پس با این اوصاف در Max payne 4 ایشون باید فوت کنه! خیلی زود پیر شد!
پس با این اوصاف در Max payne 4 ایشون باید فوت کنه! خیلی زود پیر شد!
فك كنم مكس پين سه گانه باشه (يعني سه قسمته !) احتمالا اخره باز مكس ميميره يا رواني ميشه ! يا زنداني !:دي
از اين سه موضوع خارج نيست !
چون با اين اوصاف فك كنم مكس پين 4 در عالم اون دنيا باشه !
در هر صورت واسه قضاوت زوده ! ولي خداييش گند زدن به بازي تا سه ماهه دوم 2010 هم ميخوان بيشتر گند بزنن !
عنوان : مكس پين 3 : سقوط بازي مكس پين به كلي !
چرا اینقدر نا امیدین ؟؟؟ حتما بازیه خوبی از اب در میاد !! شما به قیافه و پیر بودن چه کار دارین رکن اصلی یه بازی خوب :
گرافیک , گیم پلی و داستانش که حتما این بازی هم همه این هارو داره و موفق میشه ! امید بهتر از نا امیدیه !![]()
از بس شخصیت های بازی بچه خوشگل(مثل اویل 4 و5 وdevil may cry و...) بودن که دیگه شما حاضر نیستید با یه پیرمرد برید جلو ولی خداییش دقت کنید خیلی ابتکار جالبیه فقط این شکمه یکم اذیت میکنه اگه هم دقت کنید می بینید اکثر شخیت های شرکت راکستار گیم قیافه جالبی ندارن ولی بازیهاشون موفق بوده مثل gta 5 و gta iv و bully و ....
ببینید ، بحث در مورد تفاوتهای مکس پین 3 و شماره های قبلیش زیاده . عده ای موافقند و عده ای مخالف .شاید شماره 3 بازی خوبی هم باشه ، اما مسئله اینه که بازی مکس پین خصوصیات منحصر به فردی داشت که ظاهرا در شماره 3 همگی از بین رفته اند و انگار با بازی جدیدی سرو کار داریم.
آره كاملا موافقم
مثلا Cj اصلا قيافه جالبي نداشت اما واسه من محبوبترين شخصيت بازي هاي رايانه ايه
نيكو كه ديگه نه قيافه داشت نه هيكل درست حسابي كلا تو ذوق ميزد اما اونم با حال بود
این بازی هنوز منتشر نشده؟کسی از تاریخ دقیق اومدنش خبر داره؟
قیافش تقریبا همونه فقط کچل کرده ریش گذاشته!
ولی من با این ظاهرش بیشتر حال می کنم تا قبلی ها![]()
بچه ها خبر جديدي از بازي نيست . بالاخره تاريخ انتشار دقيقش معلوم نشود ؟
wikipedia نوشته Q4 of fiscal 2010
منبع:
gamespot گفته Q3 2010 برای PC و Q4 2010 برای X360 و PS3 منتشر می شهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منبع:
موفق باشیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)