تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 270 از 461 اولاول ... 170220260266267268269270271272273274280320370 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,691 به 2,700 از 4610

نام تاپيک: FIFA 12

داره خودمونی میشه KAMYK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

چرا وقتی با کیبورد بازی میکنم و دو کلید رو با هم فشار میدم کلید سوم عمل نمی کنه منظورم اینه که مثلآ دارم به صورت اوریب با نگه داشتن دو کلید جهت دار کیبورد به سمت دروازه میرم ولی نمی تونم با زدن کلید سوم به سمت دروازه شوت هم بزنم. توی تنظیمات کنترلش هم چیزی پیدا نکردم در حالیکه در نسخه های قبلی بازی این امکان وجود داشت.

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

سلام
    دو سوال داشتم
    1- میخوام بدونم مثلا فلان بازیکن را در 2 فصل قبل به چه قیمتی خریدم از کجا میشه دید؟
    2- مگه برای برگردون زدن دکمه شوت+LT نیست؟ چرا پس فقط هد میزنه؟
    همه بازیکن ها نمیتونن . بازیکنت باید bicycle kick trait رو داشته باشه . فقط تست کن ببین کدوم دارن .

چرا وقتی با کیبورد بازی میکنم و دو کلید رو با هم فشار میدم کلید سوم عمل نمی کنه منظورم اینه که مثلآ دارم به صورت اوریب با نگه داشتن دو کلید جهت دار کیبورد به سمت دروازه میرم ولی نمی تونم با زدن کلید سوم به سمت دروازه شوت هم بزنم. توی تنظیمات کنترلش هم چیزی پیدا نکردم در حالیکه در نسخه های قبلی بازی این امکان وجود داشت.
    این یه چیز مضخرف تو بعضی کیبردهاست . مثلا شما نمیتونی دکمه چپ و بالا و space رو با هم بگیری . بوق میزنه
    در حالی که میتونی دکمه راست و بالا و space رو با هم بزنی . چیز طبیعیه . ناراحت نشو .

3. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه KAMYK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

این یه چیز مضخرف تو بعضی کیبردهاست . مثلا شما نمیتونی دکمه چپ و بالا و space رو با هم بگیری . بوق میزنه
    در حالی که میتونی دکمه راست و بالا و space رو با هم بزنی . چیز طبیعیه . ناراحت نشو .
    کاش بوق میزد مشکلم اینه که اصلآ سه تا کلید باهم کار نمیکنه راه حلی نداره؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

راهی واسه ادیت گزارش بازی نیست مثلا" تلفظ اسم یه بازیکنی رو اضافه کنی یا از توی فایلای تلفظ یکی رو برای بازیکنی که فایل گزارش نداره انتخاب کرد ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام کسی ترینری داره که بشه بودجه رو تو carreer mode افزایش بده؟

آخر فروم باز SevenCity's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

کاش بوق میزد مشکلم اینه که اصلآ سه تا کلید باهم کار نمیکنه راه حلی نداره؟
    بارها گفتم با دیفالت کیبوردی که فیفا تعیین کرده اصلا نمیشه بازی کرد با هیچ کیبوردی چه PS2 و چه USB شرط میبندم خود سازندگانش هم اصلا یکبار این قضیه رو تست نکردند یادم نمیاد دقیقا کدوم کلیدها با هم کار نمیکنن ولی Space این مشکل رو داره به جای Space بزارید مثلا S یا D تمام کلیدها با هم کار خواهند کرد از ردیف آخر یعنی ردیفی که توش Space هست کلیدهای مهمی که زیاد باهاش کار میکنید رو انتخاب نکنید مثل پاس سرعت شوت سوئیچ بازیکن LT و غیره انالوگ راست رو برای ردیف اخر اگر تمایل داشتید انتخاب کنید
    دسته فراسو رو خریدم 16 تومن ولی اصلا نمیتونم با دسته بازی کنم شدیدا به کیبورد عادت دارم هر کی هم با این دسته بازی میکنه میگه خیلی خوش دسته نمیدونم شاید دسته X BOX رو بخرم شاید با اون عادت بشم! خیلی جالب میشه دسته ایکس باکس هم بخرم باز بشینم با کیبورد بازی کنم البته با همین کیبورد بالاخره در سال 2018 قهرمان لیگ اسپانیا شدم روی لجند و خیلی از کسایی رو که با دسته بازی میکنن رو میبرم

پروفشنال arashpr9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام دوستان چجوری با بغل پا(شوت فنی ) شوت میکنه ؟
    X360

اگه نباشه جاش خالی می مونه AlirezaLamLam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    بندرانزلی

پيش فرض

توجه توجه

کسایی که ترینر واسه پول توو کریرمود می خوان به این قسمت سر بزنن.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    حال می کنید ، خدایی از وقتی که اومدم توو این تاپیک یه عالم کار مفید کردم. گزارشگر عربی یاد دادم الان پولو یاد دادم و ....
    برید حالشو ببرید دوستای گلم. راستی بچه ها تاسوا و عاشورارو بهتون تسلیت می گم.فعلا....

10. 2 کاربر از AlirezaLamLam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه lovelyboy342000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام دوستان من سیدی کی خریدم. تو کریر فصلو که تمووم میکنم روز 29 ماه از بازی میره بیرون. ممنون میشم کمکم کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه hadishi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

سلام دوستان من اکانتمو میخوام رد کنم بره هر کی خواست پیغام بزاره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •