تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 26 از 38 اولاول ... 1622232425262728293036 ... آخرآخر
نمايش نتايج 251 به 260 از 374

نام تاپيک: لیگ قهرمانان اروپا | فصل 2012-2013 | نیمه نهایی

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

به نظر تو دادن 5 موقعيت گل خوب به بايرن وحشتناك،با وجود مشكلات دفاعى فراوون بارسا، عملكرد مناسبى نيست؟ منچستر و رئال هم بيشتر از اينها روى دروازه همديگه موقعيت ايجاد كردن ولى در نهايت بازى 1-1 تموم شد! خب اين وسط نقش دروازه بان چيه؟
    6 موقعیت مسلم گلزنی (که دو تاشون گل، یکیشون پنالتی و سه تاشون تقریبا تک به تک بودن)، هر چند که دو گل مردود رو هم میشه حداقل موقعیت به حساب آورد و تعدادی موقعیت دیگه...
    اما در جواب سوالت باید بگم که در صورتی میشه این رو یه عملکرد دفاعی مناسب دونست که از اون سمت تیم موقعیت هایی رو خلق کرده باشه، مثل بازی یونایتد و رئال که موقعیت ها بین دو تیم تقسیم شده بود.
    بگذریم دیگه این از این قسمت که خیلی به درازا کشید...

يه سؤال فنى: نظرت در مورد بارساى امسال و شايعه حضور هاينكس در بارسا؟
    فوق العاده موفق در لیگ، ناموفق در بازی های بزرگ نسبت به استانداردهای سال های اخیر بارسا.
    اما در مورد هاینکس فعلا که شایعه های پیوستنش به همه تیم ها مطرحه! دوست داشتم از بایرن جدا نمیشد.
    در شرایط فعلی محتمل ترین گزینه همچنان تیتو هست، اما در صورتی که هاینکس به بارسا بیاد، با سابقه و شناخت خوبی که از فوتبال اسپانیا داره در کنار شخصیت دوست داشتنیش به نظرم می تونه
    گزینه ی مناسبی برای هدایت بارسا باشه، هر چند که این حضور قطعا تغییراتی رو در ساختار فعلی بارسا ایجاد می کنه چون هاینکس نشون داده که زیاد به تک چهره ها و ستاره ها اعتقاد نداره.

2. 4 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز آرش-19's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    کرمانشاه

9

I have a Dream

رئال 3 - 0 دورتموند

بارسا 5 - 0 بایرن
    Imagine all the people
    seeing this dream come true

خداوکیلی اگه این اتفاق بیوفته دیگه چطور تو چشم اسپانیائی های انجمن نگاه کنیم.
    یه چیزی در حده لیگ دسته دوم اوکراین فوتبال اسپانیا رو کوبیدیم بعد یهو فینال
    ال کلاسیکو بشه! من که فکر کنم یه 6 ماهی نیام اینجا پست بدم

4. 9 کاربر از آرش-19 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

نه آرش جان نگران باش ... مثل مقایسه ای که دوستان در مورد میلان دارند میشه مقایسه زیر رو انجام داد:

رئال تو خونه بارسا 3 تا زده و دابل کرده و این چیزا >> دورتموند به رئال 4 تا زده و این فصل ازشون سر بوده تو هر سه بازی >> ما این فصل از دورتموند بردیم و ازشون سر بودیم >> پس حتما ما هم به بارسا تو خونش 3 تایی می زنیم دیگه حداقل کمش
    : دی

گزینه ی مناسبی برای هدایت بارسا باشه، هر چند که این حضور قطعا تغییراتی رو در ساختار فعلی بارسا ایجاد می کنه چون هاینکس نشون داده که زیاد به تک چهره ها و ستاره ها اعتقاد نداره.
    هاینکس تو اسپانیا بیشتر به رئال می خوره تا بارسا
    کلا هرجا بره مجبوریم هوای تیمشو تا حدی که میشه داشته باشیم..

6. 8 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

واقعا توی فوتبال همه چی ممکنه ... فنیال الکلاسیکویی بشه فکر کنم من هم تا چند هفته ای پی سی نیام و کمی به درس و کار و زندگی برسم : دی

این بازی برگشت توی خونه هم حکایت خودش رو داره ...
    البته به نظرم برای بارسا شرایط کمی متفاوته ...
    اگر تیم فقط لحظه ای غفلت کنه و توپ رو در محوطه جریمه خودش ببینه می تونه گل بخوره و کار رو خیلی خیلی سخت کنه .

یکی یه جا نوشته بود : " شاید باورتون نشه ولی اگه بایرن از بازی برگشت انصراف بده این بارساست که حذف میشه !! "

به هر حال امیدوارم بایرن و دورتموند بهترین نمایش خودشون رو در برگشت داشته باشند
    و به کامل ترین و بهترین شکل ممکن به مصاف هم برند در خاک دشمن : دی

درباره حضور هاینکس در بارسلونا ؟! .. خب چه کاریه این همه اذیت کردن هواداران دو تیم و خرج پولهای بیت المال ...

نون و پنیر ارزونیتون یوپ رو نمی دیم بهتون .......پپ رو می دیم به خودتون دختر نخواستیم ازتون!

