سلام..منم همه علا الدينو جستجو كردم نبود..نميدونم از كجا بخرم..خودسيتادل ميفروشه؟ادرسشو ميدونين؟جون من كمك كنين
سلام..منم همه علا الدينو جستجو كردم نبود..نميدونم از كجا بخرم..خودسيتادل ميفروشه؟ادرسشو ميدونين؟جون من كمك كنين
آقا Shopiran داره . من از همینجا خریدم ...
e-shopiran.com
آقا بالاخره یه M60 کارکرده واسه ما پیدا نشد؟ از دوستان اگه کسی سراغ داره اعلام کنه ...plzzzzz
سلام
من هم براي خريد به علاءالدين رفتم ولي اين گوشي رو پيدا نكردم.
1- اولا از كجا مي تونم اين گوشي رو بخرم و قيمت فعليش با گارانتي اصلي چقدره؟
2- چطو مي شه فهميد كه گوشي چنج شده است؟
3- آيا اگه گوشي چنج شده باشه بعدا مي شه گوشي رو آپديت كرد يا نه؟و كلا چه مشكلاتي براي گوشي هاي چنج شده ميتونه بوجود بياد؟
لطفاَ يه نفر راهنمايي كنه.
اولا همه گوشي ها با گارانتي اصلي مثل سيتادل ريجيستر اصلي هستند و چنج نشده هستند.
بعد تو گوشي كد *#60# (از راست به چپ)را بزن.imei گوشي را بهت ميده بعد اونا با پشت باطري و روي كارتون مقايسه كن اگه يكي بود و گويشي هم شبكه را پيدا كرد گوشي ريجيستر قانوني هست.
اگه گوشي چنج شده باشه ممكنه تو اپديت كردن گوشي گوشي ديگه شبكه را نشناسه و بايد دو باره اونا دستي ريجيستر كني.
اخيرن هم مخابرات گفته گوشي هاي كه از يه Imei مشترك استفاده ميكنندا از شبكه خارج ميكنه.
1 - پست قبلیمو بخون نوشتم از کجا بخری.(فقط سری بجنبید که تموم میشه)
قيمت 3,650,000 ریال (سیتادل)
2 - اگه نو بخری , سیتادل هم باشه میتونی مطمئن باشی که چنج نشده . دسته دو رو هم باید بدی به استادش تا بفهمه .
3 - بعدا هم میتونی آپدیتش کنی ولی دیگه گوشیت کار نمیکه. دوباره باید بدی برات چنج کنن تا روشن بشه .
Last edited by Peeedan; 10-04-2007 at 12:24.
یه سوال:
من تو سایت سونی قسمت M600 دیدم که علامت انحصاری Megabass ثبت شده ... منظورش رو درست متوجه نشدم... یعنی M600 مگابیس داره؟
با سلام و تشکر. من با e-shopiran تماس گرفتم و گفتند که موجود ندارند و قیمت روهم نگفتند. اگه جایه دیگه ای سراغ دارید بگید.
با سلام.
از راهنمایی شما متشکرم. فقط مشکل اینه که فعلا این گوشی تو بازار نیست![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)