تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 27 از 32 اولاول ... 17232425262728293031 ... آخرآخر
نمايش نتايج 261 به 270 از 317

نام تاپيک: Fable III

آخر فروم باز babak2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام
    من میخوام نصب کنم سریال نامبر میخواد چیزی هم تو فایل ها نیست
    کسی سریالشو نداره؟
    همش عدد 2 رو بزن فقط تعداد عدد هات باید درست باشه
    توی خود Setup معلومه باید چندتا عدد بزنی به شکل XXXXX مشخص کرده به اندازه X ها عدد 2 بزن

2. این کاربر از babak2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mhv_kntu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

من انواع و اقسام راه ها رو رفتم ! و انواع ارور ها رو گرفتم !

دیگه بیخیال این بازی شدم .

کلا می خواستم 3 روز بازیش کنم الان 3 روزه دارم انواع کرک ها و راه ها رو میرم و بازی رو هنوز نتونستم شروع کنم.

حالم از این بازی ها و نرم افزارهایی که کرک کردنشون از یادگیری محتواشون سخت تره بهم میخوره

4. این کاربر از mhv_kntu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

بالاخره به کمک بابک جان این بازی راه افتاد

بازی نسبت به FABLE1 و 2 به شدت افت کرده حتی از لحاظ گرافیکی هم ضعیف تر شده .

بعد 7 ساعت بازی و آپگرید کردن توانایی Blacksmith هنوز Mini Game مربوط به این پیدا نکردم .

اصلا معلوم نیست چقدر damge میزنی . جونت در چه وضعیتیه. Potion چند درصد جونت رو Heal می کنه .

ظاهر شخصیت و سگش چرا با انجام کار خوب و بعد مثل سری های قبلی عوض نمیشه؟

کوئست های کوچیک و بی خاصیت که فوق العاده وقت گیر هم هست زیاد داره !

قسمت Quick Transfer باگ داره و بعضی وقت ها بجای اینکه تو رو به نزدیک ترین محل برای انجام کوئستی ببره random تو رو یه جایی میندازه و 10 دقیقه مجبوری پیاده بدویی !

و N تا مشکل دیگه !

ولی بازم Fable هست دیگه ! ارزش بازی داره.

آخر فروم باز Crawling In MySkin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    - - - - - - - -

پيش فرض

بعد 7 ساعت بازی و آپگرید کردن توانایی Blacksmith هنوز Mini Game مربوط به این پیدا نکردم .
    این که مشکل بازی نیست
    اصلا معلوم نیست چقدر damge میزنی
    چرا معلومه وقتی میری تو sanctury برو اون قسمتی که اسلحه انتخاب میکنی اونجا مینویسه چقدر دمیج میزنه
    ظاهر شخصیت و سگش چرا با انجام کار خوب و بعد مثل سری های قبلی عوض نمیشه؟
    میشه اما قسمت دوم بازی وقتی شاه هستی
    بازی نسبت به FABLE1 و 2 به شدت افت کرده حتی از لحاظ گرافیکی هم ضعیف تر شده .
    من بازی نکردم 1 و 2 رو و در مورد گیم پلی نمیدونم.... اما گرافیک خیلی بیشتره....فوق العاده بیشتره....وقتی خودش گذاشته اول رو very low هست....این که مشکل بازی نیست دوباره...دستگاه شما نمیکشه
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کجا
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کجا البته کمم نیست 2اش ولی بازم..
    جونت در چه وضعیتیه. Potion چند درصد جونت رو Heal می کنه .
    جون این بازی شده مثل بازی های الآن......مثل call of duty که تیر میخوره قرمز میشه اینم مثل همونه و اینکه قلبش تند تر میزنه پویشن هم کل هلث رو پر میکنه
    کوئست های کوچیک و بی خاصیت که فوق العاده وقت گیر هم هست زیاد داره !
    زیاد....
    قسمت Quick Transfer باگ داره و بعضی وقت ها بجای اینکه تو رو به نزدیک ترین محل برای انجام کوئستی ببره random تو رو یه جایی میندازه و 10 دقیقه مجبوری پیاده بدویی !
    ما که این مشکلو ندیدیم ولی تا دلت بخواد باگ داره...

آقا مسئلتون ...ما اینو تموم کردیم تو 2 روز.....هم نشستیم به تخت......هم با darkness.....تموم شد......حالا سوال اینجاس ما اینجا خوندیم با کشور های دیگه جنگید....اصلا کشور دیگه ای وجود داره که بشه باش جنگید؟...و اینکه نقش من پادشاه چیه الآن.....؟!....خزانه رو پر کنم؟....پر کردیم بعدش چی....ازدواج کنیم...بعدش چی بچه دار میشه شد؟!...تموم شده بم بگید برم lego pirates of caraiban بازی کنم حال کنم...ته حاله (ویرایش:ازدواج کردیم.....چه غلطا.....رفتیم دفعه اول زدیم اون بنده خدا رو آه و اوهشون در اومد...1 ثانیه بعد بچه رفت تو گهواره...این چه وضعشه.....میگن --- به --- مغنی....نه دیگه تا این حد...)
    اینم متن:
    مثال دیگر انتخاب رفتن به جنگ است.تا این زمان Albion تنها قاره و مکان بازی بود ولی در Fable 3 برای اولین بار محیط بازی گسترش یافته وشما از مرز ها عبور می کنید.
    Last edited by Crawling In MySkin; 02-06-2011 at 19:42.

