گرفت؟؟؟
من contact manager ندارم؟contact ها رو باز کنید.more رو بزنید و گزینه contact manager رو انتخاب کنید.بک اپش رو توی مموری کارت و فولدر other میریزه.میتونید اون رو روی کامپیوتر بریزید برای اطمینان بیشتر.
وقتی گوشی خاموشه و شارژ میشه lcd فقط کمرنگ میشه خاموش نمیشه.طبیعیه؟
وقتی گوشی خاموش بود به usb وصلش کردم یه لحظه صفحش روشن شد بعد از اون
گوشی روشن نشد!!!باطریش رو درآوردم بعدش درست شد.این یکی چی طبیعیه؟
Last edited by lelelolo; 03-09-2008 at 13:26.
شارژر cst-60 بهتره یا cst-70?
باتری li-polymer بهتره یا li-ion?
پشت باتری زده s/n: بعد یه شماره سریال نوشته این باید با ime یکی باشه؟
ممنون درست شد ... اما یه سوال دیگه من وقتی رادیو رو مینی مایز می کنم دوتا آیکون رادیو توی استیتوس بار میاد به نظرتون مشکلی نداره چرا دو تا میاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام.آقا اونايي كه P1 دارند لطف كنن يه كيف درست و حسابي(ترجيحا با عكس و قيمت) به من معرفي كنن كه خيلي بهش نياز دارم.
شارژر اصلیش CST 70 است پس بهتره
باطری LI-Polymer 3.6 v بگیر MAh 1120
نه سریالش مهم نیست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)