تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 27 از 65 اولاول ... 1723242526272829303137 ... آخرآخر
نمايش نتايج 261 به 270 از 648

نام تاپيک: Manchester United FC | شیاطین سرخ | فصل 16-2015

ناظر انجمن فوتبال خارجی hossein blak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    BRN

پيش فرض

مصدومیت وحشتناک لوک شاو در بازی منچستر مقابل آیندهوون + عکس

در دقیقه 15 بازی منچستر یونایتد مقابل آیندهوون در لیگ قهرمانان اروپا تکل خشن هکتور مورنو باعث شکستگی ساق لوک شاو شد.

__________________________________________________ ____________________________________________
    فن خال: مصدومیت شاو دردناک است
    منچستر یونایتد دیشب در ورزشگاه فیلیپس مغلوب میزبانش، پی اس وی آیندهوون شد.
    لوئیز فن خال اعتقاد دارد عدم تمرکز شاگردانش در گلزنی باعث باخت تیمش شده است. فن خال در کنفرانس مطبوعاتی بعد از بازی گفت:

"آیندهوون هوشیار بود و از موقعیت هایش نهایت استفاده را برد. آنها از "هیچ" به گل رسیدند. در حالی که ما با یک گل پیش بودیم و می توانستیم تعداد گل های خود را افزایش دهیم، اما این هلندی ها بودند که در دو فرصت نیمه ایده آل دروازه ما را گشودند."

وی همچنین درباره مصدومیت وحشتناک شاو گفت:

"مورنو تکل خیلی بدی روی پای شاو زد. پای لوک از دو ناحیه با شکستگی شدیدی مواجه شده و باید مورد عمل جراحی قرار گیرد.
    نمی خواهم بگویم مورنو مستحق اخراج بود و داور باید برای ما پنالتی می گرفت، چون نمی خواهم علت شکست تیم را گردن داور بیندازم، ولی مصدومیت شاو بسیار دردناک است. چیزی که مرا متأسف می کند این است که شاو یک فصل خیلی خوب را شروع کرده بود و بعنوان ستون یونایتد محسوب می شد، ولی در فوتبال اتفاقات تلخ هم پیش می آید و باید با این اتفاق کنار بیاییم."

Last edited by hossein blak; 16-09-2015 at 13:41.

2. 13 کاربر از hossein blak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن مباحث عمومی نرم‌افزار Mohammad King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Markazi-Arak

پيش فرض

در مورد بازی و شاو و داور و... همه حرف زدن، چیزی اضافه تر ندارم بگم.
    فقط یکی بیاد بگه این فلاینی تو تیم ما چی می خواد !!!؟
    یعنی دیگه اعصاب واسه من نذاشته، توپ رو بهش پاس میدن دقیقا می دونم که دیگه اون توپ لو رفته.
    ضررش چند برابر سودشه
    از همون اولش اعتقادی به فلینی نداشتم

این فصل انگار میخوان سر زنی رو به زور بچپونن تو وجود این بازیکن قد بلند که هیچ بویی از سر زنی هم نبرده چه زمانی فن خال میخواد بفهمه معلوم نیس.

بابت مصدومیت شاو هم خیلی ناراحت شدم درست مثل اتفاقی که برای والنسیا افتاد زمانی که توی اوج بود.

4. 12 کاربر از Mohammad King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Hamid Hamid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    خانه ام گلخانه ي يـــــــاس است

پيش فرض

سلام

بازم هم یه بار دیگه دم دمای بازی حساس منچستر سر هوادارا رو بریدن و پخش رو کنسل کردن !! یه نیمه دنبال لینک می گشتم ! آخرم درست و حسابی ندیدم.

اما بعدا خلاصه رو که دیدم به نظرم ما بد بازی نکردیم ، پی اس وی تو خونه به تیمی باج نمی ده ، ضمن اینکه بدجوری هم آماده بودن ، تیم خیلی خوبی داره این فیلیپ کوکو . به نظر یه مقدار بازیکنا اون ضربات آخر رو خوب نمی زدند ، اگه این مورد بهتر می شد حتی می تونستیم بازی رو هم بریم ، در مورد گل های دریافتی هم ، انصافا ما بد گل خوردیم ، هر 2 گل خیلی مسخره بود ، کرنری که می شد ضربه سر اصلا بره تو اوت و اون ارسالی که اگه بهتر کار می شد ، می بایست جلوش از همون اول گرفته بشه .

دیشب همکاری خیلی خوبی داشتن دیپای و مارتیال ( یا هر تلفظی که داره ) ، به نظرم تیم رفته رفته بهتر هم خواهد شد ، روند تیم رو من مثبت دیدم ، ما رونی هم نداشتیم ، رونی هم اضافه بشه خطرناک تر و بهتر خواهیم بود ، فقط تنها ایراد همون دقت نداشتن در ضربات آخر و نرسوندن پاس ها بودش ، ماتا مخصوصا یکی 2 جا می تونست کار رو تموم کنه.

6. 13 کاربر از Hamid Hamid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

ماتا مخصوصا یکی 2 جا می تونست کار رو تموم کنه.
    من هنوز تو کف پاسی هستم که اگه اشتباه نکنم باستین بهش داد و موقعیت رو خراب کرد...
    +
    درباره فلینی، من اصلا موافق نیستم که بازیکن خوبی نیست، اتفاقا اگر فلینی در پست هافبک دفاعی استفاده بشه به نظرم خیلی موثره... اینو به واسطه نیم فصل اول فصل پیش میگم... جایی که توپ گیری های فلینی عالی بود و در کرنر ها و ضربات ایستگاهی (چه در دفاع و چه حمله) از قد بلندش به خوبی استفاده می کرد... منتها چون ترافیک خط میانی زیاده و فن خال علاقه زیادی داره که از فلینی استفاده کنه، آوردش پشت مهاجم یا حتی مهاجم نوک که دیگه این تقصیر فلینی نیست! مربی گرامی مون این تصمیم رو گرفته.
    +
    دیشب خیلی برای هلندی ها بد بود که بلیند رو هو میکردند. البته شاید به دلیل حضورش در آژاکس (رقیب آیندهوون) بوده باشه، ولی با این حال به نظرم کار چیپی بود... شاید دپای قابل توجیه باشه، اما توی اون سطح ، هوکردن بلیند، جالب نیست.

8. 12 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

روی کین: تکل مورنو عالی بود!

من آن تکل را بسیار دوست داشتم. من جنبه فیزیکی بازی را بسیار دوست دارم.

شما همواره می توانید از روی واکنش های بازیکنان قضاوت کنید و هیچکدام از بازیکنان منچستر یونایتد که به آن صحنه نزدیک بودند پس از زده شدن تکل، به بد بودن آن تکل اعتراض نکردند. بازیکنان بهترین قاضی هستند.

وقتی بازیکنان با چنان سرعتی در حال حرکت هستند، و آن گونه دفاع می کنند، مصدومیت ها پیش می آیند. اگر این اتفاق نیفتد موجب تعجب من خواهد شد. آن صحنه بیشتر بر روی یک تصادف رقم خورد.

Moreno made 'brilliant challenge' on Shaw - Keane

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

10. 9 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

روی کین: تکل مورنو عالی بود!

من آن تکل را بسیار دوست داشتم. من جنبه فیزیکی بازی را بسیار دوست دارم.

کلا این روی کین حالش خوب نیست ! هر از چند گاهی مصاحبه های اینطوری می کنه. حرف های جنجالی زیاد زده.

12. 10 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    BRN

پيش فرض

شواین اشتایگر: حضور در یونایتد یک تصمیم درست بود

هافبک منچستر یونایتد از انتقال اش به اولدترافورد به عنوان یک حرکت درست یاد کرده است.
    وی در لیگ قهرمانان اروپا در اولین گام برابر پی اس وی شکست را تجربه کرد و در بازی هفته ی گذشته ی لیگ برتر انگلیس برابر لیورپول یک برد شیرین را تجربه کرد.
    اسطوره ی باشگاه بایرن مونیخ علت انتقال به یونایتد را تجربه ی یک چالش جدید و فرهنگ فوتبالی جدید عنوان کرده است.
    شواین اشتایگر اظهار داشت:

"من درون خودم احساس کردم که به یک تغییر نیاز دارم، من نیاز به انگیزه داشتم، پس حرکت به مقصد یونایتد درست بود، من که در مونیخ به دنیا آمده ام می خواهم یک خداحافظی بسیار خوب با هوادارن باشگاه داشته باشم، در ابتدای فصل می خواستند برای من یک یادبود در نیوجرسی بگیرند اما من نمی خواستم این اتفاق بیافتد تا در یک شرایط بهتر این اتفاق بیافتد.
    از آنجا که من رابطه ی بسیار خوبی با هوادران بایرن دارم آنها مرا درک می کنند، اما شاید یک روز بار دیگر آنها را دوباره در ورزشگاه ملاقات کنم."

-----------------------------------------------------
    ماتا خواستار حفظ دیپای در یونایتد جهت بازی های بهتر شد

خوان ماتا خواستار ماندن ممفیس دیپای در یونایتد برای بالا بردن پتانسیل تیم شد.
    دیپای در یونایتد شروعی بسیار خوب داشت و برابر کلوب بروژ موفق شد گلزنی کند، هرچند او در بازی برابر لیورپول نقش بسیار مهمی در پیروزی 3-1 تیم اش داشت.
    ماتا اظهار داشت:

"او بسیار با استعداد است و همه اط این مساله آگاه هستند، او هنوز جوتن است و گام به گام پیشرفت می کند، او روزی یکی از بزرگان خواهد بود، او می اداند که باید پیشرفت کند چرا که پتانسیل این مساله را دارد."

خوان ماتا پس از آنکه در تورنمنت آمریکا به عنوان مهاجم راست به کار گرفته شد از نقش اش در تیم بسیار راضی است.
    وی اظهار داشت:

"من فکر می کنم در موقعیت های تهاجمی بسیار خوب کار می کنم، من در پست های تهاجمی بیشتر می توانم پیشرفت کنم و به نتیجه برسم، من به عنوان یک بال هم بازی می کنم بازی در گوشه ها و پیدا کردن فضای خالی و به عمق زدن در تلاش هستم تا برای هم بازی هایم خلق موقعیت کنم.
    من فکر می کنم این برای ایجاد مثلث کوچکی بین من و دارمیان و مهاجم بسیار مفید است و می تواند نتیجه دهد، ما بازیکنی همچون رونی را داریم؛ در زمانی که تیم به دنبال یک ناجی است او ظاهر می شود و همه چیز را تغییر می دهد، من برای 3 گلی که او برابر کلوب بروژ به ثمر رساند بسیار خوشحال شدم، او به غیر از مسولیت های تهاجمی اش در دیگر مسولیت ها به تیم کمک می کند."

14. 12 کاربر از hossein blak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

سلام
    من طرفدار منچستر نیستم
    ولی الان منوتو یه مستند در مورد منچستر نشون میداد خیلی قشنگ بود اخراش رسیدم اگه کسی میتونه همینجا لینکش بزاره
    قهرمانی عجیب منچستر سال 1999
    سه دقیقه 2 تاگل بخش پایانیش بود که من دیدم
    اگه کسی بتونه لینکش بزاره واقعا ارزش دانلود داره

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

16. 4 کاربر از k1ozil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    BRN

پيش فرض

وین رونی از آغاز در ترکیب منچستر یونایتد برابر ساوتهمپتون قرار دارد

سرمربی منچستر یونایتد اذعان داشت وین رونی در بازی روز یک شنبه می تواند برای یونایتد به میدان برود.
    این مهاجم 29 ساله پس از آنکه توانست رکورد گلزنی انگلیس را در دست خود بگیرد، با مصدومیت از ناحیه ی همسترینگ مواجه شد تا بازی برابر لیورپول و پی اس وی آیندهوون را از دست بدهد.

فان خال اظهار داشت:
    "شاو با مصدومیت شدید اش به مدت زیادی نخواهد بود، اما رونی در دسترس است و می تواند برای ما بازی کند، و فیل جونز نیز در تمرینات شرکت کرده است.
    رونی دچار یک مصدومیت جزئی شده بود، شما می دانید که نمی توان ریسک کرد و ما جانب احتیاط را رعایت کردیم، او حالا شرایط بازی را پیدا کرده است."

وی در مورد لوکا شاو اظهار داشت:
    "من شب گذشته با او تلفنی صحبت کردم، او بسیار قدرتمند پاسخ می داد که برای من اعجاب انگیز بود، این روحیه پر قدرت او بسیار فوق العاده است، ممکن است او فردا از بیمارستان مرخص شود، هرچند که او راه زیادی تا بهبودی دارد، مدت زیادی طول خواهد کشید تا او بتواند باز هم خود را آماده ببیند اما من همیشه گفته ام مساله فیزیکی مهم نیست، بلکه مساله ی ذهنی است که بسیار مهم است.
    ممفییس دیپای و لوکا شاو از بهترین های ما بوده اند، آنها بسیار خوب با هم هماهنگ شده بودند، اما حالا یکی از آنها نیست و مصدوم است، این بسیار مشکل است برای تیم ما، این یک تصمیم بسیار سخت است که چه کسی را جایگزین شاو کنیم، اما ما بازیکنان خوبی همچون اشلی یانگ و مارکوس روخو و دیلی بلایند را در اختیار داریم که می توانند گزینه های خوبی برای جایگزنی باشند."
    Last edited by hossein blak; 19-09-2015 at 00:01.

18. 10 کاربر از hossein blak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Amir_oscar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    خرم‌آباد

پيش فرض

به نظرم بهترین گزینه برای جانشینی شاو، اشلی یانگه. با توجه به نوع بازی یانگ، توی شرایط حمله و وقتی که از سمت چپ نفوذ می‌کنه، ممفیس می‌تونه با خیال راحت به سمت راست متمایل بشه و به دروازه نزدیک‌تر بشه و بیشتر توی موقعیت گلزنی قرار بگیره. شاید اینطوری اون کریستینو رونالدویی که قرار بود این بار در شمایل دپای ظهور کنه، پدیدار بشه!

20. 8 کاربر از Amir_oscar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •