تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 26 از 44 اولاول ... 1622232425262728293036 ... آخرآخر
نمايش نتايج 251 به 260 از 433

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در ایران | فصل 1389-1390 | پیش فصل

آخر فروم باز mmiladd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اُتاقم..!

پيش فرض فتح‌الله زاده :هر حريفي در ليگ دهم مقابل استقلال تن‌اش مي‌لرزد !!!

سرپرست باشگاه استقلال گفت: از فردا با چک شخصي براي جذب بازيکنان مختلف اقدام خواهم کرد.

علي فتح‌الله زاده پس از حضور در باشگاه استقلال اظهار کرد: بزودي کنفرانس خبري را خواهم داشت و از طريق رسانه‌ها با هواداران استقلال صحبت مي‌کنم و سياست‌هاي باشگاه را در فصل جديد مشخص خواهيم کرد. در اين چند روز که بنده خارج از کشور بودم، نظري جويباري و اميري نهايت تلاش‌شان را براي تيم استقلال به کار بستند. پرويز مظلومي سرمربي تيم استقلال ليستي از بازيکنان مختلف را به ما داد که سعي مي‌کنيم يکي يکي با تمام آن‌ها مذاکره کرده و آن‌ها را جذب کنيم.

وي ادامه داد: ما هميشه استقلالي هستيم و دوست داريم در اين تيم کار کنيم. ما دوست داريم در شرايط سخت استقلال را تحويل بگيريم. اکنون نيز همه بايد کمک کنيم تا تيم قدرتمندي در ليگ دهم داشته باشيم.

وي افزود: استقلال يک تيم مردمي و پرافتخار در آسياست. اميدوارم رسانه‌ها نيز به ما کمک کنند و ان‌شاءالله با حمايت هواداران و دعاي خير آن‌ها امور را پيش ببريم.

فتح الله زاده درخصوص بازگرداندن بازيکنان جدا شده از استقلال به اين تيم اظهار کرد: احساس من اين است که مي‌توانيم برخي از اين بازيکنان را به استقلال برگردانيم. در استقلال به روي همه استقلالي‌ها باز است و اگر تواني براي جذب کردن آن‌ها باشد حتما اين بازيکنان را به استقلال برمي‌گردانيم. ما از مديران برخي باشگاه‌ها که بازيکنان استقلال را به خدمت گرفته‌اند مي‌خواهيم که در اين زمينه همکاري کنند و اگر خيلي به اين بازيکنان نياز ندارند نه به خاطر ما بلکه به خاطر مردم شرايطي را ايجاد کنند که اين نفرات به استقلال بازگردند.

فتح‌الله زاده گفت‌: در حال حاضر 14 بازيکنان ما قراردادشان تمام شده اما بيش از 6 بازيکن ليگ برتري نمي‌توانيم جذب کنيم. اين شرايط کار را سخت مي‌کند. از وقتي با دستور سعيدلو رييس سازمان تربيت بدني به استقلال آمدم شبانه‌روزي براي آماده کردن اين تيم تلاش مي‌کنم.

وي اضافه کرد: برخي بازيکنان جدا شده استقلال که قراردادشان را با تيم‌هايي چون استيل آذين و سپاهان ثبت کرده‌اند، به سختي مي‌توان به تيم سابق‌شان برگرداند چرا که ما بايد 50 درصد از مبلغ قراردادشان را بپردازيم تا بتوانيم آن‌ها را برگردانيم اما با شناختي که از آقايان حسين هدايتي و محمدرضا ساکت، مديران اين دو باشگاه دارم، آن‌ها روي‌شان نمي‌شود از ما پولي بگيرند و بعيد مي‌دانم آن 50 درصد را طلب کنند. دوستان شرايط ما را درک کنند. اما در هر حال استقلال تيم بزرگي است و هيچ ترس و نگراني از آينده نخواهد داشت. استقلال آن قدر بزرگ هست که بتواند تا پاي جان تلاش کند و از حقش در ليگ برتر دفاع کند، ما تيم قدرتمندي خواهيم شد که هر حريفي در ليگ دهم مقابل استقلال تن‌اش بلرزد.

وي در پاسخ به اين سوال که آيا در بدو ورودتان به استقلال مي‌توانيد قول قهرماني در ليگ برتر به هواداران اين تيم بدهيد، اظهار کرد: هواداران هر جا که من را مي‌ديدند فقط مي‌گفتند حاجي به استقلال برگرد. آنها صحبتي از دادن قول قهرماني نمي‌کردند، سخت است که در چنين شرايطي بتوان چنين قولي را داد چرا که مي‌دانند اگر من قولي بدهم حتما به آن عمل کرده و قهرماني را مي‌گيرم. هواداران استقلال من را مي‌شناسند و مي‌دانند از هيچ تلاشي براي موفقيت استقلال دريغ نمي‌کنم. آن‌ها مي‌گفتند ما قهرماني نمي‌خواهيم فقط بازگشت تو را مي‌خواهيم، ان‌شاءالله برنامه چند ساله‌اي براي موفقيت استقلال ترسيم مي‌کنيم. قول مي‌دهم که در اين چند سال بتوانيم چندين قهرماني هم به دست آوريم اما اختصاصا در ليگ دهم مطمئن هستم در جايگاه خوبي قرار خواهيم گرفت.

مديرعامل باشگاه استقلال درباره بودجه تعيين شده براي اين باشگاه از سوي رييس سازمان تربيت بدني تصريح کرد: سعيدلو در جلسه‌اي که با مديران دو باشگاه پرسپوليس و استقلال داشته، گفته است 40 درصد از هزينه اين فصل‌تان را سازمان تربيت بدني تقبل مي‌کند و 60 درصد را خودتان درآمدزايي کنيد که با رايزني مسوولان باشگاه پرسپوليس، اين رقم به 50 ،‌ 50 رسيده است که طبعا اين 50 درصد براي استقلال هم صدق مي‌کند و رقم خوبي است. در دوره قبلي که به استقلال آمدم سازمان در ابتداي کار پولي نداشت به ما بدهد و از چک‌هاي شخصي‌ام براي عقد قرارداد با بازيکنان استفاده کردم. من اين ريسک را به خاطر عشق به استقلال و هوادارانش انجام دادم و اکنون نيز چنين خواهم کرد و از فردا (سه‌شنبه) با دسته چک شخصي براي مذاکره با بازيکنان مختلف اقدام خواهم کرد. بازيکن نمي‌تواند صبر کند تا بودجه باشگاه تامين شود، من اين ريسک را پذيرفته‌ام و عمل خواهم کرد.

وي ادامه داد: ما همچنين روي جذب سه بازيکن خارجي حساب ويژه‌اي باز کرده‌ايم و تمرکزمان را معطوف کرديم تا بتوانيم بازيکنان خوبي بگيريم. اگر بشود مي‌خواهيم از بازيکنان برزيلي براي سهميه خارجي‌مان استفاده کنيم. در تلاش هستيم تا با مساعدت ساکت بتوانيم "جان واريو" را هم به استقلال بازگردانيم که بايد ببينيم چه مي‌شود

منبع : بیر شو..

پروفشنال آرسـام's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    شما کجاست؟

پيش فرض

وي افزود: استقلال يک تيم مردمي و پرافتخار در آسياست. اميدوارم رسانه‌ها نيز به ما کمک کنند و ان‌شاءالله با حمايت هواداران و دعاي خير آن‌ها امور را پيش ببريم.
    آخرین فنون تیمداری.

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    آبیه آسمون

پيش فرض

«: مبلغ قرارداد شش‌ماهه من با تیم شاهین 130 میلیون تومان بود که 40 میلیون تومان را تاکنون گرفته‌ام و بابت مابقی قراردادم دو فقره چک 50 و 40 میلیون تومانی که تاریخ آن تا پایان لیگ نهم بود را از باشگاه دریافت کردم اما متاسفانه این چک‌ها برگشت خورد و تاکنون هم وصول نشده است.»
    این رحمان رضایی روهم 4 تا بازی نکرد !

خداییش خیلی پرووئه

عجب !

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

اولين نقل و انتقالات رسمي استقلال

سايت گل ـ استقلال امروز با جواد شيرزاد، عمادرضا و ميلاد ميداودي قرارداد خود را امضا مي‌كند، ضمن آنكه طي روزهاي گذشته هم با آرش برهاني و وحيد طالب‌لو به توافق رسيده‌اند. بعد از حضور علي فتح‌الله‌زاده در تهران و شروع كارش در باشگاه استقلال اين اولين عملكرد استقلال در بازار نقل و انتقال است.

تا قبل از اين شنيده مي‌شد كه استقلالي‌ها با فرزاد آشوبي هم به توافق رسيده‌اند، اما اين بازيكن در آخرين لحظات از تصميم خود پشيمان گشته و به سمت اصفهان پيچيد تا با ذوب آهن به توافق برسد و فصل آينده لباس اين تيم را بر تن كند.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    احتمال پیوستن رحمتی به پرسپولیس

سايت گل – ميثاق معمارزاده از باشگاه پرسپوليس درخواست 500 ميليوني داشت تا قرارداد خود را با اين تيم تمديد كند . رقمي كه مديران پرسپوليس را به شوكه انداخت و آنها به سرعت با اين پيشنهاد مخالفت كردند و حبيب كاشاني به فكر دروازه بان ديگري براي دروازه پرسپوليس بود .

