یه نسخه repack شده هست. یعنی بازی نصب شده و بعد دوباره فشرده شده. بعد کرک و ... همه اعمال شده. فقط black box رو می دونم. اون کاری که می خوای رو انجام می ده یا نه من نمی دونم.
یه نسخه repack شده هست. یعنی بازی نصب شده و بعد دوباره فشرده شده. بعد کرک و ... همه اعمال شده. فقط black box رو می دونم. اون کاری که می خوای رو انجام می ده یا نه من نمی دونم.
سلام ...
ممنون از جواب دوستان ... من الان تمام حركات رو روي حالتي دستي = Manuel قرار دادم ... فقط يه چيزي به نظرم خيلي درست نمياد و اون ارسال هاي كنار خط هستش براي روي دروازه ي حريف ... تو فيفا 11 اين كار خيلي سخت بود اما تو نسخه ي 12 خيلي لازم نيست جهت گيري دقيقي داشته باشي ... اين درسته يا من اشتباه ميكنم؟
error:could not init 3d system
shader model 2.0 is required
please install the latest video drivers
اگه کمک کنید ممنان میشم.منتظرم![]()
پچی واسه این بازی نیومده؟
کسی میتونه کمک کنه؟
من با کی بورد بازی میکنم ، وقتی که مایل حرکت میکنم ، یعنی مثلا دکمه جلو و بالا رو باهم میگرم ، دیگه نمیشه پاس داد یا شوت کرد فقط با یه دکمه رو گرفت و شوت زد
این مشکل رو هم شماها دارید؟ چی کار کنم؟
این مشکل رو با دسته ندارم
اگه می تونی بازی رو بدون دستکاری و از اینترنت و سایتهای خارجی دانلود کن. بعد key رو وارد کن. به نظر من بهتره. یا اینکه از فروشگاههایی که مطمئنن بخواه که ورژن اصلی بازی رو بدن. به نظر من مشکل از بازی هست.
---------- Post added at 12:33 AM ---------- Previous post was at 12:32 AM ----------
باید دکمه سرعت رو ول کنی حداقل. یعنی حداکثر 3 دکمه همزمان. البته رو کیبورد بازی نکردم شاید مشکل دیگه ای باشه. فقط حدس میزنم که اینطور باشه
نه سرعت رو نمی گیرم !
لطفا شما یه تستی بکن ببین در جهت مایل بالا و پایین که حرکت میکنی با کیبورد همزمان می تونی بشوتی یا پاس بدی؟
مسئله اینه که من نسخه اصلی رو گیر نیاوردم ، و نمیخوام کامل بازی رو دانلود کنم وگرنه که خود اریجین مطمئن ترین جا برای دانلود بازی هست! لطفا یه راه حل بهتر اگر میدونید پیشنهاد کنید.مرسی از کمکتون.
سلام
من زمانی که با جویستیک راست حرکت میکنم توپ رو با فاصله زیاد جلو میبره مشکل از دسته هست یا نه؟
قیمترها که پی ای اس بازی میکردم با شوک راست میشد حرکت دریبل زد ولی اینجا باید حتما ال بی رو بگیری و اینکار رو کنی
حالا مشکل از دسته منه یا همین قانونشه در ضمن وقتی توپ به دیرک میخوره شوکم نمیلرزه شنیدم برای بعضیها میلرزه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)