سلام مجدد ضربات پنالتیش چطوریه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کشتم خودمو دروازبان نمی پره
سلام مجدد ضربات پنالتیش چطوریه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کشتم خودمو دروازبان نمی پره
با RS یا همون آنالوگ سمت راست !
بیشتر توضیح میدی ؟
سلام
کسی پچ جدید واسه فیفا نداره؟
ئه ! من شنیده بودم که گزارش عربی فقط مال ایکس باکس و ps3 هست ! اگه بلدی بگو تا همه استفاده کنیم وکیفشو ببریم![]()
دیگه کاری نداره هر طرفی می خوای بگیری RS و به همون سمت می گیری می پره
اگه دیدی کلا RS کار نمی کنه تو خود بازی هم دیدی کار نمی کنه که نمی تونی دریبل بزنی اینجا رو بخون
پست تكميلي مشكلات FIFA 12
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
واسه پنالتی زدن اگه میخواین توی ارنا تمرین کنید و میزان شدتش رو بسنجید و همیشه مثلا زیر طاق بزنید موقع زدن پنالتی دکمه LT رو بزنید تا نشونه بیاد رو دروازه . البته فقط توی ارنا و واسه تمرین میشه زد .
[IMG]E:\Untitled2.png[/IMG]
سلام
کسایی که می خوان بچ گزارش گر عربیو نصب کنن ، خوب این پستو بخونن.
اول اینکه هیچ ربطی نداره بازی اورجینال باشه یا نه. فقط با یه حرکت می تونین به راحتی نصبش کنین. ببینید فقط توو مرحله ای که می خواید محل نصب پچ رو مشخص کنید از قسمت Brows اون قسمت نصب رو انتخاب نکنید. دقت کنید ، از قسمت Browse اون محل نصب رو انتخاب نکنید. اگه دقت کنید زیرش یه جا داره که محل نصب رو باید از اون قسمت انتخاب کنید تا نصب بشه. دقت کنید محل نصب پچ رو محلی انتخاب کنید که بازینون توش نصب شده. جایی دیگه انتخاب نکنید چون کار نمی کنه، فقط محل نصب فیفا. مثلا بازی من که توو درایو C نصب شده محل نصب پچ اینطوری می شه: C:/Program File/fifa12/MyProg. خوب دوستان اگه دقت کنید اخر این ادرس یه اسمی داره به نام MyProg. وقتی شما محل نصب رو انتخاب کردین اتومات این اسم میاد جلوش و شما نباید این اسم رو خودتون دستی توش بنویسید. نکته ی بعد اینکه اگه بازم بهتون ارور داد همه ی اون کارای قبل رو انجام بدین فقط اون MyProg رو که اخرش اومده رو پاک کنید همین. موفق باشید.
خوب پچی که میگید کجاست ؟! کاش یه لینک ازش میدادی ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)