او تصور كرد اگر بخواهد 500 ميليون به معمارزاده بدهد باكمي پول بيشتر مي تواند مهدي رحمتي را به پرسپوليس بياورد و دروازه اين تيم را تضمين كند . درخواست معمارزاده جرقه مذاكره با رحمتي شد و امروز مذاكراتي بين دو طرف صورت گرفت كه توافقاتي هم در اين مذاكرات حاصل شد .

قرار است ظرف روزهاي آينده كاشاني و رحمتي نشستي داشته باشند تا جلسه نهايي را براي عقد قرارداد انجام دهند . با خبر مذاكره رحمتي با پرسپوليس به طور حتم مديران سپاهان هم آرام نمي نشينند و پيشنهادات خود را به شماره يك ايران ارائه خواهند كرد و تمام تلاش خود را به كار مي گيرند تا اين بازيكن به پرسپوليس نرود زيرا امير قلعه نويي اعتقاد ويژه اي به اين دروازه بان دارد .

رحمتي فصل گذشته با انتقال به باشگاه سپاهان نام خود را به عنوان يكي از بازيكنان ليگ ايران مطرح كرد.

کد:

پروفشنال mojtaba-civil's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سايت گل – ميثاق معمارزاده از باشگاه پرسپوليس درخواست 500 ميليوني داشت تا قرارداد خود را با اين تيم تمديد كند . رقمي كه مديران پرسپوليس را به شوكه انداخت و آنها به سرعت با اين پيشنهاد مخالفت كردند و حبيب كاشاني به فكر دروازه بان ديگري براي دروازه پرسپوليس بود .
    [/code]

این معمار زاده هم دلش خوشه ها... اگه این عزیزمحمدی آیکیو هویج ورود دروازه بان خارجی رو ممنوع نمیکرد، الان قیمت دروازه بانها نصف هم کمتر بود.
    Last edited by mojtaba-civil; 15-06-2010 at 10:30.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

ولی در مورد اون دو تا دیگه حق با تو نیست. هر 2 تو هیئت فوتبال ثبت کردن. حتی خبرشو تو اخبار ورزشی هم گفت.
    بهت توصیه میکنم که هر از گاهی یه سر به سایتهای خبری بزنی. کار به شایعات ندارم، خبرهای بازیکنانی که با کدوم تیم ثبت کردن.
    تو اخبار ورزشی که مثه اخبارای دیگه صدا و سیما چرت میگن. چند روز پیش گفت جباری با ذوب آهن ثبت کرد.
    من با روزنامه گل خیلی بیشتر از سایت های خبری حال میکنم.
    به جای اینکه روی حدس و گمان حرف بزنی کمی مستند حرف بزن.
    مستندات شما هم حتماَ موجوده و میخوای نشون بدی.
    فعلا که شما به اطلاعات سرشارم نیازمندی
    جـــــــــــــــون من به من اطلاعات بده.
    در ضمن حسین کاظمی تو فیس بوکش نوشته بود که میتونه برگرده.
    نه اکبرپور نه کاظمی تسویه حساب نگرفتن و هنوز میتونن برگردن.

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به گزارش خبرگزاري فارس، آرش برهاني صبح امروز پس از ديدار با علي فتح الله زاده و توافق با سرپرست باشگاه استقلال قرارداد خود را به مدت دو سال ديگر تمديد كرد.
    به احتمال فراوان شماره 9 استقلال پنجشنبه هفته جاري قرارداد خود را با اين تيم ثبت مي كند.
    برهاني از تيم استيل‌آذين هم پيشنهاد داشت.

برهاني درباره تمديد قرارداد با استقلال و پيشنهاد استيل آذين به خبرنگار فارس گفت: آقاي آجورلو كه در حال حاضر مديرعامل استيل آذين است به من پيشنهاد داده بودند و بايد بگويم ايشان تاثير زيادي در رشد فوتبال من داشتند اما مطمئن هستم او من را درك مي كند چون مي داند كه فضاي حرفه اي و دوستي متفاوت است. براي ايشان و استيل آذين آرزوي موفقيت مي كنم و مطمئن هستم تمديد قراردادم با استقلال خدشه اي در دوستي من با آقاي آجورلو وارد نمي كند.

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

تو اخبار ورزشی که مثه اخبارای دیگه صدا و سیما چرت میگن. چند روز پیش گفت جباری با ذوب آهن ثبت کرد.
    من با روزنامه گل خیلی بیشتر از سایت های خبری حال میکنم.

مستندات شما هم حتماَ موجوده و میخوای نشون بدی.

جـــــــــــــــون من به من اطلاعات بده.
    در ضمن حسین کاظمی تو فیس بوکش نوشته بود که میتونه برگرده.
    نه اکبرپور نه کاظمی تسویه حساب نگرفتن و هنوز میتونن برگردن.

آره. حتما میتونن برگردن. اونم به شیوه فتح الله زاده.
    وقتی میگم مستند حرف بزن یعنی بگو این چیزی که میگی رو از کدوم خبرگزاری شنیدی. تو اکثر حرفهات رو هوا هستن. چون خبر نداری که کی رفته میگی نرفته. منم نگفتم چون اخبار گفت فلانی رفته پس درسته. گفتم تو اینجا و اونجا و اخبار ورزشی گفت.
    کار هم ندارم با کدوم روزنامه حال میکنی، بهم بگو که تو کدوم خبرگزاری خوندی که این دو تا میتونن برگردن.
    آخه آیکیو صفحه فیس بوک هم شد منبع؟ صفحه رو خودش آپ میکنه یا یکی از هواداراش؟
    من اون خبر رو تو خبرگزاری های مهر،خبر آنلاین و جهان نیوز(ورزشی) خونده بودم.
    تو لابد منبعت سایت باشگاه استقلال و البته صفحه فیس بوک کاظمیه. سایت باشگاه استقلال که زیرنظر فتح الله زاده هستش که نباید انتظار حرف راست رو توش داشت. فتح الله زاده همیشه تو فصل ترانسفر سر و صدا درست میکنه و میخواد بمب بترکونه که همیشه هم به زور سیگارت از آب درمیاد.

ایشالا که برگردن. من که بخیل نیستم. ولی من وقتی از چند جای مختلف شنیدم که اینا نمیتونن برگردن خواستم بگم که بدونی. نمیدونم چرا اینقدر زورت گرفت که اونجوری حرف زدی.
    سعی کن خودتو کنترل کنی.

در ضمن من هر جا که لازم بدونم و هر جا که عشقم بکشه نظرم و یا اطلاعاتم رو مینویسم. به کسی هم کار ندارم که خوشش میاد یا نه.
    Last edited by mojtaba-civil; 15-06-2010 at 14:19.

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

خبرگزاری مهر، ۱۳۸۹/۰۳/۲۲
    قرارداد اکبرپور و کاظمی با استیل‌آذین قانونی است
    دبیر هیئت فوتبال استان تهران انتقال سیاوش اکبرپور و حسین کاظمی به تیم فوتبال استیل آذین را قانونی دانست. به گزارش خبرنگار مهر، پس از انتخاب فتح الله زاده به عنوان سرپرست باشگاه استقلال و انتصاب پرویز مظلومی به عنوان سرمربی جدید این تیم تهران، اخباری در مورد بازگشت مجدد بازیکنان جدا شده به این تیم مطرح شد که این امر از سوی دبیر هیئت فوتبال استان تهران تکذیب شد.
    مهدی انوری در این خصوص به سایت باشگاه استیل آذین گفت: زمانی که سیاوش اکبرپور و حسین کاظمی با استیل آذین قرارداد بستند، باشگاه استقلال از لحاظ مدیریتی اوضاع روشن و مشخصی نداشت اما این دو بازیکن طبق مقررات فرم تعهد نامه مالیاتی شان را امضا کردند.
    وی همچنین خاطرنشان کرد: به علت اینکه تعهد نامه‌ها در اختیار آنها قرار گرفته و این دو بازیکن متعهد به تکمیل و بازگرداندن این فرم‌ها شده اند، قرارداد آنها به صورت رسمی در هیئت فوتبال ثبت شد و انتقال اکبرپور و کاظمی به استیل آذین رسمی و قانونی است.
    دبیر هیئت فوتبال استان تهران در پایان گفت: قرارداد اکبرپور و کاظمی با تیم استیل آذین کاملا قانونی است و این دو بازیکن مشکلی برای همراهی این تیم در مسابقات فصل آینده ندارند.

لینک خبر:

کد:
    Last edited by mojtaba-civil; 15-06-2010 at 14:27.

آخر فروم باز panther99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

عماد رضا و میداوودی بیان استقلال خیلی عالی میشه . یه هافبک وسط هم بگره دیگه حله .
    حیف که آشوبی رفت ذوب آهن !!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •