نسخه ی دمودی بازی برای دانلود اومده؟؟
اگه اومده کسی لینکشو داره؟
نسخه ی دمودی بازی برای دانلود اومده؟؟
اگه اومده کسی لینکشو داره؟
امیدوارم یه فکری به حال داوری ها و اینترفیس و انیمشن های بازی کرده باشن...
واقعا داوری ها بدجوری رو مخ راه میرفت.مخصوصا آونتاژ هاشون.
یا اینکه حرکت آهسته ها حالم ادم رو بدجور به هم میریخت.
و انیمشین های محدود و تکراری...
خدا کنه شاهد یه چیز غول تر باشیم و البته با روند رو به پیشرفتی که داشته سری بازی هایFIFA اینا چیز دور از ذهنی نیس...
اگه Tactical Defending بخواد به دفاع بهتر کمک کنه،از اونجایی که من دفاعم عالییییییه ، با این تفاسیر دیگه عمرا کسی بتونه به 18 من برسه !
نه داش یکی دوماهی باید صبر کنی
دمو؟ lol
تازه 4 تا خبر از بازی اومده،دمو؟! عجب ! ایشالا سپتامبر میاد
این حالت دفاع کردن رو راحت نکرده امسال کلا دفاع کردن مشکل تر شده با توجه به سازنده های بازی پارسال فقط دکمه رو نگه میداشتی بقیش با cpu بود ولی امسال تشخیص جهت گیری و گرفتن در زمان مناسب هم با خود پلیر هستش در ضمن نوع درییل دادن راحت تر یا به عبارت بهتر کامل تر شده و به نظر من امسال دفاع کردن مقابل تیم های بزرگ خیلی خیلی مشکل تر میشه مثلا مقابل بارسا . دیگه اون سیستم پرسینگ مسخره نیست که بازیکن مثل موشک در هنگام سرعت میرفتن تو پای هر بازیکنی و راحت توپ رو ازش میگرفتن
Last edited by romell; 12-07-2011 at 13:15.
یه نقد مفصل و طولانی
> این تایپیک به یک 4039 نیازمنده!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
> به نظرم خوب شد که هوش مصنوعی PES بهتر از هوش مصنوعی فیفا از آب دراومد.
یه زمانی چهره های بازیکن ها در PES خیلی بهتر از چهره های فیفا بود. اندکی بعد فیفا نه تنها مشکل چهره ها رو برطرف کرد، بلکه از PES پیشی هم گرفت.
شاید اینبار هم این برتری PES باعث بشه فیفا یه تکونی بخودش بده و این نقص رو برطرف کنه و اجازه نده PES از این برتری به عنوان یک ابزار تبلیغاتی استفاده کنه.
Last edited by Yi Yi; 12-07-2011 at 23:29.
با توجه به این که امسال گیم پلی بازی دگرگونی فراوانی کرده صد در صد هوش مصنوعی بازی هم داره روش کار میشه تیم EA با برنامه وهدف داره میره جلو و صد در صد مثل سال های قبل با یک هوش مصنوعی خوب روبرو هستیم و به هر حال بازی در مرحله ساخت بازی هستش و در ضمن از نکاتی که هیچ کس بهش توجه نمیکنه اینه که EA نسخه ای که به منتقدین میده تا بازی کنن واونو نقد کنن از عمد نسخه ضعیف در بخش هوش مصنوعی هستش اونم به دلیل مسائل امنیتی شرکت هستش در ضمن میبینید که هر سال نسخه دمو بازی میاد چقدر در بخش هوش مصنوعی ضغیف هستش و همه میگن چقدر بزی آسونه و........ و بعدش که نسخه اصلی میاد همه رو راضی میکنه . نکته دیگه ای هم که بهش باید اشاره کرد با توجه اون چیزی که تو ذهنه من وهم دوستان هستش بازی در بخش دفاع کردن سخت تر شده و به همین جهت امسال با بازی سخت تری رو برو هستیم . قسمت پرسنالیتی کامل شده و بازیکن های حریف هم امسال میدونن که یار مقابل مسی هستش یا ژاوی یا کریس که با توجه به ویژگی های این بازیکن ها راه هارو براشون میبندن .
Last edited by romell; 13-07-2011 at 02:32.
سوئتفاهم بزرگی پیش اومده!با توجه به این که امسال گیم پلی بازی دگرگونی فراوانی کرده صد در صد هوش مصنوعی بازی هم داره روش کار میشه تیم EA با برنامه وهدف داره میره جلو و صد در صد مثل سال های قبل با یک هوش مصنوعی خوب روبرو هستیم و به هر حال بازی در مرحله ساخت بازی هستش و در ضمن از نکاتی که هیچ کس بهش توجه نمیکنه اینه که EA نسخه ای که به منتقدین میده تا بازی کنن واونو نقد کنن از عمد نسخه ضعیف در بخش هوش مصنوعی هستش اونم به دلیل مسائل امنیتی شرکت هستش در ضمن میبینید که هر سال نسخه دمو بازی میاد چقدر در بخش هوش مصنوعی ضغیف هستش و همه میگن چقدر بزی آسونه و........ و بعدش که نسخه اصلی میاد همه رو راضی میکنه . نکته دیگه ای هم که بهش باید اشاره کرد با توجه اون چیزی که تو ذهنه من وهم دوستان هستش بازی در بخش دفاع کردن سخت تر شده و به همین جهت امسال با بازی سخت تری رو برو هستیم . قسمت پرسنالیتی کامل شده و بازیکن های حریف هم امسال میدونن که یار مقابل مسی هستش یا ژاوی یا کریس که با توجه به ویژگی های این بازیکن ها راه هارو براشون میبندن .
هوش مصنوعی فیفا هیچ وقت خوب نبوده بخصوص در سال های قبل.
وقتی که گفته میشه هوش مصنوعی فیفا بده، بدین معنا نیست که بازی در مقابل CPU آسونه یا سخته.
هوش مصنوعی فیفا بده. چون:
- هوش مصنوعی در هنگام دفاع کردن به طور غیر طبیعی انگار که از حرکات گیمر آگاهه و خیلی سریع به حرکات گیمر واکنش نشون میده .
- در هنگان دفاع ، حتی تیم های ضعیف ، pressing غیر طبیعی و وحشتناکی اعمال می کنند.
- در هنگام حمله ، همه ی تیم ها بسیار شبیه هم حمله می کنند.
- تنوع در نوع بازی تیم ها مشاهده نمی شه.
- بازیکن ها توان اندکی دارند در تشخیص و تفکیک میزان بهتر بودن موقعیت ها.
- جایگیری هم تیمی های گیمر خیلی خطی و بدون عقلانیته. بخصوص در هنگام حمله و خلق موقعیت. به عبارت دیگه ، بازیکن ها به جای اینکه تفسیر کنند که تو زمین داره چی می گذره و کجاها برای جایگیری بهتره، به طور از قبل نوشته شده ، در جاهای خاصی قرار می گیرند . مثلا در هنگام حمله، در پشت محوطه ی جریمه، اگر بازیکن در جای بدی قرار داره که امکان پاس دادن بهش نیست یا خیلی سخته ، به خاطر هوش مصنوعی ضعیف ، خودش متوجه نیست که در جای بدی قرار داره و باید جاش رو تغییر بده.
- تغییرات تاکتیکی اثر قابل توجهی در بازی نداره. چون بازیکن ها درک پایینی از تاکتیک فعلی تیم دارند و در نتیجه خودشون رو با اون تطبیق نمی دند.
- و خیلی نکات ریز و درشت دیگه.
همه ی اینها باعث شده ، بازی ها در مقابل هوش مصنوعی اغلب شبیه به هم و تکراری باشند.
در ضمن درسته که دفاع کردن برای ما سخت تر شده، اما هوش مصنوعی فعلا هم چنان مثل سابق و به طور غیرطبیعی دفاع می کنه.
Personality plus هم کامل نشده. بلکه ارتقا پیدا کرده. اما هنوز نمی دونم که این ارتقا چقدر در بازی تاثیر گذار بوده
Last edited by Yi Yi; 13-07-2011 at 09:13.
از نظر من دو تا مسئله است
1.بحث مقایسه با pes که پارسال هم همین موقع ها یک مجله بود که هردو رو جزء به جزء بررسی کرده بود و اینکه در آخر به هوش pes نمره بالاتری داده بود ولی در عمل وقتی که بازی اومد به شخصه برای خودم فیفا خیلی متنوع تر و ریئل تر و سخت تر بود
2.نحوه نگاه کردن ما به لیوان هنگام بررسی که بله ما که با یک فوتبال کامل روبرو نسیتیم هرچیزی نسبی است .........اگه بخواهیم تعریف هوش مصنوعی ایده آل را برای این بازی ها بکار ببریم که باید گفت این ها اصلا هوش مصنوعی نیستند ولی نکته اینجاست که همه چیز رو باید در چارچوب خودش سنجید
فرق داشتن هوش و عکس العمل دروازه بان ها در شرایط مختلف،اختلاف بارز بازیکنان ستاره با معمولی،تصمیمات ناگهانی پلیمیکر های ستاره،پرس تیم ها هنگام عقب بودن،استفاده تیم ها از بازیکنان شوت زن در موقعیت های مناسب،بازی خوانی خوب حرکات بازیکنان گوش توسط دفاع ها ،اجازه ندادن تیم های خوب به شوت زدن در پشت هجده،پرسینگ قوی تر بعضی از تیم ها،... این ها هم از نظر من بعضی از نکات نیمه پر لیوان بود.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)