8. 7 کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه comeback pep's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

واقعا توی فوتبال همه چی ممکنه ... فنیال الکلاسیکویی بشه فکر کنم من هم تا چند هفته ای پی سی نیام و کمی به درس و کار و زندگی برسم : دی این بازی برگشت توی خونه هم حکایت خودش رو داره ... البته به نظرم برای بارسا شرایط کمی متفاوته ...اگر تیم فقط لحظه ای غفلت کنه و توپ رو در محوطه جریمه خودش ببینه می تونه گل بخوره و کار رو خیلی خیلی سخت کنه . یکی یه جا نوشته بود : " شاید باورتون نشه ولی اگه بایرن از بازی برگشت انصراف بده این بارساست که حذف میشه !! " به هر حال امیدوارم بایرن و دورتموند بهترین نمایش خودشون رو در برگشت داشته باشند و به کامل ترین و بهترین شکل ممکن به مصاف هم برند در خاک دشمن : دیدرباره حضور هاینکس در بارسلونا ؟! .. خب چه کاریه این همه اذیت کردن هواداران دو تیم و خرج پولهای بیت المال ...نون و پنیر ارزونیتون یوپ رو نمی دیم بهتون .......پپ رو می دیم به خودتون دختر نخواستیم ازتون!
    1-يادمون نره كه پارسال آرسنال فقط يه گل ميخواست تا شكست 4-0 رفت رو جبران كنه! درسته كه بايرن، ميلان نيست، اما خب بارسا هم آرسنال نيست. پس هنوز يه اندك اميدى وجود داره2-آفرين! اگه پپ و هاينكس سرجاشون ميموندن، تا چند سال ديگه يه بارساى قدرتمند داشتيم و يه بايرن قدرتمند! چيزى كه من خيلى دوست دارم ببينم و فكر ميكنم به پيشرفت فوتبال هم كمك ميكرد.اما حالا بارسا بدون گوارديولا، بارسا اون بارساى سابق نيست درحاليكه بايرن با حضور پپ قويتر هم خواهد شد.يكى از حسرت هاى هميشگى من نديدن بازى بين بارساى پپ و بايرن يوپ هست!__________________________________________ ن: بحث حضور هاينكس در بارسا فقط يه شايعست ولى به نظر من ارزش بحث فنى رو داره. از الان دارم به دوران بعد از تيتو فكر ميكنم كه مربى بارسا كى ميتونه باشه؟شايد كسى مثل هاينكس كه تا حدى به اين سيستم آشنايى داره از سايرين مناسبتر باشه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه shamsoddin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

Imagine all the people
    seeing this dream come true

يعني شما روبروي يه تيم دست دو اکراين 30 درصد مالکيت داري و 3 تا گل هم ميگي در هم کوبيدن؟
    عجب ليگي شده اين دسته 2 اکراين!

آخر فروم باز mohammad.asghari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اتحاد به سبک اسپانیایی

12. این کاربر از mohammad.asghari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

اتحاد به سبک اسپانیایی

چقدر هم این دو نفر اسپانیایی هستند!

14. 17 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

اظهار نظر کونته راجع به قدرت بایرن

FCBayern.ir - سرمربی یوونتوس ایتالیا عقیده دارد بایرن مونیخ این فصل دارای قدرت بسیار زیادی است و بدون شک می تواند عنوان قهرمانی مسابقات لیگ قهرمانان را تصاحب نماید.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ؛ آنتونیو کونته در مصاحبه با شبکه اسپورت پرمییم ایتالیا درباره بابرن مونیخ می گوید : بایرن با شکست بارسا آن هم با نتیجه 4-0 بار دیگر قدرت خود را به همگان ثابت نمود. این یک فصل رویایی برای نماینده ژرمن ها می باشد."

سرمربی ایتالیایی که به احتمال زیاد بار دیگر تیمش قهرمان ایتالیا خواهد شد اضافه نمود : "بعد از شکست از بایرن مونیخ و حذف از لیگ قهرمانان وقتی به خانه رسیدم پسرم را بر خلاف همیشه که از شکست های یووه ناراحت و غمگین میشد را زیاد ناراحت ندیدم او به من گفت : پدر، ناراحت نباش تیم منتخب دنیا هم نمی توانند این بایرن مونیخ را شکست دهند."

کونته ادامه می دهد : "بعد از بازی با بارسلونا بار دیگر پسرم این موضوع را به من یاداوری نمود. من نیز به این موضوع اعتقاد دارم شاید هم حق با کیلینی یا مارکیزیو باشد که می گویند آنها (بایرن مونیخ) از کره دیگر مانند مریخ آمدند و بازی انها فرا زمینی و جادویی است. "

16. 6 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mohammad.asghari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

مورينيو:
    ميتوانيم نتيجه را جبران کنيم ؛ هيچ چيز غيرممکن نيست. اگر بورسيا ميخواهد ما را حذف کند؛ بايد سختی بکشد.

تیتو ویلانوا :
    مسلما بایرن بهتر از ما بازی کرد اما ما به بازی برگشت خیلی امیدواریم چوون بازی در خانه ما انجام میشود و این به ما قدرت میدهد.

18. 4 کاربر از mohammad.asghari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •