دوستان چمن چرا مثله موکته تو بازی...........؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ولی اول بازی که با کاکا ور میریم چمن عین واقعیته؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چطور میشه درستش کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستان چمن چرا مثله موکته تو بازی...........؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ولی اول بازی که با کاکا ور میریم چمن عین واقعیته؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چطور میشه درستش کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مگه باید چی کار کرد یه یه تیم بزرگ بهت پیشنهاد مربیگری بده؟
من بیرمنگام رو آوردم لیگ برتر دو فصله دارم ششم هفتمش میکنم.یه کاپ بردم.
اما یه تیمایی پیشنهاد میدن آخر فصل بدتر از بیرمنگام
چی کار باید کرد دیگه؟
اصلا امسال فیفا و کلا EA دیگه تو بازی به سی دی کی گیر نمیده و فقط از طریق اریجینه که میشه بازی رو فعال کرد و از امکانات انلاین بازی استفاده کرد .
یعنی تمام این ارجینال بازی ها مربوط به اریجین میشه و خارج از بازیه که شما هم نباید این نرم افزار رو سیستمت نصبش کنی مگه اینکه بخوای ارجینال بازی کنی .
حالا من نمیدونم شما چجوری میگی هر جا میری سی دی کی میخواد . تازه وقتی هم کرک کنی کلا میگه به اینترنت وصل نیستی .
---------- Post added at 01:03 AM ---------- Previous post was at 12:58 AM ----------
روشی نداره و قرار بود امسال فیفا چمن سه بعدی رو بزاره ولی مثل اینکه فقط تو دموها یا صحنه های از نزدیک دیده میشه .
ولی خداییش نسخه 11 هم چمن سه بعدی نداشت ها .
خوب همینه دیگه . داری میگی ششم هفتم میشی . معمولا انتظارات از مربی و بازیکن تو فیفا بالاست . یعنی حتما باید لیگی چیزی رو ببری تا بهت پیشنهاد بدن . از طرفی شما هم انتظار داری تو رو بزارن جای فرگوسن. در ضمن درجه سختی کریر هم فکر کنم تاثیر داره .
اسمش روشه دیگه لجندری!
افسانه ای!
تخیلی
من فیفا 11 لجندری بازی میکردم میگفتم این چه افسانه ای هست که همش دارم میبرمش!
حالا به زور تو فیفا12 باهاش مساوی میکنم!
دوستم ورلدکلس بازی میکنه و میگه عادی تره و واقعی تره، بیشتر اوقات هم منو تو فیفا11 میبرد
ولی تو فیفا 12 حسابی لوله ش میکنم چون اون ورلد بازی میکنه من لجند
لجندری هیچی نداشته باشه یه حریف فوقالعاده تمرینی قویه
تو لجندری 4 چشمی باید مراقب باشیم و با دقت بازی کنیم
فیفا12 همیشه تو سیستم من نصب خواهد بود حتی باوجود اومدن فیفا13 و 14 چون میدونم با این همه هجمه ی انتقاد از سختی بازی فیفاهای ورژن بعد رو درجه ی سختیشو به شدت کاهش میدن
با سلام به همه ی دوستای گل
امروز واستون اون فیلمایی که توو بازی فیفا واسم اتفاق افتاده و خیلی هم باحالرو می خوام بزارم تا حسابی از این حرکات عجیب حال کنید. حجمشون کمه. پیشنهاد میکنم دانلود کنید
1- توو بازی چلسی منچستر من با تورس پاس دادم به دروگبا، بعد 2تا از مدافعان منچستر از 2طرف بم حمله اوردن. دروگبا مثه کاکرو با 1 تنه ی خیلی عجیب هردوتارو سرنگون کرد. ببینید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 05:18 PM ---------- Previous post was at 05:15 PM ----------
2- توو این یکی کلیپ که خیلی از خنده مردم ، من ریال بودم با ارسنال بازی داشتم. توپ به اوزیل رسید بعد پشته محوته جریمه یه شوت زدم پر قدرت ، از شانسم 3تا مدافعه ارسنال درست کناره هم وایستاده بودن. اقا یدفه توپ بهشون خورد از شدت زیاد مثه بولینگ منفجر شدن. نگا کن
---------- Post added at 05:22 PM ---------- Previous post was at 05:18 PM ----------
این یکی توو فیفا12هه
3- بازی با ولورهمپتونه. یکی از یارای حریف چنان با اون یکی یار برخورد می کنه که ........ خودتون ببینید
---------- Post added at 05:24 PM ---------- Previous post was at 05:22 PM ----------
و اما اخری که از همشون خیلی باحال تره
تورس و لمپارد. فقط نگا کنو بخند
---------- Post added at 05:27 PM ---------- Previous post was at 05:24 PM ----------
بازم اگه اتفاقای جالب افتاد واستون می زارم. راستی فیلنارو دیدین ؟ چجوری بود؟
---------- Post added at 05:28 PM ---------- Previous post was at 05:27 PM ----------
فیلمارو. ببخشید![]()
ایول بقیه رو بیخیال ولی اخری خداییش معرکه بود . مردم از خنده .
میگم تو فیفا 12 میتونی صحنه ها رو سیو کنی ها . تو فیفا 11 نمیشد ولی تو 12 میشه . در ضمن اگه ارجینال هم داشته باشی میتونی اپلود کنی یه جایی .
سلام من فیفارو گرفتم کرکشو ریختم فقط میتونم بازی دوستانه کنم تو بقیه قسمتا که میرم میخواد به اینترنت وصل شه که نمیشه میاد بیرون لطفا یه راهنمایی کنید
سلام به همگی
این اولین نسخه از فیفا هست که بازی میکنم(pes واقعا حال به هم زن شده) و حالا میفهمم که چرا اینقدر طرافدار فیفا بیشتر هست.
راستش میخواستم بدونم که مثل pes میشه تیم ساخت و توی بازی 2 نفره ازش استفاده کرد؟
فیلنارو!!!!بعدشم اینا همه توی نسخه pc داغون رخ میده عشق است 360 رو
![]()
اره توو 12 میشد سیو کرد ولی دیگه حال نداشتم سریع با دوربین گوشیم گرفتم. نسخه اورجینالشو ندارم. ولی در کل خیلی این تورسو لمپارد باحالن.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)