تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 26 از 65 اولاول ... 1622232425262728293036 ... آخرآخر
نمايش نتايج 251 به 260 از 648

نام تاپيک: Manchester United FC | شیاطین سرخ | فصل 16-2015

آخر فروم باز Amir-Rainman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

عجب مصدومیت بدی نصیب شاو شد بنداه خدا تازه این فصل بهتر شده بود

2. 13 کاربر از Amir-Rainman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال eman619rv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ϟ♄iяaz

پيش فرض

لوک شاو پاش به طور وحشتناکی شکست و احتمالا چندین ماه دور از میادین خواهد بود.
    ممفیس هم گل زد و جالب اینکه همون بازیکنی که اون تکل وحشتناک رو روی پای شاو زد یه گل هم به ثمر رسوند.
    Last edited by eman619rv; 15-09-2015 at 23:26.

4. 13 کاربر از eman619rv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه manchester fan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

یکی از بدترین مصدومیت هایی که تا حالا دیدم نصیب لوک شاو شد
    لوک شاو که یکی از بهترین های فصلمون بود ... و با این مصدومیت فصل و شاید فوتبال حرفه ایش تموم بشه براش

شکستگی پای شاو مثل اندرسون سیلوا بود ولی این تو زمین فوتبال بود و اون تو قفس

اینم بدترین مصدومیتی که تا حالا دیدم
    عکس انقدر وحشتناکه نمیشه گذاشت

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

6. 13 کاربر از manchester fan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

روند نتایج ضعیف تیم در خارج از خونه با باخت جلو آیندهوون ادامه پیدا کرد

وقتی جلو سوانسی و استون ویلا درخارج از خونه به زور امتیاز میاریم انتظاری نمیشه داشت از بازی ولفسبورگ هم در المان مثل بازی امشب امتیازی بدست بیاریم

لوک شاو هم بدجور مصدوم شد گند زد به حال ما

8. 13 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

انتظاری نمیشه داشت از بازی ولفسبورگ هم در المان مثل بازی امشب امتیازی بدست بیاریم
    ! The Lord Is Coming

10. 8 کاربر از M . Sayid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

الان فقط بخاطر لوک شاو اومدم.صحنه دلخراش و ناراحت کننده ای بود.این بشر unlucky هست تا luke
    بنده خدا تازه داشت در مسیر پیشرفت قرار میگرفت که باز هم مصدومیت براش تکرار شد.مورنو هم که خطای اعلام نشده رو مرتکب شد همون لحظه چرخش پای شاو رو دید و بعدش دیدید که چه حس و حالی داشت:

و البته همدردی و تشویق تماشاگران زیبا بود.

12. 12 کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

کلا این تلفظ صحیح بعضی وقتا داستان می شه
    بعد از گلی که زد به لیورپول اگه تو شبکه های اجتماعی هم دیده باشین اون تیکه گزارش مارتین تایلر خیلی پخش شد
    اگه بخوایم به گزارشگر با تجربه ای مثل مارتین تایلر استناد کنیم تلفظ صحیحش گویا مارسیال هستش
    ولی واقعا گزارش جذابی بود من حدود 10-20 بار اون صحنه رو دیدم و هر سری احساس فوق العاده ای داشت
    Martial isolated, Skrtel here, ohhh....YEEEEEEEEEES
    فکر کنم تلفظ مارشال رو از گوگل ترنزلیت گرفتن ! خود کلمه Martial به معنی نظامی هست. اینا هم رفتن اونجا زدن دیدن اینطوری تلفظ می کنه ! بهتر از این بعد همون مارسیال بگیم که صحیح هست.

بازی امشب تماما تحت تاثیر مصدومیت بد شاو قرار گرفت. این مصدومیت من رو یاد مصدومیت و شکستگی پای والنسیا میندازه. اونم به همین اندازه وحشتناک بود. حیف، شاو خیلی خوب داشت بازی می کرد اون بحران مصدومیتی که ازش می ترسیدیم خیلی زود داره شروع میشه.

من بازی رو کامل ندیدم ولی به نظر می رسه روخو دفاع مرکزی بازی می کرد و بلیند به دفاع چپ رفته بود. همین مسئله دقیقا باعث گل دوم شد. اگه چنین تصمیمی گرفته شده باشه اشتباه فن خال بوده.
    ترکیبی که امشب فن خال استفاده کرد یکی از بهترین ترکیب هایی هست که میشه باهاش از داشته هامون به خوبی استفاده کنیم. امیدوارم باز هم از این ترکیب استفاده بشه.

جدا از نتیجه تیم خوب بازی کرد. اگه یه کم در 1/3 دفاعی حریف بیشتر دقت کرده بودیم محال بود بازی رو ببازیم، ولی همین موضوع هم یه ضعف هست که باید برطرف بشه. برای گرفتن جام باید خیلی بهتر بازی کنیم.

14. 12 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

توی زندگیم اینقدر دنبال لینک رایگان پخش بازی نبودم! یا لینکا نزدیک به اچ دی هستند (چقدر به اینترنت ایران میاد!!) یا فیلتر. متاسفانه چه سرمایه، وقت و انرژی ای صرف این مدل فیلترینگ میشه...
    .
    با همین شکل عجیب غریب تا کمی بعد از گل دوم دیدم! من فقط امیدوارم شاو یورو رو از دست نداده باشه. بماند که داور احمق نه پنالتی گرفت نه کارتی که انصافا باید کارت قرمز میداد. بعد نیمه اول پاول اسکولز و اوون هارگریوز در رابطه با خطا صحبت کردند و نظرشون اخراج بازیکن و پنالتی برای یونایتد بود! اما همون بازیکن گل اولشون رو زد و جالب اینجاست نیمه دوم فکر کنم روی یانگ خطای بدی کرد که تازه اونجا کارت زرد گرفت.
    گل دپای خیلی خوب بود، خیلی زیبا با یه حرکت انفجاری گل برتری رو زد. از اون سمت گل دوم پی اس وی هم قشنگ بود و توی این گل مدافعین وسط و مدافع چپ ما مقصر بودند.
    در کل با شکلی که من بازی رو دیدم، خیلی نمیتونم راجع به مسائل فنی حرف بزنم، ولی مشخصا ما هنوز تو خارج از خونه مشکل داریم و فن خال جدا باید یه فکری بکنه راجع بهش.

.
    .
    پ.ن: تو سایت باشگاه هم اعلام شده این مدل مصدومیت بین 4 تا 6 ماه بهبودیش طول میکشه. حدود 7 ماه تا یورو مونده و طبیعتا اگر دوران بهبودی شاو طول بکشه، شاید دعوت نشه به تیم ملی./

16. 10 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز albertxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

مسئولین منچسنریونایتد دو شکستگی در ساق پای راست لوک شاو را تایید کردند

طرفداری- لوک شاو بازیکن جوان منچستریونایتد امروز در جریان بازی تیمش مقابل آیندهوون که با شکست 2-1 شیاطین سرخ همراه بود بعد از جدال بر سر تصاحب توپ با هکتور مورنو نقش بر زمین شد و برای درمان بیشتر با آمبولاس به بیمارستان منتقل شد. حال از آیندهوون خبر می رسد که شاو در ساق پای راست خود دچار دو شکستگی شده است و باید برای درمان به شهر منچستر بازگردد.

پس از مصدومیت او هواداران و اهالی فوتبال همچنین دیگر بازیکنان باشگاه های مختلف در شبکه های اجتماعی برای او آرزوی سلامتی کردند و باشگاه ساوتهمپتون نیز در حساب رسمی خود در توویتر با بازیکن سابق خود ابراز همدردی کرد. شاو نیز دقایقی بعد از انتقالش به بیمارستان با پیامی از آن ها تشکر کرد. متن این پیام به شرح زیر است:
    از همه بابت پیام هایشان ممنون هستم، کلمات نمی تواند ناراحتی مرا توصیف کند. مسیر ریکاوری من از اکنون شروع شده است، قدرتمند تر باز خواهم گشت.
    هنوز مدت زمان مصدومیت او مشخص نشده است ولی هواداران انگلیس امیدوارند با بازگشت او به فرم خوب خود، برای یورو 2016 مشکلی در تیم ملی نداشته باشند که البته بازگشت او تا آن زمان بعید به نظر می رسد. بر اساس پیش بینی ها دوره نقاهت او بعد از عمل حدود 4 ماه می باشد.

18. 10 کاربر از albertxx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

در مورد بازی و شاو و داور و... همه حرف زدن، چیزی اضافه تر ندارم بگم.
    فقط یکی بیاد بگه این فلاینی تو تیم ما چی می خواد !!!؟
    یعنی دیگه اعصاب واسه من نذاشته، توپ رو بهش پاس میدن دقیقا می دونم که دیگه اون توپ لو رفته.
    ضررش چند برابر سودشه

20. 8 کاربر از Alireza.M67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •