بابا عجله نکن جیگر
صبر کن الام نتایج میاد
بابا عجله نکن جیگر
صبر کن الام نتایج میاد
شما به مرحله بعد صعود کرده اید.
خیلی می خوامت سوپر .![]()
آقا ما چی
صعود کردیم
مارتین جان نتیجه چه شد
صعود کردم یا ...![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برید به سایت بالا نتایج هست
بازم سلام
من چند روز پیش اومدم و وبسایت رسمی pesliga رو تو ایران معرفی کردم . اما بعضی از دوستان مارو مورد محبت قرار دادن . دلیل اصلی معرفی این سایت این بود که به نظر من در بیشتر دنیا داره این مسابقات برگذار میشه حالا که در ایران یک کسایی این کارو انجام میدن چرا ما روشون صفحه درست کنیم که کلاهبردارنو .......
به نظر تمامی دوستان اینکه بشینی تو خونه صبر کنی تا نتایج بازیهای تو به وسیله کامپیوتر بیاد بهتر یا اینکه بری خودت تلاش کنی و هیجان این طور مسابقه هارو احساس کنی تازه جایزه فینالیستشم که نسبتآ کم نیست به خدا
کدوم از شما ها تاحالا رفتین گیم نت 3 یا 4 تومن دادین بازی کردین بعدش فلان قدر بردید . خداییشم بخاین حصاب کنیم میبینیم که خرج زیادی داره بر گذاری این تورنومنتا .من خودم عاشق اینم که با یک انسان واقعی مبارزه کنم نه با یه کامپیوتری که بعد از چند وقت بازی کردن باهاش راحت بهش گل میزنم . من خودم چند دفعه ایمیل براشون فرستادم که این ورودیه چیه نمیشه کمترش کرد در جوابم گفتن که احتمال زیادی داره کمتر بشه و بستگی به اسپانسرشون داره که مثل اینکه با sony یه صحبتایی کردن . حالا میدونم که باز میگید کلاهبرداریوو .........
از ما گفتن بود ما که عضو شدیم و منتظر شروع تورنومنتش هستیم البته اینم بگم که همین کار شماها هم ایول داره ولی بنظر من اگه خود آدم مبارزه کنه بهتر ازاین هست که بشینیو به نتایج نگاه کنی که ایول اون روز سیستم توپی ریختم کامپیوتر بازیمو برد..........
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا علی
Last edited by pes6; 03-01-2007 at 17:43.
با عرض پوزش من این مدت حسابی سرم شلوغه و مسابقات یه سه چهار روز دیگه انجام میشه
ایول سایت درستیه . ببین من حتما ثبت نام میکنم. میگم کارت دانشجویی رو به کی باید نشون بدیم. و چطوری یکی رو معرفی کنم و تخفیف بگیرم.
مارتین جان اونجا میبینمت .میگم هر چه زودتر بازیهارو امجام بده می خوام روزنامه جدید رو نشون بدم.
بازم سلام
sam fisher 07 من خودم به همین مشکل برخوردم به خاطر همین یک ایمیل بهشون زدم و گفتم که چجوری باید کارت دانشجویی رو نشون بدم بعد از یه روز برام ایمیلی فرستادن که شما وردیه رو با تخفیف پر داخت کنید و در روز برگذاری کارت رو نشون بدین ولی در مورد معرفی نمیدونم چون باسه خودم اتفاق نیوفتاده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)