مال من که EDEG با GPRS فرقی ندارهتفاوتشون رو راحت میشه تشخیص داد سرعت EDGe وحشتناک زیاده و با GPRS ( اگر قبلا با GPRS کار کرده باشی ) اصلا قابل قیاس نیست .![]()
مال من که EDEG با GPRS فرقی ندارهتفاوتشون رو راحت میشه تشخیص داد سرعت EDGe وحشتناک زیاده و با GPRS ( اگر قبلا با GPRS کار کرده باشی ) اصلا قابل قیاس نیست .![]()
به گوشیت یه نگا بنداز ببین اصلا eDGE داری یا نه اگرن داشته باشی مشکل از گفته های وزیر نشات میگیره.![]()
قصد منحرف کردن تاپیک رو ندارم ، ولی من الان ۶ ساله کاربر مکینتاش و شرکت اپلم!
مشکل آنتن هم برطرف شده! بصورت نرم افزاری !
من خودم برنامه نویسم ، میدونم چطوری بر طرف شده ، خواستی ، میتونم برات توضیح بدم!
موفق باشید ،
امید
مرسی عزیز ولی چطوری .
لطقا پ.خ بدید![]()
حرف eنیومد ولی خوب گوشی من کهEDGE داره مشکل از چیه!؟
عجب !
فردا برید چند نقطه نزدیک به خونه رو توی خیابونهای اطراف و... امتحان کنید اگر این علامت پیداش شد یعنی این که خونه شما انتن دهی خوبی نداشته.![]()
میرم امتحان میکنم!امشب هم یه تست صورت میگیرم!
در ضمن nokia۵۸۰۰ هم هست!!
خوب فعلا توی اتاقها هم یه چرخ بزنید اگر هم مک بوک دارید که به دست بگیرید و بهترین نقطه رو انتخاب کنید
همین میلاد ما هم مشکل شما رو داشت رفت یه چرخ زد و گفت توی یه قسمت از خونشون بهترین نقطه برای انتن دهی داره . پس فعلا هم میتونید کار کنید .
اون مدل شما کلاسش دقیقا 32 هست و مال منم 32 هستش و مال من تا 35 کیلو بایت در ثانیه رو کامل میگرفت.![]()
با سلام.
دوستان عزیز یه چندتا سوال دارم.توضیحات صفحه های اول رو خوندم ولی چون حالا تجربه ها بالاتر رفته سوال میکنم.
1.تفاوت edge کلاس 10 با 32 در چی هست؟مثلا دانلود در هر کدوم در چه رنجی نوسان داره؟
2.سرعت دانگل ها در چه حدیست؟بهترین مارک کدوم هست و حدود قیمت؟(صفحه قبل زده بودین d link آیا اینم چینیه؟)
3.گوشی من 5610 هستش که edge کلاس 10 داره.چون زیاد می دانلودم آیا این گوشی کفاف میده؟یه گوشی کلاس 32 بگیرم؟ یا اینکه برم سراغ دانگل؟؟
4.آیا طبق تجربیات،پیش شماره سیم کارت تاثیری در کیفیت داره؟چون مثلا 35 ها میگن در مکالمات و آنتن دهی از این جدیدترها(0938-39-40-41... ) بهتره.آیا در شبکه هم بهتر جواب میدن یا 35 و 39 فرقی نداره؟
5.از نظر ترافیک(در حالت معمولی و بدون درنظر گرفتن قیمتها)بهترین ساعات و روزها برای دانلود کی هست؟
6.این قیمتها پس از تابستان هم باقی خواهند ماند؟؟؟!!!
------------
پیشاپیش از همگی کل یوم ممنون.
راستی جناب کینگ،استهلاک رو شما از نظر املایی با اصطکاک اشتباه گرفتین.![]()
Last edited by mohammad_87; 06-07-2010 at 00:30.
1-تفاوت در سرعتشونه.به جایی که هستی هم بستگی داره.
2-فکر نکنم از حداکثر سرعت اج بتونه بیشتر بشه
3-بنظر من وقتی شما نمیدونی ایرانسل این بسته ها رو تمدید میکنه یا نه بهتره مودم نخری
4-من از جفتش استفاده کردم فرقی نداشت
5-برای من صبحها خیلی سرعت زیاد میشه
Last edited by MrDevil; 06-07-2010 at 00:38.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)