تو عرشه کشتی وقتی میگه با دوربین توپ نگاه کنم
باید چه کار کنم
هر چی نگاه میکنم چیز خاصی نمیبینم
تو عرشه کشتی وقتی میگه با دوربین توپ نگاه کنم
باید چه کار کنم
هر چی نگاه میکنم چیز خاصی نمیبینم
با دوربین توپ نگاه کن و فکر کنم 4 تا یا 6 تا نور آبی می بینی که اونارو با توپ باید بزنی ( اونا Diciple های Dagon هستند که توفان درست می کنند.)
اونجایی که غول سبز رنگ بزرگی جلوی کشتی ظاهر میشه باید چه کار کنم
عجب این مرحله برای من سخت شده ها
من هیچ نوری ندیدمبا دوربین توپ نگاه کن و فکر کنم 4 تا یا 6 تا نور آبی می بینی که اونارو با توپ باید بزنی ( اونا diciple های dagon هستند که توفان درست می کنند.)
نه. در حقیقت غول سبزه همون Dagon معروف هست که اتفاقا یکی از قشنگترین Boss Fight را از دست دادی. جنگیدن باهاش خیلی آسونه فقط باید مواظب باشی شخصیتت دیونه نشه که خود کشی کنه.
نه عزیز اشتباه نکن من هنوز از دستش ندادم که
من الان همون مرحله ای هستم که باید با غول سبزه بجنگم
و همش خود کشی میکنم و نمیتونم رد بشم
چه طوری باید بکشمش این غوله را
اونجایی که باید با توپ نگاه کنیم به جزیره و نور های سفید را بزنیم تا اونجایی که به غول سبز میرسیم چه اتفاقاتی می افته
اخه من اون قسمت را نرفتم
یعنی بعد از اینکه نورهای سفید را با توپ زدیم چه اتفاقاتی می افته تا به غول سبزه برسم
تعداد بسیار زیادی از موجودات آبی ( نوع کوچک Dagon ) به عرشه کشتی حمله می کنند و تو باید بکشیشون و بعد دوتا افراد باقیماندرو اسکورت کنی به اونطرف کشتی و مثل مرحله های قبل هی درو پشت سرت ببندی و می رسی به کاپیتان کشتی که خودکشی می کنه و هیولاها دو نفری که اسکورتشون کردیو می کشن. تو هم باید بری پایین کشتی و یک سری کار انجام بدی و یه دستگاه جوشکاری پیدا کنی که درهای پایین غذاخوری کشتیو ببندی تا افراد نجات یافته زندهبمونن و بتونن مقاومت کنند و ....
Dagon را باید وقتی روبهروی کشتی ظاهر میشه بری سوار توپ بشی و هی با توپ شلیک کنی به سرش. زمان های دیگه باید تا می تونی حمله هاشو جاخالی بدی.
سلام
بچه ها منم الان تو کشتی هستم جریان این نور آبی چیه منم نتونستم پیداشون کنم جلوم یه جزیره هستش دور ورش هم هیچی نیست نورایه آبی نزدیک جزیره هست یا باید جای دیگه ای رو نیگا کنم ؟!
راستی رمز گاوصندوق اول و سوم چه جوری بدست می آد من خودم دومی و چهارمی رو کشف کردم اما اون 2 تا رو نتونستم، چون علم و غیب هم نداشتم تو همین تاپیک سرچیدم و پیداشون کردم !!!
Last edited by Ali Pacino; 14-01-2009 at 12:00.
خواهشا یکی از دوستان کمک کنه بد جوری گیر کردم
من تو اون جزیره جادوگر یا نور آبی نمی بینم که با توپ بزنمش این طوفانه هم که تمومی نداره آخه ؟!
ممکنه باگ شده باشه ؟!
شایدم من درست دقت نمی کنم چرا این بازی سر من بامبول در آورده !!!
باید وقتی سوار توپ میشی حتما زوم کنی تا ببینیشون.
با کلیک راست زوم می کنم اما جلوم یه جزیره هستش که هیچی توش معلوم نیست نه از نور آبی خبریه نه از جادوگر
می شه شما بگین این نورایه آبی چه شکلیه، منظورم اینه که بزرگه اگه تابلو باشن که باید می دیدمشون
اگه خیلی کوچیکن برم بیشتر دقت کنم ؟!
احتمالا یه کاری رو باید قبلش انجام می دادم باگ شده !!!
کسی سیو بعد این مرحله رو داره همین کشتیه یا Dangerous Voyage ؟!
فک نکنم بتونم ردش کنم چون دقتم کردم چیزی ندیدم !!!
Last edited by Ali Pacino; 14-01-2009 at 18:34.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)