کاری نداره.سیو نمیخواد
یا باید جاخالی بدی یا اینکه اگه تعداد موشکها که به سمتت میاد خیلی زیاده باید G یاF و بزنی تا از هلیکوپترت یه چیزایی بریزه و موشکها به اون سمت برن و به تو آسیبی نرسه.همین
کاری نداره.سیو نمیخواد
یا باید جاخالی بدی یا اینکه اگه تعداد موشکها که به سمتت میاد خیلی زیاده باید G یاF و بزنی تا از هلیکوپترت یه چیزایی بریزه و موشکها به اون سمت برن و به تو آسیبی نرسه.همین
آره داستانش جالبه ولی ممکنه گرافیکش زیاد به دلت نشینه.البته تو بعضی جاهاش گرافیکش خیلی خوبه
در کل دوست داری بگیرش
دوستان من اون مرحله ای که تک تیرنداز داریم و هم تیمیمون موشک و اشتباهی شلیک می کنه و باید بدویم سمت برجه بازیشم گیر می کنه. تا میرسم به بالای برج هیچ اتفاقی نمیفته . فکر می کنم باگ داره یا کرکم مشکل داره. کسی سیو بازی و داره که من از ادامش لود کنم؟ مرسی
از همين راههايي كه دوستان گفتن استفاده كن .برا من كه درست شد![]()
آره ارزش بازی کردن رو داره !!رفقا این بازی ارزش بازی داری؟ جالبه؟
سلام
من جای هستم که یکیشون رو در حیات به تاب اویزون کردن و در رو باز میکنم دوستانم به طرفش میدون و میارنش پایین وقتی یه ماموریت جدید میده میرم دنبال یارو یه جا وا میسته دیگه من میرم اونجا گیر میکنه و میاد بیرون از بازی
من اونجایی که ماموریت دارم دفتر اصلی رو پاک کنم موندم نمیدونم باید کجل برم روبروم یه پل هست ولی سربازاش تمومی ندارن
مرحله ای که باید هلیکوپتر و بدزدیم چقدر زیبا بود. بعضی جاهای بازی خیلی زیباس . ولی در کل بازی ضعیفیه
ﺳﻼﻡ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﻣﻦ ﻧﻤﯿﺪﻭﻧﻢ ﺍﻭﻝ ﺑﺎﺯﯼhomefront
ﮐﻪ ﺍﺗﻮﺑﻮﺱ ﺗﺼﺎﺩﻑ ﻣﯿﮑﻪ ﭼﺠﻮﺭﯼ ﺑﺎﯾﺪ
ﺍﺯ ﺍﺗﻮﺑﻮﺱ ﺧﺎﺭﺝ ﺑﺸﻢ ﻫﺮﭼﯽ ﻣﯿﺰﻧﻢ
ﺧﺎﺭﺝ ﻧﻤﯿﺸﻪ ﻟﻄﻔﺎ ﺭﺍﻫﻨﻤﺎﯾﯽ ﮐﻨﯿﺪ
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)