تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 27 از 124 اولاول ... 172324252627282930313777 ... آخرآخر
نمايش نتايج 261 به 270 از 1238

نام تاپيک: لیگ پرو 6

حـــــرفـه ای boy iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

بابا عجله نکن جیگر
    صبر کن الام نتایج میاد

پروفشنال martin_superhuman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    بهبهان

پيش فرض

پس چی شد این بازی ما ؟
    شما به مرحله بعد صعود کرده اید.

حـــــرفـه ای Sam Fisher 11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    فیس فود

پيش فرض

شما به مرحله بعد صعود کرده اید.
    خیلی می خوامت سوپر .

حـــــرفـه ای boy iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

آقا ما چی
    صعود کردیم

آخر فروم باز saeed_cpu_full's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    توی هارد كامـپـيـوتـر!!

پيش فرض

مارتین جان نتیجه چه شد

صعود کردم یا ...

آخر فروم باز saeed_cpu_full's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    توی هارد كامـپـيـوتـر!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

بازم سلام
    من چند روز پیش اومدم و وبسایت رسمی pesliga رو تو ایران معرفی کردم . اما بعضی از دوستان مارو مورد محبت قرار دادن . دلیل اصلی معرفی این سایت این بود که به نظر من در بیشتر دنیا داره این مسابقات برگذار میشه حالا که در ایران یک کسایی این کارو انجام میدن چرا ما روشون صفحه درست کنیم که کلاهبردارنو .......
    به نظر تمامی دوستان اینکه بشینی تو خونه صبر کنی تا نتایج بازیهای تو به وسیله کامپیوتر بیاد بهتر یا اینکه بری خودت تلاش کنی و هیجان این طور مسابقه هارو احساس کنی تازه جایزه فینالیستشم که نسبتآ کم نیست به خدا
    کدوم از شما ها تاحالا رفتین گیم نت 3 یا 4 تومن دادین بازی کردین بعدش فلان قدر بردید . خداییشم بخاین حصاب کنیم میبینیم که خرج زیادی داره بر گذاری این تورنومنتا .من خودم عاشق اینم که با یک انسان واقعی مبارزه کنم نه با یه کامپیوتری که بعد از چند وقت بازی کردن باهاش راحت بهش گل میزنم . من خودم چند دفعه ایمیل براشون فرستادم که این ورودیه چیه نمیشه کمترش کرد در جوابم گفتن که احتمال زیادی داره کمتر بشه و بستگی به اسپانسرشون داره که مثل اینکه با sony یه صحبتایی کردن . حالا میدونم که باز میگید کلاهبرداریوو .........
    از ما گفتن بود ما که عضو شدیم و منتظر شروع تورنومنتش هستیم البته اینم بگم که همین کار شماها هم ایول داره ولی بنظر من اگه خود آدم مبارزه کنه بهتر ازاین هست که بشینیو به نتایج نگاه کنی که ایول اون روز سیستم توپی ریختم کامپیوتر بازیمو برد..........

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یا علی
    Last edited by pes6; 03-01-2007 at 17:43.

پروفشنال martin_superhuman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    بهبهان

پيش فرض

با عرض پوزش من این مدت حسابی سرم شلوغه و مسابقات یه سه چهار روز دیگه انجام میشه

حـــــرفـه ای Sam Fisher 11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    فیس فود

پيش فرض

بازم سلام
    من چند روز پیش اومدم و وبسایت رسمی pesliga رو تو ایران معرفی کردم . اما بعضی از دوستان مارو مورد محبت قرار دادن . دلیل اصلی معرفی این سایت این بود که به نظر من در بیشتر دنیا داره این مسابقات برگذار میشه حالا که در ایران یک کسایی این کارو انجام میدن چرا ما روشون صفحه درست کنیم که کلاهبردارنو .......
    به نظر تمامی دوستان اینکه بشینی تو خونه صبر کنی تا نتایج بازیهای تو به وسیله کامپیوتر بیاد بهتر یا اینکه بری خودت تلاش کنی و هیجان این طور مسابقه هارو احساس کنی تازه جایزه فینالیستشم که نسبتآ کم نیست به خدا
    کدوم از شما ها تاحالا رفتین گیم نت 3 یا 4 تومن دادین بازی کردین بعدش فلان قدر بردید . خداییشم بخاین حصاب کنیم میبینیم که خرج زیادی داره بر گذاری این تورنومنتا .من خودم عاشق اینم که با یک انسان واقعی مبارزه کنم نه با یه کامپیوتری که بعد از چند وقت بازی کردن باهاش راحت بهش گل میزنم . من خودم چند دفعه ایمیل براشون فرستادم که این ورودیه چیه نمیشه کمترش کرد در جوابم گفتن که احتمال زیادی داره کمتر بشه و بستگی به اسپانسرشون داره که مثل اینکه با sony یه صحبتایی کردن . حالا میدونم که باز میگید کلاهبرداریوو .........
    از ما گفتن بود ما که عضو شدیم و منتظر شروع تورنومنتش هستیم البته اینم بگم که همین کار شماها هم ایول داره ولی بنظر من اگه خود آدم مبارزه کنه بهتر ازاین هست که بشینیو به نتایج نگاه کنی که ایول اون روز سیستم توپی ریختم کامپیوتر بازیمو برد..........

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یا علی
    ایول سایت درستیه . ببین من حتما ثبت نام میکنم. میگم کارت دانشجویی رو به کی باید نشون بدیم. و چطوری یکی رو معرفی کنم و تخفیف بگیرم.
    با عرض پوزش من این مدت حسابی سرم شلوغه و مسابقات یه سه چهار روز دیگه انجام میشه

مارتین جان اونجا میبینمت . میگم هر چه زودتر بازیهارو امجام بده می خوام روزنامه جدید رو نشون بدم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

بازم سلام

sam fisher 07 من خودم به همین مشکل برخوردم به خاطر همین یک ایمیل بهشون زدم و گفتم که چجوری باید کارت دانشجویی رو نشون بدم بعد از یه روز برام ایمیلی فرستادن که شما وردیه رو با تخفیف پر داخت کنید و در روز برگذاری کارت رو نشون بدین ولی در مورد معرفی نمیدونم چون باسه خودم اتفاق نیوفتاده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •