خوب گیر همینجاست . اویل ۳ بعد از اویل ۲ هستش .
خوب گیر همینجاست . اویل ۳ بعد از اویل ۲ هستش .
بین این دو تا یه سری اتفاقات میافته که باز هم جا داره یه بازی واسه اون قسمت ساخته بشه یعنی از آخر اویل دو تا اول اویل سه احتمالا یه چند روز فاصله باشه که توی این فاصله هم برق شهر رو برگردوندن و هم اینکه خیلی از درها رو تخته زدن و بستن. حتی حیاط اداره پلیس هم کوچیک تر شده ...
بی صبرانه منتظر اون قسمت از بازی هستم که ببینم بین اون فاصله چه اتفاقاتی افتاده!
ولی حضور لیون - کلر و شری بعد از فرار از شهر توی شهر اون هم توی شب و نه توی روز خودش کلی خرابکاریه !
یه جورایی یادم میاد که آخر اویل دو همون جا که سپیده دم میشه و هر سه تا بیرون تونل قطار هستن لیون میگه خدا رو شکر همه چیز تموم شد ولی کلر برمیگرده میگه نه هنوز تموم نشده! شاید منظورش این بوده که خودش رو به یه جایی برسونه و گزارش بده و نیروی کمکی از ارتش آمریکا بگیره بعدش برمیگردن به شهر تا بقیه رو نجات بدن! چون فکر میکرد که هنوز برادرش توی شهر هست و باید پیداش بکنه!
ولی شری که حالش زیاد خوب نبود رو چرا دوباره با خودشون میارن اونجا جای سوال داره ولی خب کاریش نمیشه کرد احمق بودن این کار رو کردن و فکر نمیکردن که گیر من که از آدم خوار هم بدتر هستم، بیفتن!![]()
چند روزه برا pc رو تورنت منتشر شده
نسخه لورفتست ؟
این ماسکای مسخره 24 ساعته رو صورت بازیکن هست ؟ نمیشه برش داشت ؟
بله متاسفانه
کلا همین تیپ هستن که میبینید
تغییر نمیکنه
هرچی بیشتر با بازی آشنا بشی بیشتر حالت بهم میخوره
لینکهاش که توی اینترنت پخش شده ... ولی گویا بازی مزخرفیه ..
چطوریاست؟ دانلود کنیم یا نه؟
حیف ترافیک نیست الان فیلم های خوبی تو اینترنت هست برو اونارو دانلود کن:
مثل Chronical و Avengers خیلی توپه
اگه وجود باگ های خفن تو گیم پلی و گرافیک و ... آزارت نمیده حتما دانلود کن خیلی حال میده![]()
Last edited by CRIS Joon CR7; 06-05-2012 at 13:05.
من بازی رو دانلود کردم نصب کردم ولی میخوام برم توی بازی این ارور رو میده مشکل از کجاست؟
![]()
این فایل MSVCP 100 رو باید از اینترنت دانلود کنی و بزنی تو فولدر System 32![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)