سلام
اگر اشتباه نکنم باید بری تو قسمت carerr Mode اونجا new game بعد تیمت رو انتخاب میکنی و 3 تا گزینه میاد که میتونی مربی بشی میتونی بازیکن مربی بشی و اون یکیش یادم نیست و باقی کار
امیدوارم درست گفته باشم
سلام
اگر اشتباه نکنم باید بری تو قسمت carerr Mode اونجا new game بعد تیمت رو انتخاب میکنی و 3 تا گزینه میاد که میتونی مربی بشی میتونی بازیکن مربی بشی و اون یکیش یادم نیست و باقی کار
امیدوارم درست گفته باشم
چرا صفحه ی فیفا پایین مونده....حالا بعد از گذشت چند ماه از بازی بیان نظرتونو بگین...من که از 10 به بازی 9 میدم....راستی بازی فیفا 11 بازی سال شناخته شدا...
بازی از نظر گرافیک و روان بودن عالیه
کنترل توپ سختر شده و یشتر مواقع وقتی به سمت دروازه و جلوی دروازه توپ بین دروازه بان و بازیکن خودی میرسه قاطی میکنن و گل میشه
سی پی یو فوق العاده تخیلی هست و بازی فاصله بین لولهاش مثلا ورلد کلاس با پروفشنال خیلی زیاده رو یکی آسون و یکی دیگه خیلی سخت
سانترهاش و برگشت توپ سی پی یو فوق اعاده خفنه و اگر قرار باشه بازی رو ببازی به هر دری بزنی باختی
ترانسفرش آسونه
من از 10 بهش 8 میدم
سلام من لیگ برتر با منچستر یونایتد به عنوان منیجر شروع کردم ولی هر چی بازی کردم به ایگ قهرمانان نرسیدم فقط لیگ برتر و جام حذفی بازی داره
پس لیگ قهرمانان کجا می شه دوستان راهنمایی کنن ؟ آخه بدون لیگ قهرمانان اصلا حال نمی ده ؟
اگه با 360 بازی میکنین نباید این مشکل دروازه بان و بازیکن وجود داشته باشه
در مورد درجه سختی هم بگم که که رو هر تیمی ترکیب متناسب با تیم و تاکتیک متناسبش بازی کنی و بازیت هم خوب باشه رو world class حتما بازی رو میبری , پس بدون یکی از این چند فاکتور رو رعایت نمیکنی
بازی هم خیلی به واقعیت نزدیک شده یعنی تو چند بازی نمیتونی با یه تاکتیک ثابت همه بازیا رو ببری
در کل خیلی پیشرفت داشته
راجع به بازی گفتین ؟ من که بهش 9.5 از 10 میدم . فیفا 11 رو که ترکونده . حالا بماند . یه سوال داشتم .
من تازه زدم تو خط کریر مود . تو فیفا 11 یادمه یه اسپانسر داشتیم که سه نوع بود . یا درامد به ازای هر برد زیاد بود یا پول اولیه باشگاه .
یه قسمت هم واسه اپگرید مربی و ورزشگاه و ... داشت .
اون قسمت اپگرید رو که برداشتن . ولی واسه در امد چه کار میکنیم . یعنی یه پولی همون اول بهمون میده با یه میزان بودجه برای هر ماه که همش میره واسه حقوق بازیکن ها .
پس ما از کجا باید پول در بیاریم و بازیکن بخریم . الان چند وقته دارم بازی میکنم پولم ثابته و اصلا بهش اضافه نشده .
فقط میشه بازیکن بفروشیم و از طریق پول ترنسفرش و کم شدن حقوقش یه پولی برمیگرده به باشگاه که اینم اصلا پیشرفت حساب نمیشه . چون باید یه بازیکن جاش بخری . بدون income مگه میشه ؟ خواهشا یکی زود جواب بده که کریر رو توش موندم ادامه بدم یا نه .
سلام دوست عزیز
یکی از راه های پول دراوردن توو کریر مود شرکت کردن توو مسابقات غیر لیگ مثه جام حذفی ، اتحادیه , باشگاه های اروپا , باشگاهای جهان , جام اول فصل (خیریه) اینا هستش. سعی کن توو جام حذفی چون هر بازی که میبری توش یه پولی بهت میده پر قدرت ظاهر شیو حذف نشی. لیگ قهرمانان هم که اگه قهرمان شی کلی بت پول می ده. من اما خوب اگه بخوای فقط لیگو قهرمان شی اونقدی پول گیرت نمیاد. سعی کن توو همه ی جام ها شرکت کنی. یه نکته ی دیگه , اون بازی های اول فصل که دوستانم هست سعی کن شرکت کنی چون اغلب یه سری پولم توو اونجا بهت می دن. اگه بازم واقعا حاده باشگات توو پستای قبلی من راه افزایش پول توو کریر مودو گزاشتم. یه نگاه بنداز. الان من با ناپولی توو سری آ پولمو کردم 999999999
---------- Post added at 02:00 AM ---------- Previous post was at 01:57 AM ----------
سلام دوست عزیز
شما احتمالا اولین دوره ای هست که داری لیگو با منچستر می ری. باید تا اخر لیگو تموم کنی بعد جزو 4تا تیم اول شی تا سهمیه ی لیگه قهرمانان رو کسب کنی. بعد توو فصل جدید که میری میبینی توو لیگ قهرمانان هم بازی می کنی.
یه بازیکن رو دو فصل پیش خریدم میخوام بدونم که قیمتی که قبلا خریدم چقدر بوده؟؟؟؟ که با الان و قیمت فعلیش مقایسه اش کنم
سلام.
در قسمت کریر مود ، هر فصل که تموم میشه و میریم فصل بعدی ، آیا به سن بازیکنان هم اضافه میشه؟
آخه اورال چند تا از بازیکنای مسنم کم میشه!!!
![]()
سن که باید بره بالا
عوضش اگه از بازیکنای 20 سال به پایینت کار بکشی اورالشون میره بالا چه خوب کار کنی چه نکنی
فکر میکنم کار خوب فیفا اینجاست که حداقل تو تیمهای مطرح بازیکنا زود بازنشسته نمیشن و تا 35 سالگی هم خوب هستند البته فعلا سال 2020 هستم تو فیفا 11 تو همین سال ها بود که فقط بازیکنای ساختگی و فرضی خود فیفا خوب بودند و بازیکنای 35 سال 34 سال یا رفته بودند یا همه زیر 75 بودند!
پس نگران این نباشید که اگه چند سال بگذره دیگه بازیکن کلاسیک دنیای واقعی رو نمیبینید!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)