کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان
من خیلی راحت تونستم با مودم وایرلس خانگی به اینترنت دسترسی داشته باشم کلی هم حال میده بخصوص در مورد RSS
البته من از برنامه operamini 4.1 جاوا استفاده میکنم . و جالبترین نکتش هم اینه که برای انتقال دیتا از سوکت خود اپرا استفاده میکنه نه HTML ! این یعنی اینکه شما بدون محدودیت میتونید از تمامی امکانات اینترنت بدون هیچ مانعی استفاده کنید.
شما قسمت wlan رو فعال کنید بعد سرچ کنید مودم وایرلس شما پیدا میشه connect کنید اگر وایرلستون password داره بهش بدینبعدش هم تمام . یهنی اینترنت شمااماده است و نشونش هم اینه که یک گوی ابی رنگ در بالای گوشی دیده میشه که در حالت ارسال یا دریافت دیتا چشمک زن میشه. حالا برنامه اپرا مینی رو باز کنید و از اینترنتتون لذت ببرید.
من اين كار رو ميكنم . اون password چيه ؟ چه جوري بايد بفهميم چنده ؟
من يه جايي ميرم كه وايرلس داره ولي صاحبش بلد نيست تنظيماتشو . مي توني همين قسمت رو بيشتر توضيح بدي ؟
اونی که پسورد نمی خواد باید ipرو بهش بدی همون ipوایرلس رو می گم////////////
واسه من او دایره ابی کوچک می یاد اون بالا ولی صفحه نمی تونم باز کنم....
یه وب باز کن. بعد که میخای سایت باز کنی یوزر پسورد میخاد که بهش میدی و تمام
اگه کنارش عکس قفل کشیده باشه نمیشه ولی اگه نداشته باشه نباید مشکلی وجود داشته باشه.
من در اسرع وقت اون آموزشی رو که گفته بودم براتون میزارم.
موفق باشید.
سلام
بچه هایی که با wlan گوشی به اینترنت وصل شدن بگن حداکثر سرعت دانلود چقدر بوده؟
tnx
من باز می کنم وقتی می خوام برم داخل یک سایت میگه فاصله زیاد است و صفحه باز نمی کند
سلام آقا کسی میدونه چطوری توی p1 این sms های تصویری رو میشه دید ( همین عکسهای کوچیک و سیاه و سفید رو) یا چطوری ارسال کرد؟
Last edited by p6tr; 19-08-2008 at 14:31.
اگه منظورتون Pictures message باشه ساپورت نمیکنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)