خریدن=دانلود 700 مگ! از الان بگم برا صدای شمشیر باید 700 مگ دانلود کنیالبته صدای دموشم قطعو وصل می شه
اوه پسر.........700 مگو دانلود کردم یکی و نصفیش مونده فقط امید وارم درست باشه وگرنه خود کشی می کنم![]()
ایول از صدا خوشم اومد درست بودولی تمام اون سیوای فکشن ها همش از دم خراب بودن......
آقا با اینکه یکی از دوستان آدرس داد گفت برو فلان جا ولی باز مشکل من حل نشد
خواهش میکنم اگر راه حلی هست که حتما باید باشه یکی بگه. مردم دیگه![]()
منم همون مشکلو دارم در قسمت گراند کمپین من 4 تا از لینکارو دانلود کردم همه خراب بودن
من وقتی توی سایت توتال وار رفتم گفته شده بود که کرک ریزور رو دانلود کنید من اونو داشتم رفتم جلوتر نوشته بود این مشکل به بعضی ها می خوره به بعضی ها نه این یعنی بد بختیم![]()
سلام
میخواستم بپرسم که اون گوشه ی بازی عکس یه ساعت هست اون برای چیه؟
2:برای بدست آوردن این تکنولوژی که باید برای بعضی هاشون یه 13 ساعت و 4 ساعت وقت بزاری؟؟؟
اگه میشه یه توضیحی در مورد اینها بدین /
ممنون
1:اون ساعت تایمرتون هست یعنی شما می تونید اگه کار دیگه ای در امپراطوریتون نداشته باشید بزنیدش تا بره تارن(راند) بعدی
2:اون ها ساعت نیست بلکه تارن یا همون راند هست می گه که در عرض این مثلن 4 راند این تکلونوژی انجام می شه و دلیلش مهم بودنشه دیگه یکمی ضایعست اگه برای همش یه دونه باشه دیگه....![]()
منظورتون را از راند نمیفهمم ؟؟؟
آیا من اون ساعت را بزنم اشکالی داره؟؟؟
من همش برای تکنولوژی به دونه بیشتر که نمیشه انتخاب کرد نمیشه 2 تا تکنولوژی را در دست ساخت داد؟
اون وقت سایر تجهیزات جنگی را چه جوری میشه درست کرد؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)