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

چرا معلومه وقتی میری تو sanctury برو اون قسمتی که اسلحه انتخاب میکنی اونجا مینویسه چقدر دمیج میزنه
    Base Damage اسلحه منظورم نیست. منظورم دمیجی هست که به هر Mob در هر لحظه میزنی. بعضی Mob ها Def بیشتری دارن و بعضی ها جون بیشتری دارن و ...
    کلا اسلحه و Melee بکار نمیاد ! همون Magic 99% کار ها رو خوب راه میندازه و اصلا نیازی به آپگرید بقیه نیست.
    من بازی نکردم 1 و 2 رو و در مورد گیم پلی نمیدونم.... اما گرافیک خیلی بیشتره....فوق العاده بیشتره....وقتی خودش گذاشته اول رو very low هست....این که مشکل بازی نیست دوباره...دستگاه شما نمیکشه
    شما مگه از سیستم من خبر دارید ؟ سیستم من مخصوص گیم بسته شده و روی حداکثر تنظیمات بازی می کنم.

یک سوال دیگه : سگ رو میشه آپگرید کرد ؟ هر کاریش کردم تا حالا هنوز آمارش تغییری نکرده و هر 3 خاصیتش 1 ستاره مونده !

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    - - - - - - - -

پيش فرض

والا ما نگفتیم دستگاه شما بده....شما میگی نسبت به نسخه های قبلی کمه و کلا کمه...ما میگیم نه کم نیست و گرافیک خیلی هم عالیه
    کلا اسلحه و Melee بکار نمیاد ! همون Magic 99% کار ها رو خوب راه میندازه و اصلا نیازی به آپگرید بقیه نیست.
    یه جورایی موافقم یه جورایی مخالف.......مجیک قوی هست اما خیلی جاها چیز های دیگه نیاز میشه.....مثلا جنگ با ورگن ها شمشیر خیلی راحت تره بزنی گارد بگیری تا اینکه بری عقب اسپل بزنی...و یه سری باس که اسپل میزنن با تیر خیلی راحت تر میشه زدشون....البته گفتم که بسته به علاقه و نحوه استفاده شما هست
    یک سوال دیگه : سگ رو میشه آپگرید کرد ؟ هر کاریش کردم تا حالا هنوز آمارش تغییری نکرده و هر 3 خاصیتش 1 ستاره مونده !
    این برا منم سواله...ما که تموم کردیم و کلی باش کشتیم هنوز که هنوزه همون 1 دونس

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

مثال دیگر انتخاب رفتن به جنگ است.تا این زمان Albion تنها قاره و مکان بازی بود ولی در Fable 3 برای اولین بار محیط بازی گسترش یافته وشما از مرز ها عبور می کنید.
    الان تو از Albion رفتی بیرون دیگه.
    همون بیابونه خارج از آلبیون هست.

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    - - - - - - - -

پيش فرض

ا؟ اون بیرونه؟
    خوب اونا که خودین..نمیشه زدشون یعنی میشه ولی جنگ نمیشه....میشه فقط تک تک کشت....گله ای نمیریزن سرت

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

خوب من تموم کردم .

جالبه این بازی gold اصلا بکار نمیاد ! میشه بدون 1 گولد خرج کردن هم تا آخر بازی رفت !

تو سری های قبلی جزییات و تنوع چند برابر این سری بود و برای آپگرید و خرید لباس بهتر با آمار بهتر سرویس میشدیم. این سری با لباس خروس هم میتونی از اول تا آخر بری ! و لباس ها با هم فرقی ندارن !

این برا منم سواله...ما که تموم کردیم و کلی باش کشتیم هنوز که هنوزه همون 1 دونس
    تو اون مغازه هایی که Gift میفروشن یکی دوتاشون کتاب در مورد Train سگ میفروشن که باعث میشه اون ستاره ها بیشتر شن ولی کلا فرقی نداره سگ همونی میمونه که اول بازی هست !

12. این کاربر از mhv_kntu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    - - - - - - - -

پيش فرض

لباس خروس هم که خوبه.....لخت هم بشی هیچکی نمیگه چرا مگر یه 2 3 تا کوئست که لباس مخصوص میخواست
    گلد رو بیشتر گذاشتن جهت فان و چیز اضافی....هیچ چیز خاصی نداره میتونی بخری البته اسلحه و لباس و خونه و مغازه و اینا ولی همه چیز های اضافیه هیچ نیازی نیست
    سوالی که داشتم اینه که این بچه ی ما چقدر بزرگ میشه و روزی به جای ما میشینه؟ یعنی خود ما میمیریم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •