ERROR که نمیده.اصلا گزینه MOVE نداره.حامد جان ، تا اونجایی که یادمه فکر می کنم از sent نمیشه منتقل کرد و فقط از inbox میشه.
گزینه انتقالی چیزی داره؟ اگه آره چه پیغامی میده؟
مشکل این هست.
چاره ای نیست.کاری نمیشه کرد.
ERROR که نمیده.اصلا گزینه MOVE نداره.حامد جان ، تا اونجایی که یادمه فکر می کنم از sent نمیشه منتقل کرد و فقط از inbox میشه.
گزینه انتقالی چیزی داره؟ اگه آره چه پیغامی میده؟
مشکل این هست.
چاره ای نیست.کاری نمیشه کرد.
پس درسته ، آره ، مثل نوکیاها نمیشه از Sent منتقل کرد. چاره ای نیست.
از برنامه های جانبی نمیشه استفاده کرد؟
چون امتحان نکردم دقیق نمی تونم راهنمایی کنم.
با گارانتي اصلي كامتل ميتوني 315 گير بياري تو علاءالدين
چه نرم افزارهايي را ميشه روش نصب كرد؟ چون من هنوز نفهميدم بالاخره سيستم عامل اين گوشي چيه؟
سيمبين يا UIQ
آيا تمام نرم افزار هاي Symbian 9.1 كه روي گوشي هاي نوكيا نصب ميشه روي اين گوشي هم نصب ميشه؟
من می خوام P1i بخرم یه سری راهنمایی می خواستم ببینم اصلییش کدومه چطوری باید فهمید و از این جور چیزا ؟
بعد کسائی که p1i دارند میشه بگن که چه مشکلائی داره ؟
ممنون می شم .
مرسی.
سیستم عامل این گوشی سیمبیان هست که به نام UIQ3 هست ولی تفاوت کلی داره با سیمبین نوکیا.چه نرم افزارهايي را ميشه روش نصب كرد؟ چون من هنوز نفهميدم بالاخره سيستم عامل اين گوشي چيه؟
سيمبين يا UIQ
آيا تمام نرم افزار هاي Symbian 9.1 كه روي گوشي هاي نوكيا نصب ميشه روي اين گوشي هم نصب ميشه؟
برنامه های خاص خودش رو هم داره.
تاپیک مخصوص براش هست.
این رو هم بگم برنامه هاش به اندازه نوکیا نیست.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوش بختانه تا حالا تقلبیش دیده نشده.خیالت راحت.من می خوام P1i بخرم یه سری راهنمایی می خواستم ببینم اصلییش کدومه چطوری باید فهمید و از این جور چیزا ؟
بعد کسائی که p1i دارند میشه بگن که چه مشکلائی داره ؟
ممنون می شم .
مرسی
اگر میتونی با گارانتی بگیر که خیالت بیشتر راحت بشه.10-20 هزار تومان تفاوتش هست ولی اینطوری خیالت راحته.
از لحاط مشکل که مشکل خاصی نداره.فقط به قول یکی از دوستان ایرادی که میشه بهش گرفت این هست که مثلا فلان قابلیت رو نداره ولی هر چی داره تقریبا میشه گفت در نوع خودش عالی و کم نقص هست.
سلام
اون دو تا آيكون بالاي كيبورد مجازي كه ظاهرا براي انتخاب كردن بايد باشه هيچ عملي انجام نميده. ميشه بفرماييد مال چيه؟
سلام دوست من
مموريت چه ماركيه و چه ظرفيتي داره؟ اورجينال رو خودش بود يا بعدن عوضش كردي؟
بخاطر فيلمبرداري مي پرسم . بگو تا بگم
مموري خودش بود اما برداشتم ويك گيگ گذاشتم كه بعد چند مدت سوخت مجبور شدم يك گيگ ديگه بندازم اون يك گيگ جديد هم دوباره سوخت وباز دوباره يكي ديگه انداختم ماركش سوني است ديگه نميدونم اصليه يا قلابي !!! حالا يعني مي گي از رم مي تونه باشه دليلش ؟؟؟
آره.ممکن هست از مموری باشه.
مموری sandisk بهتره.یعنی بیشتر به اصل میخوره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)