خب دفترچه انتخاب رشته امسالو نگاه کنید ببینید کدوم دانشگاه ها این رشته رو دارن:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خب دفترچه انتخاب رشته امسالو نگاه کنید ببینید کدوم دانشگاه ها این رشته رو دارن:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام ...... من می خواستم بدونم دانشگاه های فراگیر پیام نور یا علمی کاربردی رشته کاردانی به کارشناسی کامپیوتر سخت افزار دارن یا نه ؟
من کنکور کاردانی به کارشناسی سال 88 رو شرکت کردم و الان هم دارم تو یه دانشکده درس می خونم .... اگه الان انصراف بدم ، از شرکت در آزمون کدوم دانشگاه ها و تا چه مدت محروم هستم ؟
ممنون میشم پاسخ بدید
سلام نمی دونم تاپیک رو درست انتخاب کردم یا نه ولی من لیسانس کامپیوتر نرم افزار رو 82 از آزاد اراک گرفتم میخوام فوق شرکت کنم ولی هیچی از کتابا و درسا یادم نیست لطفا یکی منو راهنمایی کنه چکار کنم از کجا شروع کنم ؟کلاس برم یا نه ؟
با سلام
من دانشجوی سال سوم مهندسی کامپیوتر گرایش نرم افزارم در دانشگاه آزاد واحد تهران شمال
معدلم حدود 17 ئه.
من می خوام تو کنکور ارشد تو یکی از دانشگاه های مطرح تهران مثل شریف، تهران، شهید بهشتی و ... قبول شم و همین رشته ی کامپیووترو ادامه بدم البته چه گرایشی رو هنوز نمی دونم
می خواستم ببینم از کی باید شروع کنم؟ چه قد باید بخونم؟ برنامه ی خوب از کجا پیدا کنم؟ کلاس لازمه؟ آزمون لازمه و ...
اگر کمک کنید ممنون میشم
اینم اضافه کنم که ترم 8ام چیزی حدود 10 واحدم می مونه تازه با حساب این که ترمی 16 واحد بردارم چون ترمای قبل زیاد پاس کردم وقتم از این ترم آزاد تر میشه.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
من دانشجوي كارشناسي كامپيوترم و بايد اين ترم پايان نامه بدم، ولي در مورد موضوعم مطمئن نيستم، فكر ميكنيد درباره ي چي تحقيق كنم، پردازش تصوير، ديتا سنتر ، يا ... هر چيزي كه شما فكر ميكنيد. ممنون
ببخشید متوحه نشدم منظورتون کارشناسی ارشد هستش دیگه؟
مثلا در مورد اینکه قطعات کامپیوتر چه جوری ساخته میشن.
یعنی چه جوری شن و ماسه تبدیل میشه به CPU !!!
در مورد شبكه هم اگه بتونين تحقيق كنين خوبه!
در مورد وايمكس مثلا. چون هنوز اطلاعات كمي در اختيار افراد هست در اين زمينه!!!
موفق باشيد.
با سلام خدمت دوستان
من دانشجو کاردانی نرم افزار ترم آخر دانشگاه جامع ههههه هستم که 18 /2 باید برم آش خوری درسم بد نیستا یه خورده بد شانسم یعد از انتقالی و بعد از گذروندن 3 پودمان دیگه واحد ندادن 8-9 ماه فقط کارم شده بود رفتن به جامع...... و خلاصه اگه بخوام کامل بگم همه میزنین زیره گریه بگذریم.
من تو همون 8-9 ماه فهمیدم این دانشگاه هیچی به ما یاد نداده !
جدی میگم من یه کتاب c++ گرفته بودم(انتشارات پارسه) تو اون 8-9 ماه خوندم(8 فصل) دیدم خوب هیچ کدوم رو تو دانشگاه نگفتن!
از این دانشگاه هم بگذریم چون خدایی جامع علمی کاربردی سره کاریه به خدا همه فقط واسه (....) میومدن
جا نماز آب نمیکشم ها جدی میگم!
بعد از این ۲ ماه اگه همین تهران باشم می خوام خودمو واسه کارشناسی آماده کنم
از اساتید یه سوال دارم:
چه جوری می تونم خودمو آماده کنم(اینم بگم که دیپلم معماری دارم ولی هوشم خوبه یعنی چیزی رو که بخوام یاد میگیرم می خواد بیسیک باشه یا فیریک کوانتم!)
چه کتاب هایی رو پیشنهاد میکنید
راستی اینم بگم که اعتقادی به کلاس ندارم (ما عادت کردیم به زور بالا سر تا درس بخونیم ولی تمام لذت مطالعه تو یادگیریشه نه خر خونیش)
با تشکر
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)