تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 27 از 44 اولاول ... 1723242526272829303137 ... آخرآخر
نمايش نتايج 261 به 270 از 433

نام تاپيک: تاپیک مخصوص پلاسمای سه بعدی VT20 پاناسونیک

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

با سپاس از جناب اینجانب که سعی کردن به ابهام بنده پاسخی در خور بدن.
    با توجه به اینکه خودشون هم فرمودند که با بقیه پنلها کار نکردند، منتظهر اظهار نظر عزیزانی که هم با پنلهای ال ای دی و هم با پلاسما کار کردن هستم و میخوام بدون تعصب و جانبداری عزیزان مطلع، دانسته ها و تجارب خودشون را به افراد کم اطلاعی نظیر خودم منتقل کنند. چون متاسفانه دیده میشه که برخی از دوستان بقدری دلبسته یک تکنولوژی یا برند شدند که مالکان اون برند هم چنین دیدگاهی ندارند.
    بالاخره بحث کیفیت پایینتر سورس SD یا Phosphor trailing (که حتی در VT30 هم وجود داره) نسبت به مثلا سامسونگ ، چند جا اشاره شده و واقعیتیه واسه خودش. همونطور که در زمینه هایی سرآمده.
    پس خواهش میکنم بدوم حب و بغض، واقعیت رو همونطوری که هست مطرح کنیم و از یه محصول که نقاط قوت و ضعف خاص خودش رو داره، بت نسازیم.
    مشکل اصلی من و شاید خیلی از دوستان اینه که روی کاغذ شاید تموم بررسیها رو خوندیم ولی در عمل امکان مقایسه محصولات متناظر از ال ای دی و پلاسما رو نداریم . واسه همین از عزیزانی مثل جنابان الوکارد و تنهایم دعوت میکنم یه مقایسه عینی و عملی اگر انجام دادن ما رو در جریان نتایجش قرار بدن.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

در همین راستا پیشنهادم اینه :
    بر اساس کاربریهای مختلف، بهترین گزینه ها در دو تکنولوژی با هم مقایسه و برنده نهایی اعلام بشه. با این کار خیلی از کاربران مثل من از سردرگمی درمیان و بدون دغدغه بهترین کیس رو فارغ از برند یا تکنولوژی انتخاب میکنند.
    مثلا:
    بهترین تی وی واسه تماشای سورس SD
    بهترین تی وی واسه تماشای سورس HD
    بهترین تی وی واسه گیمرها
    و ...
    از همه عذرخواهی میکنم . میدونم ایجا چندان واسه طرح این موضوع مناسب نیست ولی چون دیدم یکی از فعالترین و پرطرفدارترین تاپیکهاست و پرشورترین هوادارارو داره. لطفا مدیران هر طور که صلاح دیدند اشتباه منو تصحیح کنند.

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

12

بر اساس کاربریهای مختلف، بهترین گزینه ها در دو تکنولوژی با هم مقایسه و برنده نهایی اعلام بشه. با این کار خیلی از کاربران مثل من از سردرگمی درمیان و بدون دغدغه بهترین کیس رو فارغ از برند یا تکنولوژی انتخاب میکنند.
    مثلا:
    بهترین تی وی واسه گیمرها
    و ...
    از همه عذرخواهی میکنم . میدونم ایجا چندان واسه طرح این موضوع مناسب نیست ولی چون دیدم یکی از فعالترین و پرطرفدارترین تاپیکهاست و پرشورترین هوادارارو داره. لطفا مدیران هر طور که صلاح دیدند اشتباه منو تصحیح کنند.
    خیلی سوال راحتیه.
    اگه همه موارد بالا رو در نظر بگیریم جوابش میشه پلاسما VT30 پاناسونیک
    برای اطلاعات کامل به رویوهای سایتهای FlatpanelsHD و AVSForum مراجعه کنید.

ارزیابی VT30 توسط سایت AVSForum :

حالا با بالاترین مدل LED سامسونگ یعنی D8000 مقایسه کنید:

Last edited by poonel; 21-07-2011 at 13:04.

4. 9 کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای *Alucard*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

با سپاس از جناب اینجانب که سعی کردن به ابهام بنده پاسخی در خور بدن.
    با توجه به اینکه خودشون هم فرمودند که با بقیه پنلها کار نکردند، منتظهر اظهار نظر عزیزانی که هم با پنلهای ال ای دی و هم با پلاسما کار کردن هستم و میخوام بدون تعصب و جانبداری عزیزان مطلع، دانسته ها و تجارب خودشون را به افراد کم اطلاعی نظیر خودم منتقل کنند. چون متاسفانه دیده میشه که برخی از دوستان بقدری دلبسته یک تکنولوژی یا برند شدند که مالکان اون برند هم چنین دیدگاهی ندارند.
    بالاخره بحث کیفیت پایینتر سورس SD یا Phosphor trailing (که حتی در VT30 هم وجود داره) نسبت به مثلا سامسونگ ، چند جا اشاره شده و واقعیتیه واسه خودش. همونطور که در زمینه هایی سرآمده.
    پس خواهش میکنم بدوم حب و بغض، واقعیت رو همونطوری که هست مطرح کنیم و از یه محصول که نقاط قوت و ضعف خاص خودش رو داره، بت نسازیم.
    مشکل اصلی من و شاید خیلی از دوستان اینه که روی کاغذ شاید تموم بررسیها رو خوندیم ولی در عمل امکان مقایسه محصولات متناظر از ال ای دی و پلاسما رو نداریم . واسه همین از عزیزانی مثل جنابان الوکارد و تنهایم دعوت میکنم یه مقایسه عینی و عملی اگر انجام دادن ما رو در جریان نتایجش قرار بدن.
    مثلا:
    بهترین تی وی واسه گیمرها
    و ...
    دوست عزیز من صحبتهای شمارو تیکه تیکه نقل و قول میکنم و جواب خودم رو میدم:
    چون متاسفانه دیده میشه که برخی از دوستان بقدری دلبسته یک تکنولوژی یا برند شدند که مالکان اون برند هم چنین دیدگاهی ندارند.
    بله متاسفانه بعضی از دوستان اینطوری هستن دوستانی هستن به من میگن که چرا من مثلا از پلاسماهای برند پاناسونیک "طرفداری" میکنم در جواب اولین چیزی که باید بگم این هست که من اصلا "طرفدار" پلاسماهای پاناسونیک نیستم ولی وقتی محصولی داره هر ساله از چندین چند منبع معتبر و ارگان و موسسه و رای گیری و .... جایزه دریافت میکنه 100% محصول بر جسته ای هست از اون گذشته خیلی از موارد هست که من بارها و بارها خودم تجربه کردم و خیلی دیگه از دوستان هم تجربه مشترک با من داشتن که خودشون در جاهای مختلف عنوان کردن....
    ولی وقتی یک عده از دوستان میان از برند یا مدل خاصی اسم میبرن که به قول معروف در هفت آسمون یک ستاره نداره اونوقت این مسئله جای شک داره.

در مورد اثر فسفر در پلاسماها این مسئله یک مسئله تجربی هست چشم خیلی از افراد متوجه این موضوع نمیشه از جمله من و خیلی خیلی دیگه از آدمها شما میتونید این مسئله رو با یک پلاسما تست کنید اگر متوجه رد سبز رنگ فسفر شدین یعنی اینکه چشم شما جزو چشمهای نادری هست که این پدیده رو مشاهده میکنه.
    پس نکته اول این شد که اگر شما جزو افراد نادری هستید که رد فسفر رو بر روی یک پلاسما میبینید این تکنولوژی مناسب شما نیست.

"راجع به کیفیت پائینتر سورس SD ", کیفیت سورس SD در هر پنلی تابع کیفیت تصویر اون پنل به صورت کلی هست مثلا وقتی پنلی کنتراست بالا و رنگهای دقیقی داره هر سورس تصویری چه HD چه SD از اون برتری ها بهره مند میشه ولی از اون جایی که هیچ محصولی Perfect نیست هر پنلی یکسری مشکلات داره مثلا پلاسماهای پاناسونیک روی سورسهای 50 هرتز باگ دارن که تصویر رو در برخی حرکتهای سریع با مشکل مواجه میکنه ولی به هیچ وجه مسئله استرس زایی نیست در مجموع کیفیت تصاویر SD روی پلاسماهای پاناسونیک از نظر خیلی از منابع بهترین هستن چون اولا حالت آور پروسس و دیجیتالی اکثر LED ـها رو ندارن در ثانی از برتریهای عمومی پلاسما مثل کنتراست و موشن هندلینگ و اشباع رنگ عالی بهره مند میشن پس شاید خطاهایی در پردازش سیگنالهای SD داشته باشن ولی شما باید همه چیز رو در مجموع نگاه کنید تجربه من با پلاسماها روی تصاویر SD عالی بوده تصویر کاملا نرم و طبیعی بوده و کنتراست عالی و اشباع رنگ خوبی هم داشته البته این نکته رو هم در نظر داشته باشید که درست Setup کردن پنل و فرستنده مسئله خیلی خیلی خیلی مهمی هست چون بعضی از دوستان خروجی های تصویر در ----- و یا فرستنده و گیرنده رو درست Setup نمیکنند و انتظار دارن تی ویشون معجزه کنه این بخشی از نوشته های ریویو سایت FlatpanelsHD هست در مورد کیفیت تصویر SD در پلاسمای پاناسونیک VT30:

SD picture quality is impressive. I can honestly say that Panasonic still manages to squeeze out even small details from the softer SD pictures and I think that Panasonic’s plasma TVs are amongst the best TVs when it comes to SD

میبینید که اشاره کرده کیفیت تصویر SD از نظر اونها بهترین در بین TV ـها هست.

منبع:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یا گوشه ای از نقل و قول در ریویو LED D8000:
    SD picture quality on D8000 is generally good. The colors are accurate after calibration and SD pictures look detailed and crisp. I believe that Samsung has made some noticeable improvements in this area compared to last year’s C8000 model although I have to say that Panasonic VT30 still gave us more detailed and crisp SD picture quality.
    که به صراحت تصویر SD پلاسمای VT30 رو با LEDD8000 سامسونگ مقایسه کرده و گفته که برتری با VT30 هست.

یا بازهم گوشه ای از نقل و قول در مورد تصاویر SD در متن ریویو سونی HX929 / HX920

SD picture quality is good but not fantastic. I still feel that plasma TVs provide a better experience when watching low resolution content. LCD/LED models – even the high-end ones – tend to create somewhat digital-looking pictures. Don’t get me wrong, Sony HX929 is a top performer in this area when compared to the general LCD/LED market but compared to certain mid-end and high-end plasma TV from for example Samsung and Panasonic, HX929 is a few steps behind in my opinion.
    عنوان کرده که با وجود اینکه تصویر SD در LED سونی HX9 بهتر از خیلی از LED ـها هست و به قول منبع چندان حالت digital-looking که باعث میشه تصویر شطرنجی دیده بشه نداره ولی باز هم از نظر اونها از تصویر SD در پلاسماهای آخرین مدل یا حتی مدلهای متوسط ضعیفتر هست.

با این وجود درست هست در پردازنده های بعضی HDTV ـها از جمله پلاسماهای پاناسونیک نواقصی در تصاویر SD وجود داره ولی باید دید تاثیر این نقص در مجموع روی کیفیت تصویر چقدر هست چون خیلی از نقصها قابل چشم پوشی هستن.
    -------------
    از همه این حرفها گذشته باز هم میگم هیچ محصولی کامل نیست پلاسماها در محیطهای پر نور تصویر زیبایی ندارن که چند دلیل داره:
    اگر شما اکثر پلاسماها رو در محیطهای پرنور در کنار یک LED یا LCD زمانیکه خاموش هستن مقایسه کرده باشین متوجه میشین که رنگ روی صفحه LED یا LCD مشکی رنگ هستن ولی رنگ روی صفحه های اکثر پلاسماها رنگ مشکی نداره که دلیلش متریال به کار رفته در اونها هست همین مسئله باعث میشه که در محیطهای پر نور پلاسماها کنتراست واقعی خودشون رو نتونن نمایش بدن و تصویر کم رمق و بی حال به نظر بیاد.
    به جز پایونیر Kuro و برخی پلاسماهای 2011 پاناسونیک که به فیلتر کنتراست مخصوص مکانهای پر نور مجهز هستن بقه پلاسماها در مکانهای پرنور تصویر بی رمق و کم کنتراستی دارن.
    پس نکته دوم این شد که اگر محیط خونتون خیلی پر نور هست این تکنولوژی مناسب شما نیست مگر اینکه بخواین پلاسمای پایونیر یا یکی از مدلهای 2011 پانی و یا High-end ـهای سامسونگ رو بخرین

مسئله بعدی در مورد پلاسماها مسئله IR یا احتباس موقتی تصویر هست وقتی یک تصویر در یک پلاسما برای مدت طولانی ثابت بمونه اثر اون تصویر به شکل یک هاله کم رنگ و محو برای مدتی رو.ی تصویر باقی میمونه و اگر این مسئله دوام داشته باشه ممکنه باعث سوختن پیکسلها در اون ناحیه بشه این مشکل مختص پلاسماها نیست و LED ـها و LCD ـها هم مشکلاتی از این دست دارن که به اونها Image sticking میگن تفاوت در این هست که با بالا رفتن عمر پنلهای پلاسماها و کارکرد بیشتر این مشکل در پلاسماها کمتر میشه ولی در LED ـها با بالا رفتن عمر پنل این پنلها مستعد تر میشن در پلاسماهای امروزی برای جلوگیری از این مشکلات قابلیتهایی مثل Pixel orbiter و Anti Burnin در پلاسماها تعبیه شده ولی با این وجود این پنلها مثل تکنولوژیهای دیگه تصویری مستعد بروز مشکل هستن البته شدت این مسئله در پلاسماها بیش از سایر تکنولوژیها هست.
    پس نکته سوم این هست که اگر شما جزو افرادی هستین که برای مدت طولانی یک تصویر ثابت رو بر روی پنلتون پخش میکنید این تکنولوژی مناسب شما نیست.
    مسئله بعدی در ارتباط با پلاسماها مسئله رفرش ریت هست که باعث میشه تصویر سوسو بزنه یا Flicker داشته باشه در بعضی از سورسها که رفرش ریت پائین هست به دلیل نوع ساختار تشکیل تصویر در پلاسماها ممکنه برخی افراد متوجه سوسو زدن تصویر در این پنلها بشن.
    بنابراین نکته چهارم این میشه که اگر شما وقتی به تصویر یک پلاسما نگاه میکنید متوجه سوسو زدن تصویر میشین این پنلها مناسب شما نیستن.
    Last edited by *Alucard*; 22-07-2011 at 12:46.

6. 13 کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

مثلا:
    بهترین تی وی واسه گیمرها
    و ...
    سلام عزیز جان بنده به عنوان کسی که پلاسمای pv80 داشته ام و چندی پیش یک led سامسونگ c6960 خریدم این را به شما بگویم که اصلا هیچ led ای را با پلاسما مقایسه نکن در حال حاضر هم یک پلاسما vt20 خریداری کرده ام وقتی با led تصویر تماشا میکردم یک حالت مصنوعی دارد و روی بازیهای کامپیوتری گرافیک ps3 را تبدیل به ps2 میکرد و حالت کارتونی و کاغذی به بازیها میداد اگر هم کسی به شما میگوید من فلان led را دارم و تصویر فلان هست و چنان هست شما بگذار به حساب کسی که تا به حال سوار بنز آخرین مدل نشده است و دارد با سواری پراید خود حال میکند.
    Last edited by ............; 23-07-2011 at 01:46.

8. 6 کاربر از ............ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال die my darling's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

مقایسه ای از این فیلتر کنتراست مدلای 2011 با مدلای قبلی هست؟

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

12

یه تعدادی عکس برای مقایسه VT20 و VT30 تو تایپیک زیر هست.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

11. 4 کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه kambiz11000's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

این هم مقایسه پلاسما VT30 پاناسونیک با
    Sony Bravia KDL-52Z5500]
    در تصاویر sd. بعضی مدلهای دیگه پاناسونیک و بعضی برندهای دیگه در این تستها برای sd تصاویرشون بهتر بوده ازپلاسما vt20 و vt30.
    Last edited by kambiz11000; 24-07-2011 at 06:04.

13. این کاربر از kambiz11000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای *Alucard*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

بالایی Z800 هست و پائینی ST30:

15. 5 کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

12

این هم مقایسه پلاسما VT30 پاناسونیک با
    Sony Bravia KDL-52Z5500]
    در تصاویر sd. بعضی مدلهای دیگه پاناسونیک و بعضی برندهای دیگه در این تستها برای sd تصاویرشون بهتر بوده ازپلاسما vt20 و vt30.
    ایول . سایت جالبیه.
    فقط من نمی دونم چرا با سورس 576p تصویر بعضی LED های ال جی و سامسونگ در مقایسه با VT30 ، کنتراست پلاسما کمتره؟ اصلا این سایت معتبره؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •