تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 26 از 44 اولاول ... 1622232425262728293036 ... آخرآخر
نمايش نتايج 251 به 260 از 433

نام تاپيک: تاپیک مخصوص پلاسمای سه بعدی VT20 پاناسونیک

داره خودمونی میشه mehrdad2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

من امروز از بانه VT20p رو خریدم البته میخواستم سری B رو بخرم ولی p رو بهم قالب کردند الانم دارم دوره کالبیراسیون رو انجام میدم
    فقط احساس میکنم پانلش چند دقیقه بعد روشن شدن گرم میشه یعنی تقریبا داغ میشه البته نه در حدی که دست رو بسوزونه به نظر شما این نرماله؟
    چند وقت پیش که یکی از نمایندگیهای پانا تو جمهوری رفتم به من گفت یه دست یه پانلش بزن ببین چقدر داغه ولی سری اروپایی داغ نمیشه
    به نظر شما این واقعیت داره؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

من امروز از بانه VT20p رو خریدم البته میخواستم سری B رو بخرم ولی p رو بهم قالب کردند الانم دارم دوره کالبیراسیون رو انجام میدم
    فقط احساس میکنم پانلش چند دقیقه بعد روشن شدن گرم میشه یعنی تقریبا داغ میشه البته نه در حدی که دست رو بسوزونه به نظر شما این نرماله؟
    چند وقت پیش که یکی از نمایندگیهای پانا تو جمهوری رفتم به من گفت یه دست یه پانلش بزن ببین چقدر داغه ولی سری اروپایی داغ نمیشه
    واسه منم داغ ميشه...
    بعد چند ساعتم كه خاموش ميكنم يه صداهائي از توش مياد

داره خودمونی میشه mehrdad2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام
    کسی از دوستان سری اروپایی(B) این تلویزیون رو داره یا اصلا تو ایران از نزدیک دیده؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

[QUOTE=karan1348;6236284]قیمت 50vt20 را در بانه همین هفته 2300 میگفتند . ما 42gt20p گرفتیم 1560 با یک عینک و بلوری.نمی دونم در مقابل vt20 می ارزه ؟[/QUOTE

لطفا در خصوص 42gt20 راهنمایی فرمایید. تنظیمات و هر چه می دانید. نحوه استفاده از عینک و اینکه طرز شارژ عینک چون شارژی کنار آن ندادند.مدل عینک TY-EW3D10 است.
    و یک سوال دیگر اینکه کدام کانال در م.ا.ه.و.ا.ر.ه سه بعدی پخش می شود؟ چون ما هیچ سورس 3D نداریم.
    ممنون می شم پاسخ دهید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

دوستان اينهم لينك 95 پرسش و پاسخ تلويزيون P50VT20 از سايت پاناسونيك

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    و همچنين در همان صفحه آموزش،ساختار كاركرد، خصوصيات تكنيكي و ... را مي تونيد دنبال كنيد

دوستان با عرض پوزش لينك بالا اصلاح شد
    Last edited by *Alucard*; 12-07-2011 at 16:05.

6. 5 کاربر از AMIRY2006 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

قیمت VT20 پنجاه اینچی با دو عینک و گارانتی شده 3.100 (3.200 میگند ولی شما 3.100 بخرید).

تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

دوست عزیز لطف میکنی با ذکر منبع ، حمل ایستاده رو بیشتر توضیح بدی؟ آخه چرا؟
    ببخشید، من این پست را ندیده بودم.

روی جعبه اکثر پنل ها این موضوع (حمل ایستاده) ذکر شده. اینکه دلیلش دقیقا چیه را من نمی دونم. ولی ممکنه اینا باشه:
    1- با توجه به بزرگی پنل و احتمال اینکه اگر به وسط جعبه فشار بیاد، این فشار به خود پنل منتقل میشه
    2- یا اینکه اگر دو طرف پنل را بگیرند (مثل جابجا کردن یک تخت) ممکنه پنل به خم شدن تمایل پیدا کنه و در نتیجه آسیب ببینه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه kambiz11000's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

با عرض سلام خدمت شما دوست گرامي : بنده هم يك ماهي است 50vt20 خريدهام ولي رسيور sd خودم با يك مدل ايكس كروزر hd400 عوض كردم از نظر كيفيت تصوير در سورس sd تصوير قابل توجهي پخش نم كرد و وقتي با فروشنده در ميان گذاشتم عنوان كرد دستگاه full hd در پخش تصاوير sd كمي ضعف دارد كه نمي دانم چقدر گفته هاي اين دوستمان صحيح است يا نه لطف نموده ضمن راهنمايي يك رسيور hd با كيفيت در حدود قيمت 200 الي 250 هزار تومانكه در هر دو سورس كيفيت قابل قبولي داشته باشد به بنده معرفي بفرماييد
    سلام فروشنده احتمالا از مدلهای جدید بی خبر بوده. مدل iclass k9k9 full hd xvid خوبه مدل 2011 هست با اکانت شیرینگ رایگان می تونی بگیری که (قابلیت افزایش کیفیت در حالت pal) را دارد که همون sd هست و حتی شبکه های 3d هم پخش میکنه. روی lcd 42 panasonic test زدم شبکه های sd در حد خوب نشون میده
    حتی بعضی شبکه های sd رو در حد شبکه hd نشون می ده البته قبلش این کیفیت رو نداشتم ولی کالیبراسیون کردم تصویرخوب شدبا کابل hdmi وصل کن چون کامپوزیت خروجی آنالوگه کیفیتش پایینتره. موفق باشی
    Last edited by kambiz11000; 17-07-2011 at 15:35.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض حمل وی تی 20

ببخشید، من این پست را ندیده بودم.

روی جعبه اکثر پنل ها این موضوع (حمل ایستاده) ذکر شده. اینکه دلیلش دقیقا چیه را من نمی دونم. ولی ممکنه اینا باشه:
    1- با توجه به بزرگی پنل و احتمال اینکه اگر به وسط جعبه فشار بیاد، این فشار به خود پنل منتقل میشه
    2- یا اینکه اگر دو طرف پنل را بگیرند (مثل جابجا کردن یک تخت) ممکنه پنل به خم شدن تمایل پیدا کنه و در نتیجه آسیب ببینه.
    نه دوست عزیز دلیلش شاید این هم باشه
    ولی در اصل این برای مسافت های زیاد گفته شده است نه چند متر
    مثلا" برای مسافت طولانی مثل شهر به شهر

تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

یکی از دوستان پرسیده اند:

""سلام دوست عزیز
    در مورد این قسمت از فرمایشتون بیشتر توضیح میدین؟

" تجربه استفاده از VT20 را دارم، تنها نکته منفی که بنظر من میامد، حرکت Jerky در موقع Panning بود"

در مجموع از vt20 چه انتظاری نمیشه داشت؟ یا عیب اساسی vt20 در برابر led ها چیه؟ جریان صدای وزوزی و گرم کردن چیه؟
    با سپاس""

سلام

والا من تجربه زیادی با بقیه پنلها ندارم ولی بطور کلی VT20 پنل بسیار خوبیه و من خیلی ازش راضیم. در مورد وز وز، من تا بحال عملا هرگز نشنیدم. نمی دونم اگر آدم بره گوشش را بچسبونه به پنل شاید بشنوه!! در مورد گرم کردن، خوب طبیعتش همین جوریه دیگه بالاخره این مصرف بالاتر برق در نهایت باید به حرارت تبدیل بشه دیگه. ولی از این نظر مشکل خاصی برای من پیش نیامده.

اینجور که من دیدم، خیلی از TVها موقع panning (یعنی حرکت افقی دوربین) حالت پرش های خیلی ریز در صفحه دارند. فکر می کنم علت این موضوع حجم عظیمی از پردازش است که به علت تغییر در تقریبا همه پیکسل ها رخ میدهد. در مورادی این وضع را با VT20 هم مشاهده کرده ام.

12. 4 کاربر از Injaneb2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •