اقا من یه جای بازی گیر کردم اونجا که باید با ت تیر افراد روی زمینو بزنی بعد از میون اتیش ها فرار کنی بری تو برج دیده بانی برا من میره تو اون برجه نه میتونم از تفنگ استفاده کنم نه برم پایین چیکار باید بکنم همون تو گیر کردم
اقا من یه جای بازی گیر کردم اونجا که باید با ت تیر افراد روی زمینو بزنی بعد از میون اتیش ها فرار کنی بری تو برج دیده بانی برا من میره تو اون برجه نه میتونم از تفنگ استفاده کنم نه برم پایین چیکار باید بکنم همون تو گیر کردم
آره مرحله خیلی باحالی هست !!مرحله ای که باید هلیکوپتر و بدزدیم چقدر زیبا بود. بعضی جاهای بازی خیلی زیباس . ولی در کل بازی ضعیفیه
مراحل آخرش خیلی زیبا شد. مرحله هلیکوپتر و مرحله پل خیلی قشنگ بود. بازی بسیار ضعیف شروع شد، بهتر شد و خیلی زیبا تموم شد. خیلی میتونست بازی بهتری باشه
منو یاد بازی فوق العاده محشر Freedom fighters از کمپانی EA انداخت که داستانی مشابه داشت که البته تو اون بازی روسها آمریکا را اشغال کرده بودند
نمره من به بازی: 7
Last edited by hoomi_gta; 02-05-2011 at 21:31.
آقا مرحه آخر که سوار جیپ میشیم اونجا که اون ماشین موشک انداز میفته دنبالمون من هر کار می کنم آخرش از پل پرتم می کنه پایین. اونجا باید چیکار کرد؟
ویرایش: مشکل حل شد!!
چقدر زود تموم شد ولی. تازه داشتم از بازی فاز میگرفتم!
Last edited by hoomi_gta; 02-05-2011 at 21:32.
سلام
میگم اینجا را چیکار کردی؟
من الان گیر افتادم! از پل پرت میشم پایین
باید fو بزنی
من کلا همینطوری که تیر میزنم از اول تا آخرش f هم میزنم اما بازم پرتم میکنه از پل پایین
من یکبار از چکپوینت قبلی لود کردم. بعد درست شد!! البته در طول مسیر علاوه بر f زدن باید مدام بهش شلیک کنی. ولی همینکار و بکن. از چکپوینت قبلی بود کن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)