دوست من اشکال از خیلی جاها میتونه باشه
اگر تنظیمات ÷یش فرض موبایلتون رو دستکاری نکرده باشید با همون روشی که گفتم بسیار راحت به اینترنت وصل میشوید.
دوست من اشکال از خیلی جاها میتونه باشه
اگر تنظیمات ÷یش فرض موبایلتون رو دستکاری نکرده باشید با همون روشی که گفتم بسیار راحت به اینترنت وصل میشوید.
دوست عزیز ، اگه شما از آخرین فیرم استفاده می کنید با نصب این پک مشکلتون کاملا حل میشه ، حتی کیبورد فارسی هم خواهید داشت.
اگه مشکلی بود بفرمایید.
سلام يه مشكل با آپديت.
تا جايي كه اطلاعات ناقص من قد ميده آخرين firm ware بايد generic world 1 باشه اما به من generic arabic 1 رو ميده كسي ميدونه مشكل كار چيه ؟
ممنون
شاید اشتباه میکنید.
جون زمان آپدیت خود برنامه seus به صورت اتوماتیک CDA شما رو میشنایسه.
البته جسارت نشه WG1 وAW1 در واقع CDA هستن و هر کدوم نسخه جدا گانه ای از فریمور رو دان.البته تا اونجایی که من میدونم.
اقا ما توی خوبی های پی1 شک نداریم...
ولی میخواستم معایبش رو (هر کس بر اساس تجربه خودش) اینجا بگه.
سلام...
من هر چی فکر می کنم عیبی نمی بینم واقعا !
به واقع عیبی نداره و فقط میشه گفت اگه فلان پیز رو داشت بهتر بود مثلا پردازنده ی سریعتر.
به نظر من صدای earphone ش میتونست بیشتر باشه.بعضی موارد من باهاش مشکل دارم.
به نظر من یکی از اشکالات پی 1 اینه که صدای زنگهاش کمه. یعنی صدای زنگ اس ام اس و زنگ گوشی ضعیف هست. (نسبت به گوشی های دیگه سونی اریکسون و نوکیا)
با احترام به نظر دوستمون اما من این مورد رد میکنم چون صدای اس ام اس و زنگ گوشی به صورت استانداردش آلیه
دوربین P1 به لرزش خیلی حساسه . من W810 هم دارم عکسهای اون با اینکه 2 مگا هستش از این بهتره
فکر کنم بخاطر ه اینه که دوربین اون رو سایبرشات ساخته (آخه دوربینش مال K750 هستش) مخصوصا اگه نورش کم باشه تصویر نویز داره توش (دونه های کوچک رنگی) ولی فیلمبرداری P1 بهتره من توی سونی ها فیلمبرداری بهتر و بزرگتر از این ندیدم
یه اشکال مهم دیگه هم اینه که موقع دریافت بلوتوث صدا نمیده
Last edited by p6tr; 21-08-2008 at 14:17.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)