بله دوست عزیز من استفاده میکنم
سرعت دانلود روی 25 تا 30 هست و خوبه
به نظر من ایرانسل خیلی بهتر هست از لحاظ سرعت فقط تنها بدیش این هست که این طرح نامحدود رو برداشته
موفق باشید![]()
بله دوست عزیز من استفاده میکنم
سرعت دانلود روی 25 تا 30 هست و خوبه
به نظر من ایرانسل خیلی بهتر هست از لحاظ سرعت فقط تنها بدیش این هست که این طرح نامحدود رو برداشته
موفق باشید![]()
نه بابا دیروز چیه من دو هفته پیش این کلاه سرم رفت![]()
بخور بخوره دیگه کاریشم نمیشه کرد بلا نسبت یه مشت حروم خور و مفت خور ودزد ریختن اینجا دارن مال مردم رو میخورن کسی هم نمیتونه اعتراض کنه![]()
Last edited by iCe m@n; 08-04-2011 at 16:23.
جالبیش اینه که الان از من کیلوبایتی 140 ریال کم میکنه از شارژ معمولی در حالی که من هنوز تا 25 فروردین بسته 2.5 گیگم اعتبار داره !!! (هر دو سیم کارتم)
به من بگی که هیچکدومشون باصرفه نیس!!!!!!!
از دیروز تا حالا 30 تومن شارژ کردم الکی دود شد رفت هوا!!!!!!!! داره کیلوبایتی 140 ریال ازم میگیره!!!! خیر سرم بسته هم دارم ...
به جرات میتونم بگم من جزء اولین نفرایی تو ایرانم که با ایرانشل به اینترنت کانکت شدم
فکر کنم ایرانشل داره از من قدردانی میکنه چون من یکی از مشتریای قدیمی این شرکت هستم![]()
دوست عزیز شما می تونستید شارژتون رو به یه سیمکارت دیگه منتقل کنید و بعد با اعتبار صفر ، دیگه از اعتبار بسته کم میشه
همونطور که گفتم تنها راه این هست که فقط به انداره طرح شارژ بکنی سیم کارت رو![]()
بچه ها ظاهرا چند روزی هست که با ایرانسل نمیشه از سرویس های یاهو استفاده کرد حالا باید چیکار کنیم؟
چطوری میتونیم این مشکل رو به گوش مسئولان ایرانسل برسونیم؟ باور کنید بدون یاهو نمیشه زندگی کرد.
منم دقیقا مشکل شما رو دارم کسی راه حلی نداره ؟؟؟؟؟![]()
البته این هم راه حلیه که من میرم امتحانش کنم ولی قبلش اینم بگم که من با هر دو سیم کارتم مشکل دارم و زمانی متوجه شدم که شارژم 16 هزار کم شده بود .
به هر حال ممنون دوست عزیز
خبرشو حتما همین جا میگم
Last edited by italia88; 08-04-2011 at 19:23.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)