بالاخره ياهوي ما هم باز شد.![]()
بالاخره ياهوي ما هم باز شد.![]()
ایول بابا یاهوی ما هم باز شد
نمردیم و تونستیم بدون V*P*N ]م یاهو رو باز کنیم![]()
ایرانسل منم غیر از اول صبح بقیه اوقات داقونه
اولین باریه اینقد سرعتم کم شده در حد 1 یا 2 کیلو و گاهی صفر هستش بعد میبینی میپره رو 12 یا 15 دوباره میاد رو 1 البته صبح سرعتم 28 میرسه.
از غروب به بعد یا شبا با دیال آپ وصل میشم خدا پدر دیال آپ رو بیامرزه
این پرش از 1 و 2 به 12 15 بخاطر اینه که اون BTS ای که ازش سرویس میگیری یا ضعیف هست یا شلوغه. واسه همین یهو شیفت میشی روی یه BTS دیگه که سرعتت کمتر یا بیشتر میشه.
متاسفانه تجهیزات ما توی این ضمینه خیلی محدود و کمه.
شاید واسه بعضی جاها این حرفتون درست باشه ولی واسه من صدق نمیکنه
چون تاحالا اینطوری نبوده و تازه همزمان که بچه ها از کمی سرعتشون گفتند واسه منم اینطوری شده پس سراسری (یا نیمه سراسریه) الانم خلوت ترین زمان هستش اینجا هم کلا منطقه خلوتی هستش دکل هم نزدیکه و با برنامه آنتنشو دیدم 100 درصده یعنی دیگه راه نداره واسه آنتن
ولی صبح ها سرعت دایم رو 28 هستش نه کم میشه نه زیاد![]()
سلام
چنتا سوال دارم
سرعت این سرویس الان چنده؟؟؟ سرعت دانلود و آپلود؟؟؟
و اینکه آیا با این سرویس میشه از چیز پی ان و چیز شکن استفاده کرد؟؟؟
مرسی
سلام
چنتا سوال دارم
سرعت این سرویس الان چنده؟؟؟ سرعت دانلود و آپلود؟؟؟
و اینکه آیا با این سرویس میشه از چیز پی ان و چیز شکن استفاده کرد؟؟؟
مرسی
سلام
سرعت دانلود که روی 25 تا 30 هست البته بستگی به منطقه هم داره که EDGE ساپورت کنه یا GPRS که اگه EDGE ساپورت کنه سرعت روی 30 هست و اگه GPRS ساپورت کنه سرعت مثل دایل آپ هست
سرعت آپلود که نهایتا روی 3 هست و نمیشه که آپلود کرد با این سرویس
بله خودم با l2tp چیز پی ان کانکت میشم ولی با pptp نمیشه کانکت شد
موفق باشید![]()
با سلام
من با یک گوشی سونی اریکسون k550i به اینترنت وصل میشم زمانی که این شماره *99***1# را در کانکشن وارد میکنم با سرعت 115.2 kbps به اینترنت متصل میشوم اما زمانی که برای خرید بسته یک روزه edge ایرانسل شماره *140*3*7*1*1# را شماره گیری میکنم ارور 678 میدهد البته این سرویس منطقه ما را نیز ساپورت میکند آیا تنظیمات خاصی را برا گوشی باید انجام دهم؟
شما این شماره رو برای اتصال به اینترنت وارد میکنید*140*3*7*1*1#؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)