بله منظورم همونه. ولی یه جای یه روشی دیدم که میتونیم اونها رو سیو کنیم و ببینیم ولی یادم نمیاد کجا دیده بودم
بله منظورم همونه. ولی یه جای یه روشی دیدم که میتونیم اونها رو سیو کنیم و ببینیم ولی یادم نمیاد کجا دیده بودم
تو یکی از تاپیکهای سایت دیدم نوشته بود P1 های جدید از لحاظ کیفیت به شدت افت کردن
به نظر شما راست می گن
آقا من قلم گوشیم بالاش شکست یعد داداش احمفمون گفت حالا بزار توش تا بریم تهران درستش کنیم.حالا دیگه در نمیاد که زاپاسش رو یرازم چی کار کنم؟
در گوشی رو باز کن باتری رو در بیار همون کنار گوشی (سمت قلم) شیار داره که قلم رو میتونی ببینی!
با سوزن یا یه چیز دیگه درش بیار!
سلام يه مشكل با آپديت
تا جايي كه اطلاعات ناقص من قد ميده آخرين firmware بايد generic world 1 باشه اما موقع آپديت به من generic arabic 1 رو ميده
كسي ميدونه مشكلش چيه ؟
ممنون
Last edited by reza k.h; 21-08-2008 at 10:02.
جواب شما رو حامد عزیز در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دادن که !
ضمن اینکه فکر می کنم می تونید با برنامه CDA رو به چیزی که می خواین تغییر بدین.
فکر می کنم بعید نباشه ! تقریبا همه گوشی ها همینطورن.تو یکی از تاپیکهای سایت دیدم نوشته بود P1 های جدید از لحاظ کیفیت به شدت افت کردن
به نظر شما راست می گن
از وقتی Internal Memory رو فرمت کردم اون علامت کیبورد مجازی علامتش همینجوری اون بالا مونده نمیره...
کسی نبود ما رو راهنمایی کنه !
سلام
من 2 هفته است p1 گرفتم ازشم خیلی راضیم و تاپیک شما باعث شد p1 بخرم (خیلی ممنون برای تاپیک خوبتون).
1.تنها مشکلی که دارم اینه که منوهاش انگلیسی نمیشه و حالت پیشگویی متن در حالت تایپ انگلیسی کار نمیکنه و دنبال یه راه مطمئن میگردم تا منوش انگلیسی بشه و هیچکدوم از امکانات فارسی مثل پیشگویی متن وتشخیص دست خط رو از دست ندم . خلاصه میخام هر دوشو کامل داشته باشه.حالا نمیدونم مستر ریسیت این ویژگی ها که گفتمو داره یا نه
اگه یکی کمکم کنه خیلیییی ممنون میشم چون 2 هفته دنبالشم و به خاطر این هیچ برنامه ای هنوز روش نریختم.
(راستی وقتی تو قسمت انتخاب زبان میرم و انگلیش رو انتخاب میکنم مینویسه "آیا مطمئن هستید که میخاهید زبان انگلیسی را پاک بکنید؟ ")
2. با ساعت اس ام اس هم مشکل دارم و برنامه advenced call manager رو بطور فول ورژن پیدا نکردم اگه لینک بزارین خیلی ممنون میشم.(راستی نمیشه بدون برنامه این مشکل رو حل کرد.)
خیلی ممنون.
سلام.منم امروز P1i خريدم.چند تا سوال داشتم:
1)CDA چي هست ؟
2)از كجا بفهمم CDA گوشيم چيه و اگر WG نبود بايد چكار كنم؟
3)نحوه عوض كردن CDA و مزيت ها و ريسك هاش رو بگين.
4)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)