تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 254 از 461 اولاول ... 154204244250251252253254255256257258264304354 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,531 به 2,540 از 4610

نام تاپيک: FIFA 12

آخر فروم باز shahin_mp3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهرانپارس

پيش فرض

با سلام به همه ی دوستای گل
    امروز واستون اون فیلمایی که توو بازی فیفا واسم اتفاق افتاده و خیلی هم باحالرو می خوام بزارم تا حسابی از این حرکات عجیب حال کنید. حجمشون کمه. پیشنهاد میکنم دانلود کنید

1- توو بازی چلسی منچستر من با تورس پاس دادم به دروگبا، بعد 2تا از مدافعان منچستر از 2طرف بم حمله اوردن. دروگبا مثه کاکرو با 1 تنه ی خیلی عجیب هردوتارو سرنگون کرد. ببینید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

---------- Post added at 05:18 PM ---------- Previous post was at 05:15 PM ----------

2- توو این یکی کلیپ که خیلی از خنده مردم ، من ریال بودم با ارسنال بازی داشتم. توپ به اوزیل رسید بعد پشته محوته جریمه یه شوت زدم پر قدرت ، از شانسم 3تا مدافعه ارسنال درست کناره هم وایستاده بودن. اقا یدفه توپ بهشون خورد از شدت زیاد مثه بولینگ منفجر شدن. نگا کن
    کد:

---------- Post added at 05:22 PM ---------- Previous post was at 05:18 PM ----------

این یکی توو فیفا12هه
    3- بازی با ولورهمپتونه. یکی از یارای حریف چنان با اون یکی یار برخورد می کنه که ........ خودتون ببینید
    کد:

---------- Post added at 05:24 PM ---------- Previous post was at 05:22 PM ----------

و اما اخری که از همشون خیلی باحال تره
    تورس و لمپارد. فقط نگا کنو بخند

کد:

---------- Post added at 05:27 PM ---------- Previous post was at 05:24 PM ----------

بازم اگه اتفاقای جالب افتاد واستون می زارم. راستی فیلنارو دیدین ؟ چجوری بود؟

---------- Post added at 05:28 PM ---------- Previous post was at 05:27 PM ----------

فیلمارو. ببخشید
    اخريو ديدم باحال بود

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دوستان اگه میشه یه راهی بگید که بشه فن ها رو تو گیم پد زد . من هرچی شما گفتید رو انجام دادم ولی نشد با این گیم پد تو فیفا 11 راحت تکنیک نیزدم ولی تو 12 ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه sabar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سلام
    دوستان این یک روش بازی هست که من امتحان کردم و شما تست کنید و لطفا بعد از تست حتما در همینجا بگید که چی ازش فهمیدید و آیا بازی برای شما جذابتر و روانتر و راحتر شده یا نه
    من خودم بدون دستکاری اسلایدرها و در درجه ورلد کلاس با این روش تیمهای شاخی چون من
    کد:
    و منچستر سیتی رو شکست دادم با تاتنهام و در لیگ خیلی جالب و راخت بازی میکنم بر خلاف گذشته که اعصابم بهم میریخت
    الان مثل کامپیوتر پاسهای 40 تا 50 متری بی نقص میدم البته بگم رو حالت دستی نیست
    اما روش کار
    ابتدا این دو تا گزینه رو روی دسته هاتون به شکلی قرار بدید که راحت بتونید ازشون استفاده کنید
    1- pace control
    2 - finesse shot
    حالا در بازی کافیه که موقعی که میخوای توپ رو استپ کنی ابتدا 1 رو بزن و بلافاصله 2 رو بگیر و به راحتی به همین شکل و ترتیب دریبل بزنید و یا موقع سانتر به همین ترتیب 1 و 2 رو بزنید و بعد سانتر کنید یا اول سانتر کنید بعد این 2 تا کلید را بزنید
    اول امتحان کنید و بعد جواب تستتون رو اینجا بگید
    البته ببخشید اول 2 و سپس 1 رو بزنید فقط حواستون باشه اگر زیاد 1 رو نگه دارید بازیکنتون پاش رو باز میکنه و توپ از بین پاهاش خارج میشه
    امیدوارم به کارتون بیاد و از بازی لذت ببرید
    یه سوتی هم برای من تو بازی پیش اومد وقتی توپ رفت توی اوت و بازیکن من اومد توپ رو پرت کنه بعد از چند ثانیه که توپ رو پرت نکردم بازیکنم توپ رو انداخت زمین تا یه بازیکن دیگه بیاد و توپ رو برداره و پرت کنه یهو بازیکنهای حریف توپ رو با پا برداشتن و پاس دادن و بازی رو شروع کردن کفم برید
    Last edited by sabar; 07-11-2011 at 22:42.

4. این کاربر از sabar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه AlirezaLamLam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    بندرانزلی

پيش فرض

سلام
    دوستان این یک روش بازی هست که من امتحان کردم و شما تست کنید و لطفا بعد از تست حتما در همینجا بگید که چی ازش فهمیدید و آیا بازی برای شما جذابتر و روانتر و راحتر شده یا نه
    من خودم بدون دستکاری اسلایدرها و در درجه ورلد کلاس با این روش تیمهای شاخی چون من
    کد:
    و منچستر سیتی رو شکست دادم با تاتنهام و در لیگ خیلی جالب و راخت بازی میکنم بر خلاف گذشته که اعصابم بهم میریخت
    اما روش کار
    ابتدا این دو تا گزینه رو روی دسته هاتون به شکلی قرار بدید که راحت بتونید ازشون استفاده کنید
    1- pace control
    2 - finesse shot
    حالا در بازی کافیه که موقعی که میخوای توپ رو استپ کنی ابتدا 1 رو بزن و بلافاصله 2 رو بگیر و به راحتی به همین شکل و ترتیب دریبل بزنید و یا موقع سانتر به همین ترتیب 1 و 2 رو بزنید و بعد سانتر کنید یا اول سانتر کنید بعد این 2 تا کلید را بزنید
    البته ببخشید اول 2 و سپس 1 رو بزنید فقط حواستون باشه اگر زیاد 1 رو نگه دارید بازیکنتون پاش رو باز میکنه و توپ از بین پاهاش خارج میشه
    یه سوتی هم برای من تو بازی پیش اومد وقتی توپ رفت توی اوت و بازیکن من اومد توپ رو پرت کنه بعد از چند ثانیه که توپ رو پرت نکردم بازیکنم توپ رو انداخت زمین تا یه بازیکن دیگه بیاد و توپ رو برداره و پرت کنه یهو بازیکنهای حریف توپ رو با پا برداشتن و پاس دادن و بازی رو شروع کردن کفم برید
    عزیز دل منم خیلی روش هارو بلدم که بازی واسم راحت می شه. این روش تو ام کاملا درسته امتحان کردم. اما در کل بازی رو از نظر من رو لجنسی یا همون افسانه ای نزارید. چون خیلی غیر طبیعی می شه. استانداردش همون World Classهه.

6. این کاربر از AlirezaLamLam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

سلام
    دوستان
    یه سوال کنسولی اونم از نوع ایکس باکسیش...
    بازی رو نصب کردم به طور کامل رو ایکس باکس و خیلی راحت اجرا میشه...
    ولی بعضی مواقع(یا بهتر بگم اکثر مواقع) یه چند باری وسط بازی کردن قفل میکنه بازی و تیکه تیکه میره صحنه ... (یه چیز تو مایه های اسلو موشن ولی بسیار دیوانه کننده) که تقریبا یک دقیقه اینطوری میشه و بعدش خوب میشه خودش...
    مشکل از چیه؟؟چکار کنم اینطوری نشه؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه AlirezaLamLam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    بندرانزلی

پيش فرض

سلام
    دوستان
    یه سوال کنسولی اونم از نوع ایکس باکسیش...
    بازی رو نصب کردم به طور کامل رو ایکس باکس و خیلی راحت اجرا میشه...
    ولی بعضی مواقع(یا بهتر بگم اکثر مواقع) یه چند باری وسط بازی کردن قفل میکنه بازی و تیکه تیکه میره صحنه ... (یه چیز تو مایه های اسلو موشن ولی بسیار دیوانه کننده) که تقریبا یک دقیقه اینطوری میشه و بعدش خوب میشه خودش...
    مشکل از چیه؟؟چکار کنم اینطوری نشه؟؟
    سلام دوست عزیز
    من احتمال میدم از نسخش باشه که خریدی. منظورتو فهمیدم چون خودم دیدم. برو یکی دیگه بخر. از یجایی بخر که نسخه ی کاملشو داشته باشه.

9. این کاربر از AlirezaLamLam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ستاره آسمان's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    خونه مادر بزرگه هزارتا قصه داره

پيش فرض

با سلام به همه ی دوستای گل
    امروز واستون اون فیلمایی که توو بازی فیفا واسم اتفاق افتاده و خیلی هم باحالرو می خوام بزارم تا حسابی از این حرکات عجیب حال کنید. حجمشون کمه. پیشنهاد میکنم دانلود کنید

1- توو بازی چلسی منچستر من با تورس پاس دادم به دروگبا، بعد 2تا از مدافعان منچستر از 2طرف بم حمله اوردن. دروگبا مثه کاکرو با 1 تنه ی خیلی عجیب هردوتارو سرنگون کرد. ببینید
    کد:

---------- Post added at 05:18 PM ---------- Previous post was at 05:15 PM ----------

2- توو این یکی کلیپ که خیلی از خنده مردم ، من ریال بودم با ارسنال بازی داشتم. توپ به اوزیل رسید بعد پشته محوته جریمه یه شوت زدم پر قدرت ، از شانسم 3تا مدافعه ارسنال درست کناره هم وایستاده بودن. اقا یدفه توپ بهشون خورد از شدت زیاد مثه بولینگ منفجر شدن. نگا کن
    کد:

---------- Post added at 05:22 PM ---------- Previous post was at 05:18 PM ----------

این یکی توو فیفا12هه
    3- بازی با ولورهمپتونه. یکی از یارای حریف چنان با اون یکی یار برخورد می کنه که ........ خودتون ببینید
    کد:

---------- Post added at 05:24 PM ---------- Previous post was at 05:22 PM ----------

و اما اخری که از همشون خیلی باحال تره
    تورس و لمپارد. فقط نگا کنو بخند

کد:

---------- Post added at 05:27 PM ---------- Previous post was at 05:24 PM ----------

بازم اگه اتفاقای جالب افتاد واستون می زارم. راستی فیلنارو دیدین ؟ چجوری بود؟

---------- Post added at 05:28 PM ---------- Previous post was at 05:27 PM ----------

فیلمارو. ببخشید
    آخريه خيلي با حال بود

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

سلام
    کد:
    اما روش کار
    1- pace control
    2 - finesse shot
    میشه منظورتو بهتر بگی . یه جوری انگار دستورالعمل دادی به یک ربات . بگو چه کار میکنه این حرکت .
    اگه این دوتا دکمه رو با هم بگیریم که میشه Skilled dribling و خیلی کاربرد داره ولی من خیلی ازش استفاده نمیکنم . منظورت همونه ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

درود بر همگی
    دوستان کسی فایلی برای تغییر تبلیغات دور زمین داره؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

یعنی هیشکی نمیدونه چطوری رو دسته معمولی میشه تکنیک زد ؟؟؟
    دوستان اگه میدونید دریغ نکنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •