ببین اگه دستت آنالوگ چپ و راست داره میشه باهاش تکنیک زد،اما اگه نداره بالا بری پایین بیای نمیتونی تکنیک بزنی........
ببین اگه دستت آنالوگ چپ و راست داره میشه باهاش تکنیک زد،اما اگه نداره بالا بری پایین بیای نمیتونی تکنیک بزنی........
Core i5 که خیلی ضعیفه![]()
این بازی برای من تا حدود نیمه اول مشکل خاصی نداره ولی حدودا از نیمه دوم تو پاس دادن ها کند میشه و حرکت تکه تکه است. البته تو حرکت های تمرینی هیچ مشکلی نداره و کاملا روان هست .
من کنار این بازی hot persuite و iv را هم دارم که چنین مشکلی ندارند !
دوستان این که من این فیلمارو گذاشتمو حرکات عجیب غریبی که تو بازی برام رخ دادو براتون گذاشتم به این منظور نیس که سیستمم ضعیفهو این مشکلات رخ می ده. نه این کاملا اشتباهه. خود بازی هست که این مشکلاتو بوجود میاره. که اصطلاحا به اون باگ بازی گفته می شه. ببینید دیگه از کنسول سیستم قوی تر ! تو کنسولم واسم این حرکات پیش اومده. پس این اشتباهات ربطی به سیستم نداره.
کسی گفت مگه سیستمت ضعیفه ؟؟؟ بله بازی باگ داره. تو بازی مثل فوتبال نمیشه باگ ها رو ضعف دونست چون مثل بازی های دیگه نیست که معمولا با دکمه های خاصی فقط یه کار مشخص انجام میده تو فوتبال حرکات ترکیبی باعث میشن باگ ها خیلی زیاد بشن ولی هر چی باشه از pes یه 100 هزار باری باگش کمتره. در مورد اون جملت بگم که همین الانشم سیستم های PC خیلی سرتر از کنسول ها هستند.
---------- Post added at 02:14 PM ---------- Previous post was at 02:12 PM ----------
داخل کانفیگ یعنی قبل از اجرای بازی یه فایل هست به اسم fifaconfig تو پوشه fifasetup جایی که بازی نصب شده.
اجراش کن و vsync رو فعال کن اگه درست نشد MSAA رو هم غیر فعال کن.
حالا زیاد بش فکر نکن.![]()
یعنی هیچکی قرار نیست جواب ما رو بده یا اینجا کسی اهل پچ نیست فقط اورجینال
منم مشکل این دوستمون رو دارم و کار هایی ک گفتید انجام دادم تاثیر نداشت......نمیدونم چرا این چه اشکالیه از نیمه دوم به بعد انگار سنگین تر میشه!!
سلام عزیز
فعلا پچی رسمی واسه فیفا نیومده. اگه بیاد حتما خبرشو میدیم
برای هر بازی ممکنه پچ بیرون بیاد. پچ اصولا برای اصلاح ایرادات بازی میاد. حالا این ایراد ممکنه باگ بازی باشه. ممکنه نقل و انتقالات و آپدیت جدید برای بازی باشه. من اطلاعی ندارم ولی فکر نکنم پچ رسمی تا الان بیرون اومده باشه ولی اگر نسخه اورجینال خریداری کنید می تونید مستقیما آپدیت کنید.
--------------------------
ویرایش : دوستمون قبل از من جواب دادن.
---------- Post added at 09:20 PM ---------- Previous post was at 09:17 PM ----------
خیلی عجیبه. این مشکل رو روی کنسوالای قدیمی دیدم ولی معمولا به خاطر این بود که دیسک مشکل داشت. دوستمون گفت که مشکل از بازی هم نیست چون چند جا نصبش کرده. میشه اطلاعات سیستمت رو بدی ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)