منم میخواستم همینو بگم ...!!!
منم میخواستم همینو بگم ...!!!
البته فروشنده ها برای اینکه مشتری شون رو از دست ندن همگی میگن که فردا براشون میرسه. اما ...
بعضی هاشون هم که ندارن میگن وایستا تا از انبار درخواست بدم بیارن... بعد با ترفند همکارش باهات گرم میگیره که از مغازه بیرون نری.. اما خبر ندارن که رفیقت دنبال یارو رفته و دیده که از همکار بقلیش میریه میگیره و 2 تومن میزاره روش !!!
کافیه یه رفیق تو بازار پیدا کنی تا هم گوشی کارکرده تو خوب قالب کنه هم گوشی آک واست پیدا کنه
یکی به من بگه اینا چیه؟![]()
پایینی که فکر کنم بند گردنیه ! ولی چرا پایین؟![]()
ولی اون یکی رو نمیدونم چیه !![]()
![]()
Last edited by Peeedan; 10-04-2007 at 17:05.
اون بالایی پورت آنتن اکسترنال باید باشه و پایینی هم بند گردنی...
پایینی مثل w300 می مونه ... بند پایین باشه بهتره ... اینطوری راحت تر صحبت میکنی و بند مزاحمت نمیشه
آنتن اکسترنال رو هم اکثر گوشی های سونی دارن (میتونی با یه سوزن برش داری نگاش کنی )
من امروز علاءالدين بودم و گوشي آك سريال اصلي و بدون گارانتي مي دادن 355000 تومن .
اين امكان داره كه گوشي سريال اصلي باشه ولي بدون گارانتي . و آيا اين گوشي ها تو مخابرات رجيستر شدن يا نه؟ و بعداَ مشكلي پيش نمي ياد؟
بله m600 داراي ----- mega bass هست.![]()
m600 صداش توی هندز فری اندازه دبیلو 810 هستش یا کمتره
Silwestern جان , آنتن اکسترنال کجا بکار میاد و چه جوری میتونم ازش استفاده کنم؟
من دیروز گوشی رو با یه فایرم ور که ساخت همین 2 3 روز پیشه اپدیت کردم 11 اپریل حالا اگه گفتی چه تغییراتی کرده
اول از همه وقتی گوشی رو روشن میکنی پایین لوگوی سونی یه لودر ظاهر میشه و فقط 20 ثانیه طول میکشه تا کاملا روشن اما قبلا 1 دقیقه طول میکشید .
سرعت نگو ............. اقا این یه مورد بیخیال اصلا نمیگم چون تا خودت نبینی باورت نمیشه .
یه سری چیز میز جدیدم به کنترل پنل اظافه شده و ......
من 7 روز پیش به ورژن R9ec001 اپدیتش کردم
اما امروز به ورژن R9f011 تبدیلش کردم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)