من امسال ایکس باکس خریدم دقیق نمیدونم نامش چیه ولی میدونم دکمه بالای سرعت یا همون اسرینت هست کوچیه فکر کنم rb بشه بغل پا خیلی خوب میزنن
من امسال ایکس باکس خریدم دقیق نمیدونم نامش چیه ولی میدونم دکمه بالای سرعت یا همون اسرینت هست کوچیه فکر کنم rb بشه بغل پا خیلی خوب میزنن
ایا این خطا هست؟
وسط بازی پنالتی بزنی و بخوره به تیرک و برگشتش به همون بازیکنی که پنالتی رو زده برسه؟
امروز داشتم بازی میکردم همچین اتفاقی افتاد و خطا گرفت
بله فکر کنم خطاست:
If the kicker plays the ball twice (including following up a rebound off the goalpost not touched by the goalkeeper), an indirect free kick is awarded against his side, from where the offence occurred as is usual for free kicks (Subject to Law 8)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این که خوبه عزیز ، توو یه بازی پنالتیه حریفو داشته باش. چیپ زد بعد توپ خورد به تیر در وازبانم رو زمین خورد دوباره توپ اروم اروم رفت توو دروازه.خدایی شده ها، از خودم نمی گم.
راستی داداش عشق است فقط ناپولی![]()
دوستان کنسولی (تاکید میکنم FIFA11 نسخه کنسول) من فکر میکنم FIFA11 باحال تر بود . من 11 خیلی بازی کردم یه جوری که اگه چند وقت بازی نمیکردم واقعا حال خوبی نداشتم . 12هم همین حس رو دارم ولی به اندازه 11 به دلم نمیشینه به نظر من 11 بهترین نسخه FIFA بود . نظر شما چیه ؟
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
منم تا حدودی باهات موافقم. میدونی چیه، فیفا11 جذاب تر و حیجان تر بود. با اون شوتایه باحالش ادم به وجد میومد. 12 هم خوبه ها فقط اعصاب ادم زیادتر از 11 خورد می شه. اما فیفا12 انصافا طبیعی تر از 11هه. فیفا12 خیلی خیلی به فوتبال واقعی نزدیکه. اما در کل اگه بخوای بهت حال بده اره فیفا11 حالش بیشتره تا 12.
راستی یه چیزی : یادت نره تیم فقط ناپولی
Last edited by AlirezaLamLam; 08-12-2011 at 22:55.
چطور دلت میارد اینو میگی ؟!!! واقعا شاهکاره ( البته نظر شما هم محترمه )
فیفا 11 یه کم مثل PES تخیلی بود اما این خیلی دیگه واقعیه . من که یه فصل لیگ جزیره رو بازی کردم احساس میکردم تو استادیوم نشستم
چرا فیفا 12 اینجوریه؟ وقتی توپ رو میخوای بگیری میخوره به پاش و میره بیرون نمیشه خوب کنترلش کرد
سلام دوستان من چند روزیه از pes دل کندم امدم سمت فیفا انصافا خیلی بهتر از pes هست .
ولی نمی دونم مستر لیگش کجا ؟ وقتی لیگ برتر بیارم جام حذفی و لیگ قهرمانان هم کنارش میاد ؟ بازیکن هم که نمی شه جذب کنی ؟
اگه می شه دوستان در مورد مستر لیگش یه تو ضیح بدن ممنون می شم
بله دوست عزیز
یادت نیست یه بازی پرسپولیس هم اینجوری شد![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)