عجب مصدومیت بدی نصیب شاو شدبنداه خدا تازه این فصل بهتر شده بود
![]()
عجب مصدومیت بدی نصیب شاو شدبنداه خدا تازه این فصل بهتر شده بود
![]()
لوک شاو پاش به طور وحشتناکی شکست و احتمالا چندین ماه دور از میادین خواهد بود.
ممفیس هم گل زد و جالب اینکه همون بازیکنی که اون تکل وحشتناک رو روی پای شاو زد یه گل هم به ثمر رسوند.
Last edited by eman619rv; 15-09-2015 at 23:26.
یکی از بدترین مصدومیت هایی که تا حالا دیدم نصیب لوک شاو شد
لوک شاو که یکی از بهترین های فصلمون بود ... و با این مصدومیت فصل و شاید فوتبال حرفه ایش تموم بشه براش
شکستگی پای شاو مثل اندرسون سیلوا بود ولی این تو زمین فوتبال بود و اون تو قفس
اینم بدترین مصدومیتی که تا حالا دیدم
عکس انقدر وحشتناکه نمیشه گذاشت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روند نتایج ضعیف تیم در خارج از خونه با باخت جلو آیندهوون ادامه پیدا کرد
وقتی جلو سوانسی و استون ویلا درخارج از خونه به زور امتیاز میاریم انتظاری نمیشه داشت از بازی ولفسبورگ هم در المان مثل بازی امشب امتیازی بدست بیاریم
لوک شاو هم بدجور مصدوم شد گند زد به حال ما![]()
انتظاری نمیشه داشت از بازی ولفسبورگ هم در المان مثل بازی امشب امتیازی بدست بیاریم![]()
! The Lord Is Coming
الان فقط بخاطر لوک شاو اومدم.صحنه دلخراش و ناراحت کننده ای بود.این بشر unlucky هست تا luke
بنده خدا تازه داشت در مسیر پیشرفت قرار میگرفت که باز هم مصدومیت براش تکرار شد.مورنو هم که خطای اعلام نشده رو مرتکب شد همون لحظه چرخش پای شاو رو دید و بعدش دیدید که چه حس و حالی داشت:
و البته همدردی و تشویق تماشاگران زیبا بود.
فکر کنم تلفظ مارشال رو از گوگل ترنزلیت گرفتن !خود کلمه Martial به معنی نظامی هست. اینا هم رفتن اونجا زدن دیدن اینطوری تلفظ می کنه ! بهتر از این بعد همون مارسیال بگیم که صحیح هست.
بازی امشب تماما تحت تاثیر مصدومیت بد شاو قرار گرفت. این مصدومیت من رو یاد مصدومیت و شکستگی پای والنسیا میندازه. اونم به همین اندازه وحشتناک بود. حیف، شاو خیلی خوب داشت بازی می کرداون بحران مصدومیتی که ازش می ترسیدیم خیلی زود داره شروع میشه.
من بازی رو کامل ندیدم ولی به نظر می رسه روخو دفاع مرکزی بازی می کرد و بلیند به دفاع چپ رفته بود. همین مسئله دقیقا باعث گل دوم شد. اگه چنین تصمیمی گرفته شده باشه اشتباه فن خال بوده.
ترکیبی که امشب فن خال استفاده کرد یکی از بهترین ترکیب هایی هست که میشه باهاش از داشته هامون به خوبی استفاده کنیم. امیدوارم باز هم از این ترکیب استفاده بشه.
جدا از نتیجه تیم خوب بازی کرد. اگه یه کم در 1/3 دفاعی حریف بیشتر دقت کرده بودیم محال بود بازی رو ببازیم، ولی همین موضوع هم یه ضعف هست که باید برطرف بشه. برای گرفتن جام باید خیلی بهتر بازی کنیم.
توی زندگیم اینقدر دنبال لینک رایگان پخش بازی نبودم! یا لینکا نزدیک به اچ دی هستند (چقدر به اینترنت ایران میاد!!) یا فیلتر. متاسفانه چه سرمایه، وقت و انرژی ای صرف این مدل فیلترینگ میشه...
.
با همین شکل عجیب غریب تا کمی بعد از گل دوم دیدم! من فقط امیدوارم شاو یورو رو از دست نداده باشه. بماند که داور احمق نه پنالتی گرفت نه کارتی که انصافا باید کارت قرمز میداد. بعد نیمه اول پاول اسکولز و اوون هارگریوز در رابطه با خطا صحبت کردند و نظرشون اخراج بازیکن و پنالتی برای یونایتد بود! اما همون بازیکن گل اولشون رو زد و جالب اینجاست نیمه دوم فکر کنم روی یانگ خطای بدی کرد که تازه اونجا کارت زرد گرفت.
گل دپای خیلی خوب بود، خیلی زیبا با یه حرکت انفجاری گل برتری رو زد. از اون سمت گل دوم پی اس وی هم قشنگ بود و توی این گل مدافعین وسط و مدافع چپ ما مقصر بودند.
در کل با شکلی که من بازی رو دیدم، خیلی نمیتونم راجع به مسائل فنی حرف بزنم، ولی مشخصا ما هنوز تو خارج از خونه مشکل داریم و فن خال جدا باید یه فکری بکنه راجع بهش.
.
.
پ.ن: تو سایت باشگاه هم اعلام شده این مدل مصدومیت بین 4 تا 6 ماه بهبودیش طول میکشه. حدود 7 ماه تا یورو مونده و طبیعتا اگر دوران بهبودی شاو طول بکشه، شاید دعوت نشه به تیم ملی./
مسئولین منچسنریونایتد دو شکستگی در ساق پای راست لوک شاو را تایید کردند
طرفداری- لوک شاو بازیکن جوان منچستریونایتد امروز در جریان بازی تیمش مقابل آیندهوون که با شکست 2-1 شیاطین سرخ همراه بود بعد از جدال بر سر تصاحب توپ با هکتور مورنو نقش بر زمین شد و برای درمان بیشتر با آمبولاس به بیمارستان منتقل شد. حال از آیندهوون خبر می رسد که شاو در ساق پای راست خود دچار دو شکستگی شده است و باید برای درمان به شهر منچستر بازگردد.
پس از مصدومیت او هواداران و اهالی فوتبال همچنین دیگر بازیکنان باشگاه های مختلف در شبکه های اجتماعی برای او آرزوی سلامتی کردند و باشگاه ساوتهمپتون نیز در حساب رسمی خود در توویتر با بازیکن سابق خود ابراز همدردی کرد. شاو نیز دقایقی بعد از انتقالش به بیمارستان با پیامی از آن ها تشکر کرد. متن این پیام به شرح زیر است:
از همه بابت پیام هایشان ممنون هستم، کلمات نمی تواند ناراحتی مرا توصیف کند. مسیر ریکاوری من از اکنون شروع شده است، قدرتمند تر باز خواهم گشت.هنوز مدت زمان مصدومیت او مشخص نشده است ولی هواداران انگلیس امیدوارند با بازگشت او به فرم خوب خود، برای یورو 2016 مشکلی در تیم ملی نداشته باشند که البته بازگشت او تا آن زمان بعید به نظر می رسد. بر اساس پیش بینی ها دوره نقاهت او بعد از عمل حدود 4 ماه می باشد.
در مورد بازی و شاو و داور و... همه حرف زدن، چیزی اضافه تر ندارم بگم.
فقط یکی بیاد بگه این فلاینی تو تیم ما چی می خواد !!!؟
یعنی دیگه اعصاب واسه من نذاشته، توپ رو بهش پاس میدن دقیقا می دونم که دیگه اون توپ لو رفته.
ضررش چند برابر سودشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)