عدم پوشش دهي ADSL در بعضي نقاط مخابراتي به دلايلي مثل فيبر نوري بودن خط و پر شدن پورتچرا وایمکس؟
عدم پوشش دهي ADSL در بعضي نقاط مخابراتي به دلايلي مثل فيبر نوري بودن خط و پر شدن پورتچرا وایمکس؟
یعنی یه نفر نمیخواد بعد از "یک هفته" در راه رضای خلق خدا یه جوابی به ما بده ؟![]()
دوست عزیز اگه ایرانسل داری: کانکشن درست میکنی مثل دایل آپ .بعد قسمت user nameو password رو خالی میگذاری.وروی شماره ی تماس این کد رومیگیری:#99*
بعد کانکت رو میزنی.برای همراه اول هم باید همون کد رو بزنی اما تنظیمات access point یه چیز دیگه هست(فکر کنم نام اکسس پوینت همراه اول به جای MCCI WAP-GPRS باشه)
اینکارا رو انجام بده ببین فرجی میشه .اگه نه بیا پست بده تا بهت بگم چیکار کنی.![]()
با سلام من تازه سرويس gprs ايرانسل رو فعال كردم و با استفاده از يك مودم d-link به اينترنت وصل ميشم سرعت هم خوبه ولي مشكل اصلي من اينه كه نميتونم به ياهو وصل شم و حتي ايميل رو هم نميتونم البته با ----- شكن ميتونم ولي اونم سرعت رو شديدا كم ميكنه
كسي راه حلي داره و يا اصلا تجربه اي از اين قضيه داره ؟؟؟
به نظرم ربطی به شیلتر نداره.چون مال من هم چه با چیز میز ان چه معمولی بعضی وقتا وا نمیشه .ايميل رو هم نميتونم البته با ----- شكن ميتونم ولي اونم سرعت رو شديدا كم ميكنهبیشتر این مشکل هم ماله یاهو هستش.چندین بار تا الان دیدم که قطع شده باشه.علتش رو دقیق نمیشه گفت اما شاید چون یاهو یه خورده گرافیکی تر از جیمیل هستش و تبلیغات و اخبار زیادی داره رو همون صفحه اصلی ایمیل علتش باشه.
ضمنا ایرانسل پینگ خوبی نداره وممکنه علتش اینهم باشه.
با سلام
با جي پي آر اس ايرانسل باز نشدن ياهو مسنجر طبيعي هست
موفق باشيد.
دوستان الیته فکر میکنم که مشکل یاهو مسنجر حل شد چون من امروز تونستم وارد بشم![]()
خیر حل نشده
از مسنجر های دیگری استفاده کنید مثل نیم باز نسخه ی پیسی وصل میشه.
یا از ورژن 9 یاهو استفاده کنید
با درود
من چند وقت پیش gprs فعال کردم ، سوالی که داشتم این هست که گوشی من edge ساپورت میکنه حالا اگه زمانی تو یه منطقه باشیم که تحت پوشش edge ایرانسل هست وقتی که با گوشیم کانکت میشم به صورت اتوماتیک با Edge کانکت میشه یا خودم باید به صورت دستی edge فعال کنم و از gprs به edge برای افزایش سرعتم سوئیچ کنم ؟
اگه جواب منفیه و سرویسه edge هم احتیاج به فعال سازی داره برای دریافت تنظیمات و ذخیرش توی گوشی باید چه شماره ای رو بگیرم ؟ ( توی سایت ایرانسل فقط روش فعالسازی gprs نوشته)
سوال دومم هم اینه که اون قیمتها و بسته هایی که توی صفحه اول این تاپیک نوشته شده با کدهای دستوریشون هنوز هم درسته یا تغییر کرده در حال خاضر؟
(ببخشید اگه یکم طولانی شد)
EDGE همون GPRS هست و نیاز به فعال سازی نداره. اگر منطقه ساپورت کنه علامتش میاد. ولی خوب واسه فعال سازی روی گوشی همون تنظیمات GPRS باید انجام بشه و نصب بشه!
شما وارد سایت بشی متوجهش میشی. معمولا تغییر نمیکنه!
-
اون دوستمون هم که گفت یاهو بد کانکت میشه. سرعت همیشه در حال فراز ونشیب هست. منم به سختی کانکت میشم. شما بهترین کاری که برای وصل شدن به یاهو مسنجر میتونین انجام بدین اینه که قبل از باز کردن هر چیزی به مسنجرتون کانکت بشین!
از مسنجر 9 هم استفاده کنین. من خودم به شخصه با 10 خیلی مشکل داشت. کلا 10 هم خیلی چیزاش تو ایران تحریم هست .البته 9 و قبلترش هم بوده ولی 10 دیگه خیلی زیادتر شد!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)