سلام
دوستان این یک روش بازی هست که من امتحان کردم و شما تست کنید و لطفا بعد از تست حتما در همینجا بگید که چی ازش فهمیدید و آیا بازی برای شما جذابتر و روانتر و راحتر شده یا نه
من خودم بدون دستکاری اسلایدرها و در درجه ورلد کلاس با این روش تیمهای شاخی چون من
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و منچستر سیتی رو شکست دادم با تاتنهام و در لیگ خیلی جالب و راخت بازی میکنم بر خلاف گذشته که اعصابم بهم میریخت
الان مثل کامپیوتر پاسهای 40 تا 50 متری بی نقص میدم البته بگم رو حالت دستی نیست
اما روش کار
ابتدا این دو تا گزینه رو روی دسته هاتون به شکلی قرار بدید که راحت بتونید ازشون استفاده کنید
1- pace control
2 - finesse shot
حالا در بازی کافیه که موقعی که میخوای توپ رو استپ کنی ابتدا 1 رو بزن و بلافاصله 2 رو بگیر و به راحتی به همین شکل و ترتیب دریبل بزنید و یا موقع سانتر به همین ترتیب 1 و 2 رو بزنید و بعد سانتر کنید یا اول سانتر کنید بعد این 2 تا کلید را بزنید
اول امتحان کنید و بعد جواب تستتون رو اینجا بگید
البته ببخشید اول 2 و سپس 1 رو بزنید فقط حواستون باشه اگر زیاد 1 رو نگه دارید بازیکنتون پاش رو باز میکنه و توپ از بین پاهاش خارج میشه
امیدوارم به کارتون بیاد و از بازی لذت ببرید
یه سوتی هم برای من تو بازی پیش اومد وقتی توپ رفت توی اوت و بازیکن من اومد توپ رو پرت کنه بعد از چند ثانیه که توپ رو پرت نکردم بازیکنم توپ رو انداخت زمین تا یه بازیکن دیگه بیاد و توپ رو برداره و پرت کنه یهو بازیکنهای حریف توپ رو با پا برداشتن و پاس دادن و بازی رو شروع کردن کفم برید