دوستان من وقتي خود مرورگر گوشي رو اجرا ميكنم ارور زير رو ميده . بعد برنامه از تو Task manager بسته نميشه و گوشي هنگ ميكنه ؟ كسي راه حلي نداره ؟
Application closed
application
ApparcserveThread
Reason
user
Reason number
11
دوستان من وقتي خود مرورگر گوشي رو اجرا ميكنم ارور زير رو ميده . بعد برنامه از تو Task manager بسته نميشه و گوشي هنگ ميكنه ؟ كسي راه حلي نداره ؟
Application closed
application
ApparcserveThread
Reason
user
Reason number
11
Last edited by mani_2004_2006; 29-08-2008 at 00:09.
Transition حالت افکت منوها هست...شما می تونی امتحان کنی.به نظر من On باشه کار کردن با گوشی رو لذت بخش تر می کنه.سلام دوستان خوبم
دو تا سئوال دیگه داشتم
1- توی P1 توی قسمت control panel توی device یه تنظیم transition هستش اون چیه؟ (فقط ON , Off داره)
2- آقا واسه دیدن فیلم واسه P1 کدوم برنامه بهتره؟ ( smart movie یا power movie )
باز هم از همه دوستان باحال این تاپیک ممنونم
برای تماشای فیلم هم من برنامه خود گوشی رو پیشنهاد میدم !! سازگارتر. از Core Player استفاده کردم اصلا رضایت بخش نبود.
با سلام
دوستان آیا راهی وجود داره که در قسمت تقویم روز آغازین هفته رو به روز شنبه تغییر بدیم؟ (میدونید که در گوشی های نوکیا این امکان وجود داره اما در p1 من راهی پیدا نکردم)
همچنین برنامه تقویم بجز برنامه خود گوشی چه چیزی سراغ دارید؟ لطفا اسم برنامه رو بگید.
با تشکر
مشکل نرمافزاری ، حافظه داخلی رو فرمت کن...دوستان من وقتي خود مرورگر گوشي رو اجرا ميكنم ارور زير رو ميده . بعد برنامه از تو Task manager بسته نميشه و گوشي هنگ ميكنه ؟ كسي راه حلي نداره ؟
سلام
براي اين كار شما از قسمت تقويم خود گوشي گزينه set workdays رو انتخاب كن و از اونجا ميتوني روز آغاز هفته رو انتخاب كني
در مورد تقويم هاي ديگه هم بايد بگم كه تقويم هاي شمسي جاوا زياده و تو همين پيسي بگردي پيدا ميشه
موفق باشي
سلام
این گزینه رو پیدا نکردم. لطفا اگر ممکنه مسیر رو بگید .
با تشکر
Last edited by yazdankhah; 29-08-2008 at 01:45.
جالب بود واسم
چقد p1 اینجا طرفدار داره
البته گوشی خوبیه ولی ....
سلام
منظورتون از ولی ... چی بود![]()
رگه غیرتم باد کرد![]()
[quote=Mohammad;2879030]Transition حالت افکت منوها هست...شما می تونی امتحان کنی.به نظر من On باشه کار کردن با گوشی رو لذت بخش تر می کنه.
برای تماشای فیلم هم من برنامه خود گوشی رو پیشنهاد میدم !! سازگارتر. از Core Player استفاده کردم اصلا رضایت بخش نبود.[/qu
ممنون از پاسختون
من هم همین فکر رو میکردم ولی فرقی توی اجرای منو ها احساس نکردم. میشه بفرمایید مثلا کدوم منو باز شدنش فرق میکنه؟
منظورم فیلمهای DIVX هستش که Player گوشی پخش نمیکنه
سلام
درسته كه ميگن p1 گوشي هست كه اگه ويروسي شد بايد انداختش دور ؟
دوستان چطور از اين گوشي در برابر خطرات ويروسي شدن محافظت ميكنن ؟
از كجا ميشه آخرين آپديت هاي آنتي ويروس هايي(همچون كاسپر اسكاي) مرتبط با اين گوشي رو پيدا كرد ؟
و سئوال آخر اينكه در مورد معايب اين گوشي اگه ميشه بيشتر توضيح بدين.(در مورد محاسنش تابخواهيد ميدانم)
اگه ميشه راهنمايي كنيد ممنون ميشم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)