تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 251 از 461 اولاول ... 151201241247248249250251252253254255261301351 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,501 به 2,510 از 4610

نام تاپيک: FIFA 12

آخر فروم باز shahin_mp3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهرانپارس

پيش فرض

سلام
    نمیدونم چرا من هر وقت پست میدم میاد آخر صفحه
    چند بار پرسیدم ولی کسی جواب نداد.توی کنترل پنل همه کلید ها و شوک ها به راحتی کار می کنن.ولی توی تنظیمات کنترلرم توی فیفا هیچی به نام RS نیست.
    پس من با چی توی پنالتی ها شیرجه بزنم؟
    باچی حرکت تکنیکی برم؟
    از شانس ما همه ی کا رهای کلیدی با RSه
    مدل دسته:TSCO TG112
    پست تكميلي مشكلات FIFA 12

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. این کاربر از shahin_mp3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ragbar12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    منطقه جنگي

پيش فرض

به نظرم بازي عاليه من كسي بودم كه سالها PES بازي ميكردم الان هم فيفا بازي ميكنم چون بازي بهتريه
    فقظ تو اين بازي تقريبا تكل زدن كار بيهوده اي شده بيشتر تكلا رو بازيكناي حريف به راختي رد ميكنن ودرصد كارت گرفتن بازيكنا هم پايين اومده البته اينايي كه گفتم نميتونه مشكل بازي باشه چون با تمرين كردن و بازيهاي بيشتر ميشه تكلا رو صحيح تر زد و از بازي لذت بيشتري برد.

4. این کاربر از ragbar12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

به نظرم بازي عاليه من كسي بودم كه سالها PES بازي ميكردم الان هم فيفا بازي ميكنم چون بازي بهتريه
    فقظ تو اين بازي تقريبا تكل زدن كار بيهوده اي شده بيشتر تكلا رو بازيكناي حريف به راختي رد ميكنن ودرصد كارت گرفتن بازيكنا هم پايين اومده البته اينايي كه گفتم نميتونه مشكل بازي باشه چون با تمرين كردن و بازيهاي بيشتر ميشه تكلا رو صحيح تر زد و از بازي لذت بيشتري برد.
    باو , تو FIFA 11 اگه نقش بیهوده ای داشت تو این نسخه نقش حیاتی داره !

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

این نسخش بازی cpu خیلی مضحک شده و هیچ تاکتیکی نداره
    پاس های 50-60 متری هوایی میندازه که امکان نداره اشتباه باشه و رو نوک پای یارو میاد پایین و تک به تک میشه
    یا یه بازیکن رو بر میداره از پشت 18 هی چپ و راست میکنه و دور خودش میچرخه و یه 4-5 نفری رو دریبل میکنه و آخرش میزنه تو گل
    اینایی میگم بازیکن های لیگ دست 1 انگلیس هستن تازه چون دارم کرییر بازی میکنم
    کلا مضحک شده

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

منوی اول بازی قسمت practice میزنه برای رفتن به تنظیمات practice دکمه back رو بزنید...هر دکمه ای رو میزنم کار نمیکنه!!
    پنالتی ها و هم کسی میدونه چه جوری باید زد؟ما که هر جور زدیم از هر 10 تا 1گل میشه
    موقع پنالتی دروازبان چه جوری شیرجه میزنه؟
    ممنون از همه دوستان

کاربر فعال انجمن ریاضیات hts1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

اتفاقا تکل خیلیهم استفاده داره ولی باید خوب یاد بگیری
    اولین استفاده تکل از کناره که بازیکن شما میپیچیه جلوی حریف و توپ رو به بهترین نحو ممکن میگیره
    دومین استفاده تکل زدن جلوی شوتهای حریفه حتما امتحان کنید تو این نسخه خیلی خوب جواب میده (البته باید تمرین کنید و گرنه خطا میشه)
    کلا توصیه میکنم حتما از تکل استفاده کنید اگه خوب یاد بگیرید خیلی ازش لذت خواهید برد.

داره خودمونی میشه onlysat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

منوی اول بازی قسمت practice میزنه برای رفتن به تنظیمات practice دکمه back رو بزنید...هر دکمه ای رو میزنم کار نمیکنه!!
    پنالتی ها و هم کسی میدونه چه جوری باید زد؟ما که هر جور زدیم از هر 10 تا 1گل میشه
    ممنون از همه دوستان
    شما اگه از دسته ایکس باکس استفاده می کنی که دکمه بک دکمه دست چپیه استارته .... ممکن توی برخی دسته ها خود دکمه استارت با دکمه بک جا به جا شده باشه .(خودم تست کردم)
    پنالتی هم یک درجه پایین صفحه هست .. وقتی به نقطه وسط یعنی سبز رنگ رسید شما باید دکمه (X) یا همون مربع خودمون (شوت) را به مقدار کم (دلخواه) فشار بدید بعد همزمان با جهت ، سمت پنالتی را بگیرید.
    در آخر من فکر می کنم دسته شما تنظیم نباشه (که در همین چند پست بالا هست) -> مشکلات تکمیلی فیفا

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

دوستان با کیبورد چه طور میشه "دریبل" کرد و "حرکات تکنیکی" انجام داد؟
    ضمنا با کیبورد چه جوری میشه "پنالتی" گرفت؟
    ممنون از همه دوستان
    اولا شما دستت احتمالا تنظیم نیس که هر دکمه ای میزنی نمیره تو تمرین برو تو بخش مشکلات نصب و اجرا
    پنالتی هم چدتا صفحه قبل گفته شده
    واسه تخیلی بودن بازی هم اسلایدرا رو عوض کن اونم چند صفحه قبل گفته شده
    بازم سوال داشتی پخ بده

داره خودمونی میشه onlysat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

این نسخش بازی cpu خیلی مضحک شده و هیچ تاکتیکی نداره
    پاس های 50-60 متری هوایی میندازه که امکان نداره اشتباه باشه و رو نوک پای یارو میاد پایین و تک به تک میشه
    یا یه بازیکن رو بر میداره از پشت 18 هی چپ و راست میکنه و دور خودش میچرخه و یه 4-5 نفری رو دریبل میکنه و آخرش میزنه تو گل
    اینایی میگم بازیکن های لیگ دست 1 انگلیس هستن تازه چون دارم کرییر بازی میکنم
    کلا مضحک شده
    پاس های 50-60 متری هوایی میندازه که امکان نداره اشتباه باشه و رو نوک پای یارو میاد پایین و تک به تک میشه -> 10000000 % درســـــت ... ته اعصاب خوردکنیـــــــه

اگه نباشه جاش خالی می مونه AlirezaLamLam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    بندرانزلی

پيش فرض

اما بنظرم فیفا12 خیلی از 11 بهتره. یکی از بهترین کاراش جدول لیگه. یعنی وقتی تو لیگ داری بازی میکنی همه ی تیمهای مدعی پا به پا باهاتن. این خود لیگو خیلی جذاب می کنه. ادم دوس داره همش بازی کنه. توو یه بازی خواستم بعد از گل زدن سیمولیشنه شیث رضاییو نصرتیو با تورسو لمپارد درست کنم اما نشد. ولی یروز اینکارو می کنم. راستی من یسری حرکاته خیلی عجیبو باحال که توو بازی برام رخ داده فیلم گرفتم ، اگه دوس داشته باشید براتون میزارم. از خنده میترکین ببینین.

13. 2 کاربر از AlirezaLamLam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •