بابا دمت گرم کفم برید!!!...سرعت عمل رو برم
در مورد افت فریم هم منم با 3870 مشکل خاصی باهاش نداشتم در آخرین جزئیات بدون AA تقریبا همه جا بالای 50 میداد (البته توی رزولوشن 768*1024)![]()
بابا دمت گرم کفم برید!!!...سرعت عمل رو برم
در مورد افت فریم هم منم با 3870 مشکل خاصی باهاش نداشتم در آخرین جزئیات بدون AA تقریبا همه جا بالای 50 میداد (البته توی رزولوشن 768*1024)![]()
بازی اونقدرام طولانی نبود که ! چون خیلی خوشم اومد ازش زود تموم شد ! طفلی دادشم یه هفتس داره اینو با ایکس باکس خودش میره
+
شرمنده رزولشن یادم رفت ! 1050 * 1680 بود ! زیر این نمیتونم !
جزییات رو تغریبا در حد صفر پایین آوردم ها ولی هیچ تغییری نکرد ! (همه تیکا رو غیر فعال کردم)
در کل مشکل بد فریم دادن دائم در این بازی کم مشاهده شده...البته افت فریم لحظه ای چرا مخصوصا در انفجارها!!
ولی خوب 4770 هم برای انجام بازیهای کنونی با کیفیت بالا در این رزولوشن ضعیفه!!
البته اینکه شما میگی تموم جزئیات رو روی low گذاشتید نمیشه دلیل خاصی براش آورد...البته اگه دقت کرده باشید این بازی در حالت low و high تفاوت خیلی چشمگیری نداره!!
البته جسارت نشه ها شما دیگه خودت همکار انجمن ساخت بازی هستید و به طور کامل در جریان تمام این امور هستید![]()
دوستانی که بازی کردن بازی چطوریاس
ارزش داره برم بگیرمش....؟
من که از بازیش خیلی خوشم اومد.آره ارزش داره حتما بگیرش .مطمئنا پشیمون نمیشی
100% ارزش داره....
خوب منم بازی رو امروز تموم کردم
تموم گفتنی ها رو که دوستان در مورد این بازی گفتن دیگه تقریبا چیزی نمی مونه که من بگم جز اینکه بگم یه بازی کاملا راضی کننده بود و به قول بچه ها یک ترکیب کاملا ماهرانه از بازیهایی نظیر Wolfenstein و bioshock و یا حتی در برخی موارد حتی میشه گفت سبک اکشنش تا حدی نزدیک cod هم بود مخصوصا نوع کاورگیری و شلیکش
داستان بازی هم قابل قبول بود و می تونست آدم رو خوب درگیر خودش کنه...مخصوصا پایانهای بازی که در برخی موارد حتی میتونست غافلگیر کننده هم باشه!!
فقط من یه چیز رو نفهمیدم نقش این دختره توی سکانس آخر بازی چی بود اگه کسی فهمید به ما هم بگه؟؟![]()
همه چیو مهدی گفت
منم حرفاشو کاملا تایید می کنم
نکته خیلی باحال اسلحه Seeker بود![]()
محتوای مخفی: 1
دوستان من که با بازیش اصلا حال نکردم.....................
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)