باتري من bst-40 است اما خودم راضي نيستم خيلي زود شارژ كم مي كنه در صورتي كه بايد از باتري هاي ديگه ديرتر شارژ خالي كنه اما ممكنه باتري من اين طوري باشه پس نمي تونم بگم bst-40 بهتره يا bst-33 بايد اساتيد جواب بدند!!
![]()
باتري من bst-40 است اما خودم راضي نيستم خيلي زود شارژ كم مي كنه در صورتي كه بايد از باتري هاي ديگه ديرتر شارژ خالي كنه اما ممكنه باتري من اين طوري باشه پس نمي تونم بگم bst-40 بهتره يا bst-33 بايد اساتيد جواب بدند!!
![]()
آیا هر دو باتری 1120 میلی آمپر هستند یا یکی 950 میلی آمپر و دیگری 1120 میلی آمپر ؟
من که با باطری مشکلی ندارم بقیه هم بیان نظر بدن
سلام دوستان
تا جایی که من می دونم باتری p1 باید bst 40 باشه با ظرفیت 1120 میلی آمپر. اما من چند تا p1 دیدم که bst 33 روشون بود که ظرفیتش 950 میلی آمپر هست و ضعیف تره. قاعدتا باید bst40 توی پکش باشه اما بالاخره ایجا ایرانه و قاعده ای وجود نداره
سلام دوست عزيز
بله داره
options\other\setup wizard
يكي دو تا next بزني يه دايره بالاي گوشه چپ مياد ميگه كليك كن
وقتي كليك كردي يكي پايين ظاهر ميشه و ... چهر گوشه رو تنظيم ميكني( خيلي دقت كن وسط دايره ها يه نقطه وجود داره روي اون كليك كني)
يعني كسي نميدونه واقعا؟
من تو تهران هستم واسه منم بعضی موقع ها میاد اینجوری که دوستان گفتن آزمایشی و نمیشه ازش استفاده کنیم شاید......
واسه من bst40
خدا رو شکر که اصلهههههه
مرسی از راهنماییتون![]()
دوستان گرامی
GPRS همراه اول در تهران بصورت آزمایشی فعال شده و دوستان تهرانی می تونن استفاده کنند.
علامتی که سایر دوستان در سایر نقاط باهاش مواجه میشن چیز خاصی نیست و با یک خاموش و روشن کردن از بین میره !
MMS SETTING:
Connection name: MCCI MMS
Data bearer: GPRS
Access point name: mcinet
User name: None
Password: No
Authentication: Normal
Gatewat IP Address: 192.168.194.73
Homepage:Connectiopn security: Offکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Session mode: Permanent
-----------------------------------------------
GPRS WAP SETTING:
Connection name: MCCI WAP GPRS
Data bearer: GPRS
Access point name: mcinet
User name: None
Password: No
Authentication: Normal
Gatewat IP Address: 192.168.194.73
Homepage:Connectiopn security: Offکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Session mode: Permanent
سلام دوستان خوبم
دو تا سئوال دیگه داشتم
1- توی P1 توی قسمت control panel توی device یه تنظیم transition هستش اون چیه؟ (فقط ON , Off داره)
2- آقا واسه دیدن فیلم واسه P1 کدوم برنامه بهتره؟ ( smart movie یا power movie )
باز هم از همه دوستان باحال این تاپیک ممنونم
Last edited by p6tr; 28-08-2008 at 23:36.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)