شرمند بعد که پست زدم دیدم!تشکر!!
شرمند بعد که پست زدم دیدم!تشکر!!
Last edited by zerolight; 05-07-2010 at 16:07.
امتحان کردم باbt جواب داد!!گوشیم5800 سیستم هم mac os x
میشه راهنمایی کنین این تست سرعت رو از کجا میزارین!؟
---------- Post added at 05:10 PM ---------- Previous post was at 05:07 PM ----------
این بستهای یک ماه معمولی در ساعت غیر اوج مصرف هم جواب میده!؟؟
از کجا بفهمم دارم EDGEاستفاده میکنم یGPRSا؟!5800دارم
ببین ، من دیگه مشکل کانکت شدن ندارم ، آیفون خیلی سریع با مک بوک پرو ی من مچ شد!
مک بک پرو خشاب سیم کارت نداره!
خب این طرح رو جطوری باید انتخاب کنم؟خوب همین دیگه وقتی من داد میزنم با رنگ قرمز مشخص میکنم که اصلا سمت 24 ساعته نرید باری همینه دیگهشما میبایست 2 تومن بیشتر خرج میکردین و طرح شبانه رو فعال میکردین
شبانه این سرویس جواب داده و یه قرون از حساب من کم نکرده . اگر شبانه رو فعال میکردین الان به مشکل نمیخوردید.
بهتره که دیگه طرحی رو انتخاب نکنید
الان که وصل شدید سرعتتون حدود 16 هستش که فکر کنم EDGE گوشی شما کلاس 32 نباشه اگه ی بود که سرعتش بیشتر میشد
سمت ونک هم تعجب میکنم که سرعتت کم باشه . وزیر گفته اگه جایی صحبت کردن زیاد باشه پهنای باند رو مجبوریم به صدا بدیم و دیگه از شبکه خبری نیست .!
بهترین کار اینه که الان دستگاهت هم پرتابله یه فایل رو دانلود کنی و همزمان هم با گوشی و هم با دستگاهت که پرتابله توی اتاق قدم بزنی ببینی کدوم گوشه بهتر انتن میده
بهتر هم هست که یک طرح 10 تومنی یک ماهه رو هم انتخاب کنی تا به مشکل نخوری .![]()
سرعت من تا۲۰ و حتی ۳۰ هم رفت ولی ، فقط چند ثانیه بود و بعد دوباره رفت رو ۱۰ ، ۱۲ !
موفق باشید ،
امید
ببین اگر وقتی که کانکت شدی حرف E اومد که EDEG هست اگر هم نیومد GPRS هست!از کجا بفهمم دارم EDGEاستفاده میکنم یGPRSا؟!5800دارم
ممنون ، دوست من ، ولی فکر کنم ، همین آیفون خوب باشه!
بله ، با کابل USB سرعت بالاتر از بلوتوثه!
اینم internnet tehtering در آیفون ،
فقط یک نکته رو من ، درست متوجه نشدم ، من باید بسته ینامحدود یکماهه رو فعال کنم ؟
کدش رو اگر بدید ممنون میشم!
موفق باشید ،
امید
خواهش میکنم
اگه 5800 نوکیا باشه که من نگاه کردم کلاسش 32 هست وتا 35 کیلو در ثانیه هم میره اگه هم که سامسونگ باشه که کلاسش 10 هست و امیدی بهش نیست بهتون گفتم پست یک و دو رو بخونید ...کامل بخونید که همه جوابهاتون رو بگیرید.
توی ساتی GSMarena برید و اسم گوشی رو بزنید ببین EDGE کلاس چند رو ساپورت میکنه بعد برید نوی جدول کلاسها که توی پست یک گذاشتم ببینید چه سرعتی دارید.
تست سرعت از سایت زیر
speedtest.net
میری اینجا و توی این سایت یه مدت صبر میکنی که نقشه خاورمیانه رو باز کنه وقتی که ایران رو دیدی نگاه میکنی و از سرور کویت که با عکس ستاره مشخص شده یک کلیک میکینی و اتوماتیک تست میگیره موقع تست هم به هیچ عنوان سایت نگاه نکن و اپدیتهاتو هم ببند و اصلا بزار سیستم باری خودش باشه وبگردی هم نکن یه 5 دقیقه بهش مهلت میدی تا نتیجه رو اعلام کنه. اگه کویت بسته بود از یه جا دیگه بگیر که نزدیک ایران باشه مثل ایروان یا باکو.
بسته یک ماهه رو که بگیری دیگه شب و روز کانکته غیر مصرف و مصرف نداره فول تایم مال خودته
اگر G رو روی صفحه گوشیت دیدی یعنی GPRS هست اگر هم E اومد یعنی EDGE
تفاوتشون رو راحت میشه تشخیص داد سرعت EDGe وحشتناک زیاده و با GPRS ( اگر قبلا با GPRS کار کرده باشی ) اصلا قابل قیاس نیست .
خوب به سلامتی . معلومه که مچ میشه جفتشون از زیر دست یه نفر در اومده غیر از این بود جای تعجب داشت
مکبوک سیم کارت ریدر نداره ؟ از اپل دیگه بعید بود گفتم که یه فوجیتسو سیم کارت میخورهاز اپل خدایی بعید بود.
برای انتخاب طرح هم باید با گوشی موبیالتون یه سری کد رو وارد کنید که در پست اول جدولش رو گذاشتم
سرعت شما متغیر هست یه خورده جابجا بشید بهتر میشه
ضمن این که چون بی سیم هم هست سرعت یک نواخت نیست و همچین انتظاری رو نباید نه از وایمکس نه از کلیه وایرلسی ها داشته باشید خوب eDGE همیه وایرلسه دیگه .
این مشکل زیادی نیست به هرحال برای من سرعتش از 20 کمتر نشده و خدا رو شکر کار میده.
بازم با این سرعتی که دارید در حد یک ADSL نامحدود با سرعت 128 دارید کار میکنید که قیمتش 30 تومن در ماه هستشما هم موفق باشید.
![]()
در این مورد پس از استفاده طولانی باید به فکر خرید یک گوشی جدید باشید و گوشی فعلی رو به سطل زباله بندازیدچون فوق العاده باطری نازنین ایفون رو به اصهلاک میندازید
علمای تعمیرکار موبیال میگویند بهتر اینه که باطری کامل خالیبشه و بعد کامل شارژ بشه و وقتی هم که شارژ شد سریع از شارژ خارج بشه
ولی در هنگامی که جنابعالی در حال وبگردی هستید باطری کاملا تحت فشار برق هست و در حال لبریز شدن از انرژی الکتریکی وارده ... و در درازمدت سبب از بین رفتن باطری اورجینال گوشیتون میشه.ضمن این که کاملا خاصیت مودمی رو هم از دست میده
گوشی برای صحبت کردنه نه انتقال دیتا![]()
ببینید ، شما نگران ، آیفون من نباشید ، چون من دنبال یک بهانه ام که ، بندازمش دور و iPhone 4 بخرم!
یک سؤال دیگه ، تو این جدول ،
اگر من آخری رو اگر انتخاب کنم ، یعنی فقط از ساعت ۱۱ شب تا ۶ صبح حق دانلود دارم ؟
کی باید ،کدش رو وارد کنم ؟ ساعت 11 شب ؟ یا همین حالا ؟
Last edited by Microsoft24; 05-07-2010 at 17:42.
به هرحال ضرر ، ضرره
ایفون 4 هم مشکلات چپ دستها رو داره طوری که کافیه با چپ دستت بگیریش تا انتن در بره اونم به خاطره وضعیت طراحی این گوشیه ... خوب کم کم داریم به نقد ایفون میرسیم.
دقیقا خوب متوجه شدید شبها از 11 تا 6 صبح و روزای 5شنبه و جمعه هم که توضیح دادم در پست قبلی که میتونین استفاده کنین در وقاع روز 5 شنبه و جمعه صبح تا شب وتاصبح بعد رایگانه.
هر موقع زدی فعال شده ولی بهتره که مثلا همین الان بزنی تا شب قعال شده باشه نه اینکه نصفه شبی ساعت 3 مسیج بزنه و بگه که فعال شده![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)