تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: P1i <<< یا >>> K810i

راي دهنده
380. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • Sony Ericsson P1i

341 89.74%
  • Sony ericsson K810i

39 10.26%
صفحه 26 از 503 اولاول ... 162223242526272829303676126 ... آخرآخر
نمايش نتايج 251 به 260 از 5022

نام تاپيک: کلوپ P1

پروفشنال solo_88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بهر حال اميدوارم از لحن من ناراحت نشده باشي. ما چاكريم.
    سلام.عزیز ما اینجا هستیم تا بحث کنیم و نظراتمون رو بگیم و به نتیجه برسیم.نه تنها شما بلکه همه دوستان من هستن و من از هیچ کدوم از دوستان نااحت نمیشم.شما هم نظرت رو گفتی و کاملا هم منطقی هست.ما مخلصیم!
    اينكه خيلي ناجوره. اگه قرار به خط افتادن باشه پس بعد يه مدتي در هر حال روش خط مي افته ديگه نه؟ يكي ميگفت همون قسمت روش عوض ميشه. آيا واقعا ميشه اگه خش افتاد عوضش كرد و اگه ميشه چقدر خرج داره؟
    اگه بزاری تو جیب داخلی کت,مشکلی پیش نمیاد.اگرم میزاری تو کیفی بهتره بزارین تو اون پوشش مخملیش یا بزارین
    تو خود کیف یه جای جدا از بقیه وسایل.
    در مورد خط افتادن ال سی دی و عوض کردنش به احتمال زیاد میشه عوض کرد ولی چرا یه کاری کنیم خط بیوفته بعد هم دوربینمون توسط تعمیرکار دستکاری بشه؟!؟!؟!؟!

در اون مورد هم که گفتم فرهنگمون قصدم پایین اوردن خودمون نیست منظورم اینه که ما به هم میگیم فلان مدل Se رو دیدی؟؟صداش خداس!!در حالی که اصلا الویت برامون انتن دهی گوشی نیست!!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه New World's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Hell!

پيش فرض

ورد 2007 رو كسي تست كرده رو اين گوشي ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام.من چند صفحه ای از این تاپیک را خوندم اما بیشتر گیچ شدم!! آخر نفهمیدم که دوربین P1 بهتره یا K810 ممنون میشم راهنمایی کنید

پروفشنال Persian.Boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

ورد 2007 رو كسي تست كرده رو اين گوشي ؟
    قبلا تست کردم و نتیجه ها رو همراه با توصیحات در صفحات قبل گذاشتم.

صفحه 4 به بعد رو مرور کنید.

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

سلام.من چند صفحه ای از این تاپیک را خوندم اما بیشتر گیچ شدم!! آخر نفهمیدم که دوربین P1 بهتره یا K810 ممنون میشم راهنمایی کنید
    فرق چندانی نداره ولی در کل کا810 بهتره به خاطر فلاش و اینکه به نظرم گزینه هاش بیشتر باشه ولی تفاوت زیادی نداره ولی اگه برای عکاسی میخوای همون کا خوبه

پروفشنال solo_88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آخر نفهمیدم که دوربین P1 بهتره یا K810
    سلام.k810 تنظیمات زیادی برای عکس داره و یکم حرفه ای تره اما پی 1 لنز بزرگتری داره در نتیجه نورگیری بیشتری داره.

ولی از نظر من k810 همچین بگی نگی یکم بهتره ولی نه اونقدر که.....

پروفشنال Persian.Boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام

اول حرف های دوست خوبمون persian boy

حرف شما کاملا درست و منطقی.شما اگه دوربین گوشی هارو باز کنید(مثل یه تعمیرکار!) و از نزدیک سیستم و

اندازش رو ببینید خندتون میگیره که چقدر بحث سر کیفیت و به عبارتی کل کل بین دوربین گوشی ها هست!اصلا

دوربینموبایل قابل مقایسه با دوربین های دیجیتال کامپکت نیست چون دوربین های دیجیتال فقط کارشون عکس

هست و وقتیشما یه لنز با پهنای زیاد و نورگیری خوب و سرعت شاتر بالا و حساسیت بالا و ......مسلما بهتر نتیجه

میگیرید تا یه دوربین موبایل

dsc-s800 sony=270$

k810=320$

خب هر عقلی که iq>50 داشته باشه میفهمه که کیفیت کار کدوم بیشتره!!اما میگم مونده به سلیقه ی شخصی

استفاده کننده
    دقیقا منم این ترکیب ها رو بیشتر میپسندم تا اینکه هزینه اضافی بابت 2 مگاپیکسل بیشتر بدم. من خودم برای

عکس های خانوادگی و کلا عکس هایی که میدونم با ارزشند از دوربین نیکون دی 50 استفاده میکنم. اما برای

عکس های ضروری مانند عکس گرفتن از سوالات امتحانی و یا عکس گرفتن از اتفاقات غیر منتظره از موبایل استفاده

میکنم. همونطور که خودتونم اشاره کردید هیچ کسی در این دنیا وجود نداره که نخواد موبایلش همه کاره باشه و کار

یک دوربین حرفه ای رو بکنه تا از حمل وسائل اضافی جلوگیری بشه. اما فعلا تا تکنولوژی به جایی برسه که موبایل

در حد دوربین های حرفه ای امروزی ( نه دوربین های آینده ) بشند خیلی مونده. و تا زمانی که تلفن های همراه

تکنولوژی شون رو پیشرفت بدن دوربین های حرفه ای هم مسلما بیکار نمیشینند نگاه کنند که یک نوکیای فسقلی

بیاد و ازشون بزنه جلو. حتما اونها هم هر روز تکنیک و تجهیزاتشون رو پیشرفته تر میکنند تا از پیشرفت تکنولوژی

عقب نمونند.

کلا به این نتیجه میرسیم که دوربین تلفن های همراه راه خیلی سختی رو در پیش دارند تا بتونند با دوربین های

حرفه ای رقابت کنند. البته هیچ چیزی غیر ممکن نیست اما روزی که خبرنگار ها و روزنامه نگارها برای مصاحبه ها

شون موبایل ها رو برای عکس گرفتن در میارن روز جالبی خواهد بود. تا اینکه یک دوربین با لنز نیم متری رو دستشون

بگیرن
    د.

در ضمن ممنون بابت تبریکتون . راستش اگه درست گفته باشم حدود 1 ماهی میشه این گوشی رو گرفتم و ازشم

راضیم. اون کارها و نیاز هایی رو که از یک گوشی انتظار دارم رو به نحو احسنت برام انجام میده. تنها گوشی که

میتونم با پی از نظر امکانات مقایسه بکنم بغیر از پاکت پس سی ها w960 سونی اریکسونه. چون دقیقا همه

چی شون مثل همه. بغیر از حافضه و موزیک پلیر.

من الان تم دبلیو 960 رو بر روی پی1 استفاده میکنم و انگاری که همون دبلیو 960 رو دستم گرفتم. هیچ فرقی از نظر

منوها با هم ندارند.

موفق و پیروز باشید.

فعلا تا بعد ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه New World's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Hell!

پيش فرض

قبلا تست کردم و نتیجه ها رو همراه با توصیحات در صفحات قبل گذاشتم.

صفحه 4 به بعد رو مرور کنید.
    ممنونم دوست عزيز از وقتي كه براي همكاري ميذاري. در مورد اون فيلم هم دانلودش كردم ولي خب انتظار بيشتري داشتم. توي فيلم شما فقط يه فاصله دور رو ميگيريد و بعد مكررا از يه گوشي ديگه. البته خوب بود و اگه يه مقدار تو نور كم ترم ميرفتي يا هي تغيير نور ميدادي بسا بهتر ميشد.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض چند سوال;

(ويرايش شده)

من تازه اين گوشي رو گرفتم،

1.ميشه بگين چطور ( دقيقا با چه تنظيماتي) ميشه به يه access point وصل شد؟ (با wlan )
    هر كار ميكنم آخرش مينويسه connection failed و وصل نميشه؟

2.وقتي يه شماره رو تو contacts ميخايم سيو كنيم چطور ميشه auto save to SIM بشه؟

3.توي كل صفحات قبل به طور كامل از ساپورت فارسي اين گوشي صحبت شد، حالا ميشه بگين براي اين گوشي كيبورد فارسي هم هست يا نه؟ (منظور كيبورد مجازي فارسيه)
    اصلا اين گوشي قسمت writing language داره كه بهشه زبون نوشتنو تغيير داد؟

ضمنا ممنون persian_boy جان، p1i دقيقا همونه كه گفتي. (كل اين تاپيكو خوندمو رفتم خريدم!)
    Last edited by tbooti; 20-10-2007 at 19:51.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام بر دوستان
    من چند تا سوال دارم که اگر کسی بتونه به اونها جواب بده دیگه در خریدن p1 تردید نمیکنم.
    1-اول اینکه در شرکتی که کار میکنم امکان اینترنت wifi وجود دارد، حالامیخوام ببینم که در این گوشی امکان چت کردن با msn messenger و یا yahoo messenger وجود داره یا خیر؟ اگه وجود داره آیا میتوانم از دوربین جلوی دستگاه به عنوان وب کم استفاده کنم یا نه؟
    2-در شبکه wifi شرکت ما یک پرینتر داریم که share شده است . آیا میتوانم با این دستگاه فرمان پرینت بفرستم یا نه؟
    3-چه جور برنامه هایی روی این دستگاه قابل نصب است ؟ آیا برنامه های متنوعی داره یا نه ؟
    4-آیا میتونم از فایلهایی که همکارانم در شبکه share کردن استفاده کنم یا نه ؟ ( اکثراً فرمت آفیس دارن) .
    5-آیا برنامه ای وجود دارد که بتوان از این دستگاه به عنوان یک fax برای ارسال و یا دریافت استفاده کرد؟
    6-برنامه googlr earth برای اون وجود داره یا نه؟
    در کل میخواستم نظرتون رو درمورد پاکت پی سی هم بدونم(مخصوصاً htc tytn II ) هم از نظر قیمت هم از نظر کیفیت.
    در ضمن یه مطلبی را بگم که اطلاعات من در مورد سیستم عامل و برنامه های این گوشیها ضعیفه و اگه سوالام یه کم عجیب و مبتدیانه اومد به بزرگی خودتان ببخشید!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •