همش عدد 2 رو بزن فقط تعداد عدد هات باید درست باشه
توی خود Setup معلومه باید چندتا عدد بزنی به شکل XXXXX مشخص کرده به اندازه X ها عدد 2 بزن
همش عدد 2 رو بزن فقط تعداد عدد هات باید درست باشه
توی خود Setup معلومه باید چندتا عدد بزنی به شکل XXXXX مشخص کرده به اندازه X ها عدد 2 بزن
من انواع و اقسام راه ها رو رفتم ! و انواع ارور ها رو گرفتم !
دیگه بیخیال این بازی شدم .
کلا می خواستم 3 روز بازیش کنم الان 3 روزه دارم انواع کرک ها و راه ها رو میرم و بازی رو هنوز نتونستم شروع کنم.
حالم از این بازی ها و نرم افزارهایی که کرک کردنشون از یادگیری محتواشون سخت تره بهم میخوره![]()
بالاخره به کمک بابک جان این بازی راه افتاد
بازی نسبت به FABLE1 و 2 به شدت افت کرده حتی از لحاظ گرافیکی هم ضعیف تر شده .
بعد 7 ساعت بازی و آپگرید کردن توانایی Blacksmith هنوز Mini Game مربوط به این پیدا نکردم .
اصلا معلوم نیست چقدر damge میزنی . جونت در چه وضعیتیه. Potion چند درصد جونت رو Heal می کنه .
ظاهر شخصیت و سگش چرا با انجام کار خوب و بعد مثل سری های قبلی عوض نمیشه؟
کوئست های کوچیک و بی خاصیت که فوق العاده وقت گیر هم هست زیاد داره !
قسمت Quick Transfer باگ داره و بعضی وقت ها بجای اینکه تو رو به نزدیک ترین محل برای انجام کوئستی ببره random تو رو یه جایی میندازه و 10 دقیقه مجبوری پیاده بدویی !
و N تا مشکل دیگه !
ولی بازم Fable هست دیگه ! ارزش بازی داره.
این که مشکل بازی نیستبعد 7 ساعت بازی و آپگرید کردن توانایی Blacksmith هنوز Mini Game مربوط به این پیدا نکردم .
چرا معلومه وقتی میری تو sanctury برو اون قسمتی که اسلحه انتخاب میکنی اونجا مینویسه چقدر دمیج میزنهاصلا معلوم نیست چقدر damge میزنی
میشه اما قسمت دوم بازی وقتی شاه هستیظاهر شخصیت و سگش چرا با انجام کار خوب و بعد مثل سری های قبلی عوض نمیشه؟
من بازی نکردم 1 و 2 رو و در مورد گیم پلی نمیدونم.... اما گرافیک خیلی بیشتره....فوق العاده بیشتره....وقتی خودش گذاشته اول رو very low هست....این که مشکل بازی نیست دوباره...دستگاه شما نمیکشهبازی نسبت به FABLE1 و 2 به شدت افت کرده حتی از لحاظ گرافیکی هم ضعیف تر شده .
کجاکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کجا البته کمم نیست 2اش ولی بازم..کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
جون این بازی شده مثل بازی های الآن......مثل call of duty که تیر میخوره قرمز میشه اینم مثل همونه و اینکه قلبش تند تر میزنه پویشن هم کل هلث رو پر میکنهجونت در چه وضعیتیه. Potion چند درصد جونت رو Heal می کنه .
زیاد....کوئست های کوچیک و بی خاصیت که فوق العاده وقت گیر هم هست زیاد داره !
ما که این مشکلو ندیدیم ولی تا دلت بخواد باگ داره...قسمت Quick Transfer باگ داره و بعضی وقت ها بجای اینکه تو رو به نزدیک ترین محل برای انجام کوئستی ببره random تو رو یه جایی میندازه و 10 دقیقه مجبوری پیاده بدویی !
آقا مسئلتون ...ما اینو تموم کردیم تو 2 روز.....هم نشستیم به تخت......هم با darkness.....تموم شد......حالا سوال اینجاس ما اینجا خوندیم با کشور های دیگه جنگید....اصلا کشور دیگه ای وجود داره که بشه باش جنگید؟...و اینکه نقش من پادشاه چیه الآن.....؟!....خزانه رو پر کنم؟....پر کردیم بعدش چی....ازدواج کنیم...بعدش چیبچه دار میشه شد؟!...تموم شده بم بگید برم lego pirates of caraiban بازی کنم حال کنم...ته حاله
(ویرایش:ازدواج کردیم.....چه غلطا.....رفتیم دفعه اول زدیم اون بنده خدا رو آه و اوهشون در اومد...1 ثانیه بعد بچه رفت تو گهواره...این چه وضعشه.....میگن --- به --- مغنی....نه دیگه تا این حد...
)
اینم متن:
مثال دیگر انتخاب رفتن به جنگ است.تا این زمان Albion تنها قاره و مکان بازی بود ولی در Fable 3 برای اولین بار محیط بازی گسترش یافته وشما از مرز ها عبور می کنید.
Last edited by Crawling In MySkin; 02-06-2011 at 19:42.
Base Damage اسلحه منظورم نیست. منظورم دمیجی هست که به هر Mob در هر لحظه میزنی. بعضی Mob ها Def بیشتری دارن و بعضی ها جون بیشتری دارن و ...چرا معلومه وقتی میری تو sanctury برو اون قسمتی که اسلحه انتخاب میکنی اونجا مینویسه چقدر دمیج میزنه
کلا اسلحه و Melee بکار نمیاد ! همون Magic 99% کار ها رو خوب راه میندازه و اصلا نیازی به آپگرید بقیه نیست.
شما مگه از سیستم من خبر دارید ؟ سیستم من مخصوص گیم بسته شده و روی حداکثر تنظیمات بازی می کنم.من بازی نکردم 1 و 2 رو و در مورد گیم پلی نمیدونم.... اما گرافیک خیلی بیشتره....فوق العاده بیشتره....وقتی خودش گذاشته اول رو very low هست....این که مشکل بازی نیست دوباره...دستگاه شما نمیکشه![]()
یک سوال دیگه : سگ رو میشه آپگرید کرد ؟ هر کاریش کردم تا حالا هنوز آمارش تغییری نکرده و هر 3 خاصیتش 1 ستاره مونده !
والا ما نگفتیم دستگاه شما بده....شما میگی نسبت به نسخه های قبلی کمه و کلا کمه...ما میگیم نه کم نیست و گرافیک خیلی هم عالیه
یه جورایی موافقم یه جورایی مخالف.......مجیک قوی هست اما خیلی جاها چیز های دیگه نیاز میشه.....مثلا جنگ با ورگن ها شمشیر خیلی راحت تره بزنی گارد بگیری تا اینکه بری عقب اسپل بزنی...و یه سری باس که اسپل میزنن با تیر خیلی راحت تر میشه زدشون....البته گفتم که بسته به علاقه و نحوه استفاده شما هستکلا اسلحه و Melee بکار نمیاد ! همون Magic 99% کار ها رو خوب راه میندازه و اصلا نیازی به آپگرید بقیه نیست.
این برا منم سواله...ما که تموم کردیم و کلی باش کشتیم هنوز که هنوزه همون 1 دونسیک سوال دیگه : سگ رو میشه آپگرید کرد ؟ هر کاریش کردم تا حالا هنوز آمارش تغییری نکرده و هر 3 خاصیتش 1 ستاره مونده !
الان تو از Albion رفتی بیرون دیگه.مثال دیگر انتخاب رفتن به جنگ است.تا این زمان Albion تنها قاره و مکان بازی بود ولی در Fable 3 برای اولین بار محیط بازی گسترش یافته وشما از مرز ها عبور می کنید.
همون بیابونه خارج از آلبیون هست.
ا؟ اون بیرونه؟
خوب اونا که خودین..نمیشه زدشونیعنی میشه ولی جنگ نمیشه....میشه فقط تک تک کشت....گله ای نمیریزن سرت
![]()
خوب من تموم کردم .
جالبه این بازی gold اصلا بکار نمیاد ! میشه بدون 1 گولد خرج کردن هم تا آخر بازی رفت !
تو سری های قبلی جزییات و تنوع چند برابر این سری بود و برای آپگرید و خرید لباس بهتر با آمار بهتر سرویس میشدیم. این سری با لباس خروس هم میتونی از اول تا آخر بری ! و لباس ها با هم فرقی ندارن !
تو اون مغازه هایی که Gift میفروشن یکی دوتاشون کتاب در مورد Train سگ میفروشن که باعث میشه اون ستاره ها بیشتر شن ولی کلا فرقی نداره سگ همونی میمونه که اول بازی هست !این برا منم سواله...ما که تموم کردیم و کلی باش کشتیم هنوز که هنوزه همون 1 دونس
لباس خروس هم که خوبه.....لخت هم بشی هیچکی نمیگه چرا مگر یه 2 3 تا کوئست که لباس مخصوص میخواست
گلد رو بیشتر گذاشتن جهت فان و چیز اضافی....هیچ چیز خاصی نداره میتونی بخری البته اسلحه و لباس و خونه و مغازه و اینا ولی همه چیز های اضافیه هیچ نیازی نیست
سوالی که داشتم اینه که این بچه ی ما چقدر بزرگ میشه و روزی به جای ما میشینه؟ یعنی خود ما میمیریم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)