راستي دوستان ببخشيد يه سوال ديگه:
وقتي ميخوام كانتكت وارد كنم گوشي در حالت handwriting recognition هست .چطوري غير فعالش كنم تا اين قابليت در بخش SMS از دست نره؟
چون اگه از device setting عمل كنم اين ويژگي به كل تعطيل ميشه.
راستي دوستان ببخشيد يه سوال ديگه:
وقتي ميخوام كانتكت وارد كنم گوشي در حالت handwriting recognition هست .چطوري غير فعالش كنم تا اين قابليت در بخش SMS از دست نره؟
چون اگه از device setting عمل كنم اين ويژگي به كل تعطيل ميشه.
اول بگم که خیلی مبارکه.
به سلامتی.
Cda منطقه ای که گوشی براش ساخته شده رو نشون میده و خیلی اهمیت نداره چی باشه.
ولی واسه ما که فارسی رو نیاز دارم Wg1 یا Wa1 باشه کافی هست.
شما اگر فارسی رو داری پس نیازی به هیچ تغییری نداری.
مهم نیست که Cda مال کجا باشه.
توی فکر تغییرش هم نرو.
در مورد هندرایتینگ فکر نمیکنم بشه غیر فعالش کرد.شاید هم بشه.
سلام.ممنون حامد جان . ولي بازم سوال دارم:1)با توجه به اينكه گوشيم نو هست و هيچي روش نصب نيست و كارهارو هم از تسك منيجر ميبندم ولي موقع انتخاب هر آيتمي مثل منو ها يا تنظيمات گوشيم مكث داره يعني بلافاصله وارد نميشه.ميخواتم ببينم اين يه اشكاله(اكه اره چكار كنم؟)يا نه همه پي 1 ها تقريبا همينطوري اند؟2)اگه ممكنه براي من كه تازه اين گوشيو گرفتم و هيچي ندارم چند تا تاپيك يا سايت معرفي كنين براي قسمت هاي مختلف مثل تم هاي زيباي گوشي – آيكون ها – انواع زنگ ها –برنامه هاي مفيد – هك گوشي-بازي هاي قشنگ و...3)موقع خريد يدونه ازين محافظ هاي صفحه خريدم انداختم رو صفحه چون بعضي ها مثل خود فروشنده!! ميگفت واجبته.حالا سوالم اينه كه با توجه به لمسي بودن صفحه اين محافظ مشكلي براش ايجاد نميكنه ؟ (در دراز و كوتاه مدت)4)من گوشيم كيبورداش (اصلي و مجازي) انگليسي اند.حالا اگه بخوام اس ام اس فارسي فارسي بزنم چكار كنم؟چجوري كيبورد مجازي فارسي نصب كنم؟در ضمن نميخام كيبورد مجازي انگليسيم از بين بره.5)به نظرم كيفيت(مخصوصا شفافيت) عكس هايي كه با گوشي ميگيرم خيلي كمتر از عكس هاي نمونه اي هستش كه قبل از خريد گوشي تو سايت ها ديده بودم.كمك كنيد .ممنونم
Last edited by redevil6990; 22-08-2008 at 10:10.
1.شما مموری به اندازه کافی دارید.پس نیازی نیست برنامه هایی که مرتب ازشون استفاده میکنید رو ببندید.بگذارید توی background فعال باشن.اینطوری سریعتر هم باز میشن.
2.تم:برنامه:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید3.اثر داره ولی کم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگر از کیفش استفاده میکنی و مواظب هستی نیازی نداری بهش.من خودم انداخته بودم ولی بعد از یه مدت خط خطی شد و مجبور شدم ورش دارم.
4.همون مسیری که گفتم رو برو:
cpanel>device>text input>on screen key board>more حالا فارسی رو انتخاب کن.اینطوری هم فارسی هست هم انگلیسی.
5.اون رو دیگه نمیدونم.تنظیمات دوربین رو چک کن.
سلام حامد خان....
ممنون بابت فیلم که گذاشتی.
ولی من بیشتر دنبال این بودم که ببینم حروف نقطه دار شبیه به هم رو چجوری تشخیص میده.
یکی از دوستام ایشالا ظرف چند روز آینده P1 میخره همه تست هام رو روی گوشیش انجام میدم
وقتی خرید احتمالا با یه عالمه سوال میام خدمتتون.
موفق باشید.
سلام بچه ها
1) كسي ميدونه توي music player طور ميشه كاري كرد كه وقتي يه playlist رو پخش رو ميكنيم بعد از اينكه آهنگ ها تموم شد دوباره برنگرده از اول پخش كنه؟
2)راستي براي من كه WG هست بايد چجوري walkman 3 نصب كنم؟
3)مال من وقتي بلندي صدا آخرين حد باشه گوشي ميلرزه و كيفيت صدا پايين مياد چكار كنم؟
4) اين گوشي تا چقدر مموري كارد رو ساپورت ميكنه؟قيمت حدودا چقدره؟
5)آيا من گوشيم رو آپديت كنم بهبود پيدا ميكنه(البته 2 روزه كه خريدم، آپديت ضروريه؟)
6)وقتي يه آهنگ تموم ميشه ميخواد بره بعدي يه صداي تق شنيده ميشه.نميشه كاريش كرد درست شه؟(ضايس اينجوري نه؟)
MER30
Last edited by redevil6990; 23-08-2008 at 11:44.
ش سلام چند تا سوال دارم
اين دوربين ما وقتي روي فيلم برداري است تيكه تيكه فيلم مي گيره منطورم اينه كه يه خورده گير مي كنه يعني وقتي داري فيلم مي گيري وقتي مي خواي اطراف رو بگيري گوشي رو كه مي چرخوني تصوير تيكه تيكه رد ميشه تا بياد روي اون زاويه اشكال از چيه؟ موقع پخش هم همون طوري تيكه تيكه نشون ميده!!
نمي دونم چه جوريه مصرف باطري احساس مي كنم يه خورده بالاست البته نسبت به گوشي هاي ديگه سوني دارم مي گم ايا درسته خيلي زود باطري به نطرم خالي ميكنه !!
ممنون ميشم اگه راهنماييم كنيد![]()
من یه مشکل دارم
تقریبا روزی دو بار گوشیمو شارژمیکنم ولی بازم شب خالی میکنه تا حالا 3 تا باطری هم عوض کردم
به نظر شما باید چی کار کنم ؟
حیفه بدمش دست تعمیر کار
کسی نمیخواد جواب منو بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
قبلا سريع تر جواب مي داديد!!!!!!!!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)