دوستان من استعدادم توو گزارش گری خیلیه. دوتا بازیه فیفارو گزارش کردم. اگه دوس دارید واستون بزارم حالشو ببرین.![]()
دوستان من استعدادم توو گزارش گری خیلیه. دوتا بازیه فیفارو گزارش کردم. اگه دوس دارید واستون بزارم حالشو ببرین.![]()
دوستان.چرا اینقدر تکل ها مصحک شده؟؟هر چی تکل میزنم نمیگیره به پای حریف چرا؟؟
بود از اولدیگه اینه دیگه. بعضی وقتا یه تکلایی میزنی که شبیه حرکات رزمیه اما خطا نمی گیره. بعضی وقتا هم
کلا از تکل اسلاید فقط وقتی روبروشی استفاده کن. یا از بغل. زاویت بیشتر از 90 شد موفقیتت خیلی کمه که خطا نشه. اما از تکل معمولی می تونی استفاده کنی هر چقدر دوست داری. اما تو محوطه نزن که حال گیری میشه.
واسه ایکس باکس چطوری گزارشگری عربی بذارم؟
عزیز من توو سایتا فعلا پچی واسه گزارش گری ایکس باکس ندیدم. اگه هم باشه من روششو بلد نیستم.شرمنده
دوستان من یه مشکلی با دفاع کردن توی فیفا دارم
وقتی بازیکنان حریف حمله میکنند چند نفر به دنبال توپ میان و دفاع خالی میشه و راحت با یک سانتر یا پاس با دروازبان تک به تک میشوند
ممنون میشم راهنمایی کنید باید چکار کنم تا برای گرفتن توپ چند نفر دنبال حریف نیان و هرکی توی پست خودش بمونه
[QUOTE=Feli;6657795]واسه ایکس باکس چطوری گزارشگری عربی بذارم؟[/QU
راستی عزیز
سایتارو می گردم واست اگه دیدم چیزی واسه گزارش عربی برای Xbox بود بهت حتما خبر می دم. چون داداشمم Xbox داره خودمم دنبالشم.
---------- Post added at 10:47 PM ---------- Previous post was at 10:46 PM ----------
راستی عزیز
سایتارو می گردم واست اگه دیدم چیزی واسه گزارش عربی برای Xbox بود بهت حتما خبر می دم. چون داداشمم Xbox داره خودمم دنبالشم.
دوستان سلام
می تونید به من بگید با دسته معمولی چه جوری می شه تو پنالتی ها شیرجه زد؟دسته ایکس باکسی نیستا.از این 7 8 تومنیاس
من چون دفه اوله فیفا می زنم خیلی چیزارو بلد نیستم(pes باز بودم تا چنر روز پیش).کسی اگه آموزشی چیزی جایی دیده بذاره مخصوصا روش های دفاع کردن.من از 100% توانایی مغزم واسه دفاع کردن کمک می گیرم!مثه شطرنج می مونه لامصب!
ممنون
با شوک انالوگ سمت راست
اگه کار نمی کنه اینجا رو بخون
پست تكميلي مشكلات FIFA 12
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوست عزيز ...
اين مشكل رو من هم در ابتدا داشتم ... دفاع كردن تو اين نسخه خيلي سخت شده و بايد خيلي تمرين كنيد تا كمي بهش عادت كنيد.
سعي كنيد كمتر به يك باره با مدافعتون به سمت مهاجم صاحب توپ يورش ببريد ... بيشتر سعي كنيد اول پوشش بديد با جهت ها و نگه داشتن دكمه ي پوشش ... و بعد در موقعي كه مهاجم حريف درست مقابلتون بود و تسلط بهش داشتيد با زدن دكمه ي تكل ( تكل زميني نه... تكل ايستايي ) توپ رو بگيريد.
پوشش دادن تو دفاع خيلي مهمه ... عجله نكنيد من قول ميدم بعد از يه مدت ياد ميگيريد ... من هم اوايل كه بازي ميكردم يهو ميديدم 3 تا مهاجم حريف با گلرم تنها شدن : دي
موفق باشي
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)