به نظر من هر جفتشو به ترتیب بازی کن . در کل شماره ی ۲ هم هنوز یه بازی بزرگ هست ولی ما موقعی که نقد میکنیم باید ضعف ها رو بگیم دیگه .
به نظر من هر جفتشو به ترتیب بازی کن . در کل شماره ی ۲ هم هنوز یه بازی بزرگ هست ولی ما موقعی که نقد میکنیم باید ضعف ها رو بگیم دیگه .
- Incredible storytelling
- Great symphonic soundtrack
این دو موردی بود که منو جذب ریشه ها کرد با اینکه کلا اهل نقش آفرینی نیستم فقط چندتا اکشن RPG بازی کرده بودم چه برسه به این سبک که کلاسیکه.با این حال یکی از بهترین بازیهایی بود که تجربه کردم.
شماره دومشو فعلا نگرفتم چون هنوز ریشه ها رو کامل تموم نکردم.مثل اینکه داستان به زیبایی ریشه ها نیست ولی خوب نمیشه به هیچ عنوان از این شاهکار گذشت.
Kevin VanOrd:x
Nevertheless, Dragon Age II makes a strong impression, pulling you through with the promise of another fun quest, another character to meet, and another beast to slay
به به می بینم که بازار این تاپیکه داغه
کسایی که توی pc میرن دکمه راست موس رو نگه دارن و بعدش می تونن دوربین رو به دلخواه حرکت بدن و از این بابت مشکلی نیست
من فقط از یه چیزی خیلی بدم میاد اینکه مثلا یه نفر میاد می بینه بازی دوربین ایزومتریک نداره بعد میگه : پس کلا به درد نمی خوره پس به خاطر همین بیاین برای اینکه دور هم باشیم امتیاز 1 یا 2 به بازی بدیمالان اینو منظورم به کسی در اینجا نیست و منظورم بیشتر به یوزرهای سایت مختلف مثل گیم اسپاته که به بازی همچین امتیاز هایی میدن و من مطمئنم حتی بازی رو چند ساعت بازی نکردن چه برسه به اینکه تمومش کنن! با این حساب دیگه بقیه ماجرا رو خودتون می دونید چیه! ....
راستی GameTrailers هم به pc و 360 امتیاز 9.2 داد و Xbox360Achievements هم به 360 امتیاز 9.4
+
قبل اینکه چند تا پستو نقل قول کنم لازم می دونم یه چیزایی رو هم بگم
توی این حدود 5 ساعت که من رفتم بازی بسیار خوب بود و کاملا منو جذب کردش و واقعا لذت بردم
بازم میگم از نظر صداگذاری و موسیقی فوق العاده فوق العاده ست! از این نظر حتی از شماره یک هم بهتره خیلی خیلی بعید می دونم بشه بهش 10 نداد!
دوربین ایزومتریک بازی نداره ولی تقریبا به صورت نیمه ایزومتریک میشه اونو رفت و کلا با توجه به نوع بازی مثلا دوربین ایزومتریک بود چه فایده ای داشت؟! اصلا الان ساختار بازی با دوربین ایزومتریک جور در نمیاد! مبارزات هم در کل خیلی خوبه و باز هم تاکتیکی هست و باید از pause استفاده بهینه کرد
در آخر باید بگم که تا به الان از بین شخصیت ها از مریل بیشتر از بقیه خوشم اومده واقعا هم از نظر قدرت و هم از نظر شخصیتی بسیار خوبه و ازش بسی خوشم اومدکلا همون طوری که پیش بینی می کردم از کار در اومد. فکر کنم بعدا برای رومنس ببین مریل و ایزابلا برام سخت باشه کدومو انتخاب کنم
![]()
جالبه مریل به نظر می رسه شخصیت مثبت و کلا خجالتی هستش و ایزابلا هم تقریبا برعکس اونه!
اینو نمی دونستم!edge هم به بازي 6 داد!
با توجه به اينكه به origins پنج داده بود،امتياز خوبيه!
Dragon Age 2 6/10
Dragon Age:Origins 5/10
این سایت به لیست سیاه ما اضافه شدواقعا خدا همه رو شفای عاجل بده!
از اين سيستم لول آپش رو با توجه به اينكه تازگي ها Origins رو تموم كردم خوشم نيومد،به نظرم همون سيستم لول آپ قبلي خيلي بهتر بود...اینارو موافقممسير ها و محيط هاي بازي هم خيلي بيشتر خطي شدن،مثل توي Origins مكان هاي زيادي وجود داشت مثل اون جنگله يا اون كوهي كه توش يه اژدها بود،توي اين شماره توي اكثر محيط ها يه مسير خطي رو دنبال ميكنيم...
مورد 1 و 2 تایید میشه1. داستان.......داستان......داستان نجات دنیا در شماره 1 (اونم با چند شروع مختلف) تبدیل شده به داستان زنده موندن یه خانواده بیکار. .
2. بازی ساده سازی شده.....از خرید و فروش بگیر تا عظمت بازی(البته بعضی از ساده سازیها خوبن ولی برایندش بد)
3. دیالوگا..........از نظر دیالوگ بازی خوبه یعنی تقریبا مثه شماره قبل.......ولی اونم یه جورایی ساده شده(اون علایمی که کنار هر انتخاب دیالوگ میده بدک نیس خوبه ولی ......)
البته در مورد داستانش تردید دارم و فکر نکنم سطحش پایین باشه فقط شاید نسبت به Origins پایینتر باشه
در مورد مورد 3 هم درست میگی ولی کلا مشکل خاصی نیست و اگه دقت کنی عین مس افکته فقط یه سری علائم بهش اضافه شده و در کل مکالمات به اون صورتی که بعضی ها می گفتن شیر تو شیر فقط گزینه 1 رو می زنی میری جلو اصلا نیست!!!!
شماره یک چی اون که داشت نه؟راستی بازی شایستگی GOTY شدن رو نداره.(اگه GOTY بشه من خودمو از پنجره پرت می کنم تو خیابون)
آره قبول دارم تو همچین سال رنگو با رنگی دیگه همچین عنوانی رو نمی تونه بگیره
در مورد کلاسیک و اینا یکمی توضیح دادم ولی در کل من که میگم چند درصد ازش کم شده ولی باز بازی CRPG حساب میشهدوستان من امشب نتونستم بازی رو بگیرم فردا هم که تعطیله میره واسه شنبه...
اما یک چیزی : بازی اون حالت کلاسیکه خودشو حفظ کرده؟
تا الان که بزرگترین مشکل واسه من کم شدن مبارزاته تاکتیکی هست و داستان. چون من ایزومتریک کلا استفاده نمیکنم و خوشم هم نمیاد از این مدل دوربین. اما اگه از اون حالت حماسی بیرون کشیده شده باشه واقعا افسوس یکی از بهترین بازی هایه R.P.G عمرم رو میخورم ( بعد از Fallout 3 بهترین بازیه R.P.G عمرم بود Origins )
اگه توجه کنید Fallout و Elder Scrolls هم سبکشون CRPG هستش و این ربطی به دوربین ایزومتریک و نوع خاص مبارزات نداره!
مثلا دیابلو دوربین درسته کلاسیکه ولی با وجود دوربین ایزومتریک سبک اون اکشن نقش آفرینی حساب میشه!
البته در کل به نظرم Bioware یه IP دیگه باید بسازه که کاملا کلاسیک خالص باشه یعنی مثل BA ( که فقط به درد pc می خوره) و یه IP هم مثل همین بازی هم اکشن هم کلاسیک که البته می تونه در مورد اون مورد اولی خود همین DA رو به این صورت ادامه بدن...
مثل موریگان شاید توی بازی نباشه ولی در کل تا اینجا که من رفتم کارکتر ها خیلی خوب بودنشخصیت ها چجورین؟ با اینکه تقریبا مطمئنم هیچ شخصیتی جایه Morrigen رو نمیگیره و هیچ شخصیتی به خوشگلیه اونم نمیشه تویه این بازی اما میخواستم بدونم شخصیت ها Special اند؟ یعنی اینکه یک شخصیت رفتار خاصه خودشو داشته باشه. ( یادمه Morrigen اگه بهش میگفتی تو کارت درسته تو عالی ای و ... Romance منفی بهت میداد کلا شخصیت از اون قشنگ تر تابحال ندیده بودم )
بعد رومنس هم دیگه توی کمپ انجام نمیشه چون کمپی وجود نداره و به جاش میری خونه طرف
بعد جالبیش اینه که برعکس شماره قبلی هر شخصیت یه Specialization خاص خودشو داره که بازیو خیلی جالب می کنه!
مثلا از Specialization مریل خیلی خوشم اومد یعنی در کل این مریل جذبم کرد و امیدوارم تا آخر کار هم همین جوری باشه و رفیق نیمه راه نباشه![]()
Last edited by vahidgame; 10-03-2011 at 22:43.
اي بابا وحيد حرفاتو خلاصه كن بذار بتونم بخونم هفت هشت پست اخيرت رو نخوندم از بس زياد حرف زدي![]()
به نظر من فعلا بازیش نکنیم بهتره (یا حداقل تمومش نکنیم) آخه تا یه چند هفته دیگه Bioware اولین پچ بازی رو میده بیرون و خیلی از باگهای بازی درست میشن...کاشکی چند تا از امکانات خوبی رو که Origins داشتو به این اضافه کنه خیلی خوب میشه این طوری!![]()
تازه خلاصه می کنم اینقدر میشهاي بابا وحيد حرفاتو خلاصه كن بذار بتونم بخونم هفت هشت پست اخيرت رو نخوندم از بس زياد حرف زدي
عزیز من تو که نمی خوای فعلا اونو بازی کنی و چند ماه دیگه بازی می کنی اصلا نخونی شاید برات بهتر باشه من که این شرایط تو رو داشتم اصلا دووم نمیاوردم و قید کنکور رو می زدم
خلاصه اون اینکه اگه من که به Origins امتیاز 9.5 یا یکمی بالاتر می دادم این شماره بین 0.5 تا 0.8 شاید بهش پایینتر بدم و فکر نکنم دیگه از این کمتر بهش بدم....
بستگی سلیقه شما دارهراستش با این تعریف ها موندم بازی رو بگیرم یا برم 1 رو بازی کنم...
برای کسایی که کنسول دارن و شماره یک رو نرفتن و RPG باز نیستن که صد در صد این شماره رو توصیه میشه اول برن
از این دو تا دومی رو که حتی به شکل بهتر داره!Incredible storytelling
Great symphonic soundtrack
این دو موردی بود که منو جذب ریشه ها کرد با اینکه کلا اهل نقش آفرینی نیستم فقط چندتا اکشن RPG بازی کرده بودم چه برسه به این سبک که کلاسیکه.با این حال یکی از بهترین بازیهایی بود که تجربه کردم.
شماره دومشو فعلا نگرفتم چون هنوز ریشه ها رو کامل تموم نکردم.مثل اینکه داستان به زیبایی ریشه ها نیست ولی خوب نمیشه به هیچ عنوان از این شاهکار گذشت.
فکر کنم در آخرسال توی جایزه هایی مثل بهترین صداگذاری و موسیقی صد در صد نامزد بشه
ولی همون طور که گفتم مورد اول هنوز جای تردید داره و مطمئنا دیگه در حد 10 نیست
Last edited by vahidgame; 10-03-2011 at 23:12.
Dragon Age 2 DLC : All DLC + Unlockers
دوستان از این آدرس می تونید تمامی DLC های این بازی باری PC رو دانلود کنید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این امکان درسته وجودش خیلی خوبه ولی نبودش عیب نیس .یعنی یه چیز مستحب.مخصوصا این شماره که نوع اکشناش مثه شماره 1 نیس که کند باشه..........تو چند ثانیه شاید آدم چندین نفرو از وسط با سرعت نصف کنه که خوب دیگه ایزومتریک نمیشه انجماش دادالبته از لحاظ برداشت وسایل و اینا آره ایزو بهتر بود.....
در کل این خودش خوبه ...فرق خاصی نداره.... .
شماره 1 آره خیلی بازی بزرگی بود..........
+
دیابلو که فکر نکنم واسه امسال برسه در نتیجه امسال تنها رقیب این بازی elderscroll هستش که البته اونم دچار ساده سازیهایی شده ولی خوب بازیهایی که bethseda می سازه هر کدومشون سبک نقش افرینی رو شدید تکون میدن........ .
(یاد فال اوت 3 و الدراسکرول قبلی به خیر.....زندگی کردیم باهاشون)
درسته نوید ولی میدونی چیه؟؟
هر سبک بازی باید یه نیازی رو ارضا کنه.........سبک نقش افرینی کلاسیک هم باید نیازهای خودشو واسه مخاطبش ارضا کنه.......درسته این بازی 85 درصد اون نیازا رو مرتفع می کنه ولی مشکل اینجاس که شماره 1 این بازی 100 درصد اون نیازا رو مرتفع میکرد....
.
.
Dragon Age II
بالاخره بازی امروز به دست من رسید.بالاخره بعد از چند سال صبر بعد از ریلیز Dragon Age Origins، نسخه بعدی بازی با نام Dragon Age II ریلیز شد. از تریلر های قبل از بازی می شد فهمید که سیستم مبارزات بازی کلا تغییر کرده است. بازی با اولین نگاه خیلی جذاب به نظر می رسید ، ولی وقتی وارد جزئیات می شدیم واقعا نقاط ضعفی رو پیدا می کردیم. اولین نکته ضعف داستان بازی هست.بازی با نمایی سیاه و تصویری غیر واضح از مردی که توسط دو نگهبان حمل میشد شروع می شود. بعد از اون چهره ی زنی نمایش داده میشه که از او سوالاتی می پرسه. ( در جلوتر ، با این دو شخصیت کامل آشنا می شویم ) در کل این صحنه بهانه ای بود برای شروع داستان. بعد از این که مرد شروع به روایت داستان قهرمان kirkwall می کنه ، صحنه عوض میشه و به نبرد جنگ منتقل میشه. این قسمت بازی در واقع توتریال یا تمرین بازی برای آشنایی با دکمه های بازی می باشد . پس از یک نبرد صحنه هایی بین این نبرد با همان صحنه ی اول رد و بدل میشه که در آخر این صحنه ها بازی شروع میشه.
نبرد ابتدای بازی
همون طور که می بینید این داستان تنها بهانه ای برای شروع بازی می باشد و اصلا چنین شروعی برای بازی پیشبینی نمی شد ( البته تا قبل از نسخه دمو ) . دراگون ایج یک بازی CRPG بود و یک بازی به این سبک نیازمند داستانی قوی هست. ولی چنین شروعی اصلا برای این چنین بازی ای انتظار نمی رفت.گرافیک بازی چندان تغییری نسبت به نسخه ی قبل نکرده است ، گرافیک محیط بهتر شده ولی گرافیک شخصیت ها بیشتر تغییر کرده است. ولی باز هم به گفته ی bioware قرار بود که بهترین گرافیک آر پی جی هارو داشته باشه. ولی این چنین نبود. Bioware می تونست بیشتر روی گرافیک بازی کار کنه.
'گرافیک بازی نسبت به نسخه ی قبل تغییری نکرده است
نکته ی بزرگی که که ما متوجه می شیم دیالوگ ها هست. دیالوگ ها کاملا Mass Effect وارد شده اند. حتی شکل ظاهری و طبقه بندی آن ها نیز شبیه مس افکت شده است. این کار آنان صد در صد ، دو مسئله رو ایجاد می کنه :1- شخصیت اول داستان سخنگو میشه2- تعداد دیالوگ ها کم میشه.مورد اول به نظر بنده بسیار خوبه و اثر مثبتی داره ، ولی گزینه ی دوم برای چنین بازی ای که همیشه شامل 50 خط دیالوگ بود ، اصلا قابل فهم نیست. درسته کار سختیه که این گونه ، در صورتی که شخصیت اول داستان سخنگو هست ، دیالوگ هارو زیاد کرد ، ولی خب هیچ کس bioware رو مجبور نکرده که بازی رو شبیه مس افکت کنه. نکته منفی دیالوگ ها شکل ای هست که وسط پنل دیالوگ ظاهر میشه. که به اشکال شکش قرمز ، شکلک بدجنس به رنگ بنفش ، صورت انسان و... که نشان دهنده اثار هر دیالوگ است. همیشه یکی از لذت های بازی های نقش آفرینی ، این است که دیالوگ هارو طوری انتخاب می کنیم که نمی دونیم جواب چی میشه ، ولی این گونه دیالوگ خیلی خیلی روی بازی تاثیر می ذاره و باعث میشه که بازی باز اشتیاق کمتری نسبت به دیالوگ هاش داشته باشه. البته نکته مثبتی هم توی دیالوگ هاش داشت و اونم تنوع اونا بود. واقعا میشه دید که اگر یک جواب دیگر رو بدی چقدر روند دیالوگ تغییر می کنه.
دیالوگ های مس افکت وار !
صدا گذاری بازی نسبتا عالی بود و جدا مشکلی در این بخش ندیدم . صدا گذاری به موقع صحبت ها ، افکت زیبای شمشیر ها ، کمبو ها و اسپل ها خیلی های دیگر باعث زیبا تر شدن بازی میشه. همچنین موسیقی بعضی از صحنه ها بسیار حماسی و زیباست.گیم پلی بازی واقعا پیشرفته شده بود. درسته نکات منفی زیاد بود ، ولی نکات مثبت بازی هم کم نبود. به عنوان مثال ، نبرد های بازی بسیار طبیعی تر و قشنگ تر شده ، این که به کسی دستور بدیم که به کجا بره ، به پشت یکی بریم و شمشیر بزنیم ، به موقع از اسپل ها استفاده کنیم و ... همه به جذابیت فایتینگ بازی افزوده . و صد در صد نسبت به نسخه ی قبل پیشرفت کرده است.انیمیشن های میان بازی بسیار زیبا طراحی شده اند و مطمئنا bioware و EA در این راه ، از انیمیشن ساز های بزرگی استفاده کرده اند.فضای سازی بازی فوق العاده است ، گاهی اوقات آدم باید محو صحنه های زیبای طراحی شده بشود ، ولی بازی گاهی اوقات هم صحنه ها تکراری می شود ، که تعدادشان بسیار کمتر است.منو ها کاملا شبیه بازی قبلی بود ، ولی بعضی چیز ها بود که واقعا از Bioware بعید بود که این کارا رو کنه. به عنوان مثال خیلی از پوشن ها و تله گذاری و... از بازی حذف شده اند ! تعداد اسکیل ها کمتر شده و یا تغییری نکرده که این نکته ی بد بازی است.در کل بازی نسخه ی دوم خوبی نبود ، ولی باز هم قابل بازی کردن بود و می تونه بازی خوبی برای هر طرفدار این سبک بشن. احتمالا پچ ها و دی ال سی های بازی کم کم ظهور می کنند و بازی بهتر میشه.ممنونمبین شاکری20 اسفند 89
نمراتم به بازی :
گرافیک : 82 از 100
گیم پلی : 92 از 100
داستان : 89 از 100
صدا گذاری : 94 از 100
فضاسازی : 90 از 100
نو آوری نسبت به نسخه ی قبلی : 78 از 100
نمره کل : 87.5 از 100
87.5 %
Last edited by MobinS; 11-03-2011 at 13:56.
سلام
اقا منم این بازی رو امروز خریدم برای ایکس باکس...
از دمویی که بازی کردم همچین نفهمیدم چی به چیه..قسمت اولشم بازی نکردم و با این که داستان قبل رو خوندم ولی باز نیاز داره یه بار دیگه بخونم پس واسه شروع این بازی عجله نمی کنم
دیگه بعد کیلزون همچین شارژم انگار یه بمب اتم گیم انداختم بالا واس همین باری درک خیلی خوب بازی های دیگه به زمان نیاز دارم.
در ضمن فک کنم دور شدن از اون سبک قدیمی برخی طرفدارانی مثل منو جذب و چه بسا برخی طرفداران محبوب سری قبل رو نتونه راضی کنه
بازی بینهایت سلیقه ای هستش.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)