بستگی سلیقه شما داره
برای کسایی که کنسول دارن و شماره یک رو نرفتن و RPG باز نیستن که صد در صد این شماره رو توصیه میشه اول برن
من 1 رو 3 بار تموم کردم
منظورم این بود که دوباره برم 1 بار دیگه بازی کنم
rpg باز هستم.pc دارم![]()
بستگی سلیقه شما داره
برای کسایی که کنسول دارن و شماره یک رو نرفتن و RPG باز نیستن که صد در صد این شماره رو توصیه میشه اول برن
من 1 رو 3 بار تموم کردم
منظورم این بود که دوباره برم 1 بار دیگه بازی کنم
rpg باز هستم.pc دارم![]()
Last edited by Viren; 11-03-2011 at 12:06.
پست زیر آپدیت شد، دوستانی که می خوان از DLC ها استفاده کنن به پست زیر بروید :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به آخر پست نمرات بازی هم اضافه شد :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بازی چقدر آسون تر شده نسبت به قبلی. دراگون هاش آسون شدن ، نبرد هاش که اصلا سوپر ایسی شدن نسبت به قبلی.
درضمن وحید چرا تو گروه جواب سوالمو نمیدی؟ سوال به این مهمی :
راستی بچه ها. حالا که da II اومده ، لطف کنید توی گروه RPG باز ها عضو شین و فعالیت کنین. حال میده ها. همه بچه ها هم هستن. ممنوناستی وحید ، گفتی با کیا میشه رومنس داشت وقتی مرد باشی؟ با اون یارو الفه marvellin و isabella ؟ درسته؟ ( اگه این طور باشه من از الفه بیشتر خوشم میاد ، نازه ، کوچولوئه ، خوشگلهایسابلا خیلی لاته
)
علی تو گروه پرسید که چطوری ایزابلا رو پیدا کنیم ، گفت این جا بگم بقیه هم استفاده کنن.
قبل از این که برید deep road برید Hanged Man Tavern ، اون وقت ایزابلا رو می تونین پیدا کنین.
آدرس URL گروه رو میدید؟ آخه منم میخوام عضو بشم. جست و جو که کردم پیدا نشد!
آدرس URL گروه رو میدید؟ آخه منم میخوام عضو بشم. جست و جو که کردم پیدا نشد!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بفرمایید :
همزمان با علی پست رو زدم تکراری شد . دیگه نمیشه پاکشم کرد .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by imanpod; 11-03-2011 at 21:02.
سلامراستی بچه ها. حالا که da II اومده ، لطف کنید توی گروه RPG باز ها عضو شین و فعالیت کنین. حال میده ها. همه بچه ها هم هستن. ممنون
علی تو گروه پرسید که چطوری ایزابلا رو پیدا کنیم ، گفت این جا بگم بقیه هم استفاده کنن.
قبل از این که برید deep road برید Hanged Man Tavern ، اون وقت ایزابلا رو می تونین پیدا کنین.
به نظر من در مورد هر بازي تو تاپيكش بحث بشه بهتره مخصوصا صحبت هاي اينجوري، ولي شما نظرت اگه خلاف اينه چرا متن اونجا رو اينجا نقل قول ميكني مبين جان؟
در ضمن اينطور كه من ياد گرفتم اينا همشون بايد برن تو اسپولر
برا بررسی اینجا بهتره ولی برای بیان آزادتر نظرات ، حرفهای تفریحی و صحبت درباره ی مسائل بسیار حیاتی مثل رومنس هاگروه بهتره و در ضمن تو گروه در مورد بازیهای دیگه ای که تاپیک نداره هم میشه بحث کرد .
ایمان جان! عملا خودتون دارین میگین " حرفهای تفریحی و صحبت درباره ی مسائل بسیار حیاتی مثل رومنس ها"... دیگه تا ته قضیه رو میشه فهمید چه خبره تو گروه!... نظرات آزادتر تر؟ تا چه حد؟ (البته صحبت در مورد رومنس رو تو تاپیک های Mass Effect داریم. تو Dragon age هم داشتیم. نداشتیم؟)
تمومی اون عناوینی که من دارم می بینم تو اون گروه, هر کدوم تاپیک بازیشون موجوده. اون "گفتگوی کلی" هم به احتمال بسیار زیاد صحبتی از بازی توش نیس!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)